mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se hvordan det gik da jeg skulle epilere ben + vind Braun Silk Epil 9-961e


Skærmbillede 2016-06-03 kl. 14.33.12Annonce

Hjemme hos min veninde Dorthe, som jeg kendte i folkeskolen, fik vi altid lov til at se masser af fjernsyn. Hun havde sit eget fjernsyn på værelset og en nintendo, som hun selvfølgelig var langt bedre til at styre end jeg. Nogle gange, når Donkey Kong, Mario og Luigi skulle holde pause, så vi bare fjernsyn og når der ikke lige var andet, satte vi os til at se tv-shop, med stramme mavemuskler, hvide smil og helt vildt smarte køkkenredskaber i en omgang overjinglede reklamefilm og jeg elskede det!

Derfor er jeg simpelthen også mega stolt over min egen allerførste hjemmeproducerede nærmest-tv-shop-værdige reklamefilm, som jeg pludselig fik klippet sammen, da jeg havde filmet mig selv og mit første møde med epilatoren Braun Silk Epil 9-961e, fra flere forskellige vinkler for at vise jer hvor (lidt) slemt det i virkeligheden var, at bruge epilatoren. Filmen er ultra corny og jeg vil næsten vove at påstå, at den er så corny at den bliver mega kitsch på den fede måde – or so I hope!

Jeg mindedes at jeg ved mit allerførste møde med Brauns epilatorer sidste år, syntes det gjorde mere ondt end det gjorde på mig i forrige uge, da jeg lavede filmen. For helt ærligt, det gør altså ikke spor ondt. Det niver, men gør ikke ondt. På mig, i alle tilfælde, for jeg skal selvfølgelig ikke kunne udtale mig om andre.

Mine ben blev glatte i en ruf og den kan altså fange hår helt ned til 0,5 mm, så man ikke behøver at gro en solid mandemanke på benene før man epilerer dem. Det er ret snedigt – især fordi det holder i ugesvis, hvorefter hårene kommer frem lidt efter lidt og derfor gør endnu mindre ondt at fjerne, fordi der ikke er så mange ad gangen. Dobbeltsnedigt!

Og så kan I ovenikøbet vinde den lige her hos mig!

2-Braun-Silk-epil-9-SkinSpa-9-961e-attachments

Jeg er virkelig glad for den og jeg er derfor også vildt begejstret for at jeg har fået lov til at udlodde én magen til min – sættet som I kan se på billedet ovenfor – til én af jer der læser med! For at være med skal I bare skrive jeres bedste sommer-skønhedstip i en kommentar herunder – mit eget tip handler selvfølgelig om noget med glatte og brune(de) ben med Braun Silk Epil 9-961e, neglelak og en god omgang kunstig farve, nu hvor solen og min hud stadig ikke har fundet melodien sammen.

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (226)

 1. Mit bedste sommertip er saltvandsspray i håret, farvet læbepomade samt hvile i sig selv og lufte stængerne og have den bikini/badedragt på som du gerne vil! 🙂 ☀️☀️☀️ God sommer!

 2. Mit sommertip må være solcreme, farve på neglene og solpudder. At få lidt kulør på kroppen giver sommerferiestemning, men den røde skoldede hud gør ikke noget godt, så pas på den med masser af solcreme.

 3. Mit bedste sommertip må klart være at huske at exfoliere sin krop inden man hopper ud i den dejlige sol. Ikke kun føles det dejligt med blød hud – men farven sætter sig altså også 10 gange flottere (og længere) når den døde hud er skrubbet væk først 🙂

  God sommer!

 4. Mit bedste sommer tip er nyd sommeren, drik drinks, slap af og læs en god bog mens du tager et dejligt fodbad og får fine sommer fødder

 5. Mit sommertip er at bruge solcreme flittigt samt at bruge en lækker salt scrub inden sengetid efterfulgt af en god fed creme. Det gør min hud ensartet og blød – også i ansigtet 😉

 6. Mit bedste sommertip må være at smække noget labert tøj på, yndig neglelak og nyde et glas vin og mine ynglingsmennesker en varm sommeraften!

 7. jeg elsker sommer og bare ben. Og jeg elsker at det er rart og dejligt at være udenfor, og der er mange lyse timer at gøre det i. Masser af frisk luft så man får dejlige røde kinder, og bliver træt på den fede måde. Derudover så vil jeg aldrig bevæge mig ud uden solbeskyttelse.

 8. Mit bedste sommertip er at holde benene smukke med en omgang kokosolie, så er det altså lidt sjovere at slænge sig i solen med gode venner og rosé <3

 9. Den gad jeg seriøst godt at vinde! Jeg HADER at barbere ben med skraber. Jeg havde en virkelig heldig sommer sidste år hvor jeg ikke blev solskoldet overhovedet og hvor jeg samtidig fik en mega lækker brun og sund-looking hud – ved simpelthen konsekvent at bruge faktor 50 når jeg gik ude i dagtimerne og når jeg lagde mig diverse steder for at få en lækker tan. Min brune kulør har faktisk holdt et godt stykke inde i vinteren hvor jeg forhen er blevet bleg som et lagen midt i efteråret. Og så beskytter man jo også lige sig selv mig diverse hudktæfts- nastyheder. Win-Win.

 10. Mit bedste sommertip må være at fylde kroppen med sund og nærende olie. Jeg elsker sol, men den tørrer mig helt ud og er hård ved min hud. I de perioder, hvor jeg husker at komme eksempelvis hørfrøolie i min havregrød eller youghurt, så er min hud meget mere modstandsdygtig overfor solen. Huden skal også smøres indefra – det giver lækre stænger! 🙂 Go’ sommer!

 11. Mit bedste sommertip er at sige til sig selv: “Jeg er præcis den som jeg skal være. Jeg er smuk og mine naturlige former og hvide ben har præcis samme rettigheder som alle andres”. Elsk dig selv og bekymre dig ikke om hvad andre tænker. Hvis du bare er glad – så smitter det af på andre og dig selv! God sommer.

 12. Mit bedste sommertip er et, jeg selv har været stor fan af i lang tid og flittigt bruger når sommeren rammer Danmark. Tippet er egentlig utrolig simpelt, og det hjælper med at opbygge en tan, der holder meget længere (også på en blegfis som mig, der normalt ikke bliver brun!!). Inden solbadning (gerne dagen før) skal huden eksfolieres med en god bodyscrup for at fjerne de døde hudceller. Herefter plejes huden med en god creme, så den ikke når at tørre ud inden solbadning – og voila, huden bliver lettere brun og ens tan holder længere tid. En ren win-win, og samtidig har man lækre bløde ben. What’s not to like?! ☀️☀️

 13. Mit bedste sommertip er at bruge kokosolie, som kan bruges til stort set alt! Jeg kan især godt lide at bruge det efter babering og i ansigtet inden jeg skal sove 🙂

 14. Mit bedste sommertip er daglig eksfoliering med fx handske og så Nuxe Huile Prodigieuse olie med guldglimmer – det giver den smukkeste sommerglød i ingen tid.

 15. På med musikken, rosé i glasset og tøj der får en til at føle sig tilpas!
  Mit tip er vist langt hen ad vejen, at det gælder om at skabe den gode stemning i én selv – så kan selv ikke de flotteste fødder, glatteste ben eller make-uppet ansigtet stå mål 😀

 16. Mit bedste sommertip (bedste skønhedstip generelt) er tørbørstning (: Det er ikke lang tid siden, at jeg begyndte at tørbørste, men jeg kan allerede se en fin forskel på mine ben.

 17. Drik masser af vand, nyd solen og hop i det danske (kolde, under kropstemperstur) hav – det mindsker din appelsinhud og øger dit leptinniveau aka øger din fedtforbrænding.

 18. Jeg er virkelig dårligt til at give den slags råd, men jeg vil megahårdt gerne vinde 😁
  Men vand… det må være et godt råd. Masser af vand

  Og så hårolie

 19. Hm, jeg har aldrig været meget for at flashen benene om sommeren, da en barbering desværre aldrig holder særlig længe 🙁 Så det ville være fedt, at få muligheden for at afprøve en epilator 😀
  Mit bedste sommertip må, ud over den obligatoriske solcreme, være ikke at glemme en god læbepomade med solfaktor!
  God sommer!

 20. Mit bedste sommertip er at ligge al makeup på hylden i sommeren så huden kan få lov til at ånde frit, modtage solens glød og ikke mindst varmen☀️😊 Sådan en epilator kan kun være fuldstændig fantastisk og tidsbesparelse i en travl familiehverdag👌🏼

 21. Mit bedste sommertip er et solbadningstip, som jeg er stor tilhænger af, så snart solen kigger frem: Hver gang du solbader, så læg dig lige et kvarter på hver side, inden du smører dig ind i solcreme. Derved får huden mulighed for at danne masser af god D-vitamin, som bl.a. styrker immunforsvaret samtidig med, at du får opbygget en dejlig kulør, uden at det gør skade på huden ☀️ God sommer til alle!

 22. Som den rødhårede, fregner og ellers lyshudede ‘pige’ jeg er, er mit tip selvfølgelig solcreme. Og en aftersun med aloe vera.. det køler dejligt på huden efter en dag i solen.
  En solstift er også altid med i lommen eller tasken. Jeg har før haft et forkølelsessår ved læben, og hvis ikke jeg smører læberne med solstift, er det næsten 100, at solens stråler og varme får det til at bryde frem igen.

 23. Mit sommerråd som jeg gang på gang selv følger er at få farvet både bryn og vipper og så køre hel naturel uden makeup hele sommeren det er så dejligt og sund samtidig 😍

 24. Mit bedste tip må være regelmæssig body-scrub og masser af fugtighedscreme, det gør solbrune ben og arme ekstra lækre! 🙂

 25. Mit sommertip er som følger: Spis masser af, grin, husk solcreme og lange grillaftener på altanen. Så kan man ikke have andet end en dejlig sommer.

  Derudover er glatte og velplejede ben også et must, gerne efterfulgt af en skøn bodylotion.

  Tak for en dejlig blog, og god sommer 😀

 26. En god omgang bodyscrub INDEN man har planer om at gøre sig dejlig solbrun og til at gøre fødderne sommerlækre, eller når de trænger: fodfil (jeg synes altså sådan en elektrisk fætter er virkelig nem og blid samtidig med at den gør jobbet), et godt lag god creme og sovesokker 🙂

 27. Regelmæssig scrub – og god bodylotion – ikke kun på benene og i ansigtet, men på hele kroppen (det giver også en skøn følelse indeni at vide man har gjort noget ud af det hele og ikke kun det ‘synlige’) Jævnlig fodbad, en lækker neglelak til tæerne og en god fodcreme inden du går i seng (bare fødder bliver hurtigt tørre, specielt hvis du går meget på stranden) – og husk at drikke masser af vand 😉

 28. Da jeg har krøller, henvender mit sommertip sig selvfølgelig til alle de andre flotte tøser med naturlige krøller. Tippet er simpelthen bare aldrig at redde håret, når det er tørt! Red det derimod kun under bruseren med balsam i håret. Det mindsker kruset og kedeligt hår, og man vil jo gerne have flot og lækkert hår til alle sommerens hyggelige fester.

 29. At få farvet øjenvipperne inden badeferie eller festival, så man ikke skal tænke mere på det ✌🏼️

 30. Mit bedste sommertip er lækker neglelak på tåneglene, så bliver man så glad hver gang man kigger på sine fødder! 🙂

 31. Jeg elsker det naturlige look i sommervarmen.. Intet smukkere end solbrun hud uden make-up men med en god sollotion, lidt saltvandsspray eller arganolie i håret og en tilfældig men cool knold i nakken 🙂

 32. Alt hvad man laver om sommeren bliver bedre med et glas koldt rosé i hånden….
  Og så bruger jeg en spray balsam, når håret skal børstes efter en lang dag ved strand og vand.

 33. Tørbørstning! Så er huden altid glat, blød og eksfolieret – hvilket sikkert er en fordel inden en tur med en epilator 🙂

 34. Pyh, sikke en lettelse at se den video! Jeg har netop købt en (efter at have set den her og hos Sneglcille) og har planer om at epilere i aften. Nu er jeg slet ikke længere bange for det, men glæder mig bare til at se resultatet 🙂

 35. Mit bedste sommerferietip er egentlig bare at nyde røven ud af bukserne på sommeren, nyde solen på kroppen, spise så mange jordbær som muligt, grille med vennerne, læse klassikere eller chick lit på stranden og hoppe i bølgerne og få de flotteste saltvandskrøller 🙂 🙂 god sommer!

 36. Som karrieremor til to, så har jeg ik megen tid for mig selv på badeværelset – så det er ofte bare det nemmeste såsom hurtigtørrende lotion (parfume/parabenfri selvfølgelig) solcreme til hele familien fra appteket ( kedelig men faktor 50 som er det vigtigste) sååå skønhedstips har jeg ikke mange af PT😉
  Meen starter altid dagen med et stort glas iskoldt vand med et par af sommerens skønne frugter som jordbær, hindbær, agurk, rabarber etc. Så mit bud må være et indvendigt sommer skønhedstip 😉 Rigtig god sommer og skål ☀️😄

 37. Mit bedste sommertip: (kan bruges hele året)
  En omgang babyolie som det sidste i badet = lækker blød hud. Det bliver ikke nemmere 😊

 38. Sommertip! Jeg kan godt døje lidt ekstra med indgroede hår om sommeren pga varmen. Jeg holder dem nede ved at skrubbe med en loofahsvamp og lidt mild sæbe. Husk at fugte efterfølgende med en god serum. God sommer!

 39. Kokosolie blandet med rørsukker giver den bedste bodyscrub, som oven i købet også fugter huden. Benene bliver bløde og glatte. Og så skader det jo ikke, at det er temmelig billigt!

 40. Det må klart være at bruge solbeskyttelse og aftersun. Synes at solbrun og velplejet hud er noget af det lækreste, og det kommer man lettest til ved at pleje og beskytte huden. Og så sætter et par glatte stænger jo bare prikken over i’et!

 41. Mit sommerskønhedstip; Udstråling at du er skøn som du er inderst til yderst og mener det helt ind i sjælen. Det er trods alt nemmere i lækkert vejr end sne, slud og sjap

 42. Solbriller på, fodtøj og sokker af og en gåtur på en strand i solnedgang. Det kan ikke andet end at få et dybtfølt, smukt sommersmil frem + friske, bløde og glade fødder! Ej, det glæder jeg mig til her efter eksamenerne 😀

 43. Min bedste sommer-beauty-tip er en solcreme til ansigtet fra Nuxe. Den har lidt glowy-effect i sig (står der på flasken), men det kan jeg ikke rigtigt se. Ikke desto mindre synes jeg altså, jeg bliver “bedre”/flottere brun en normalt. Jeg har meget let ved at blive rød, men denne gør mig altså solbrun i face på en virkelig pæn måde! 🙂

 44. Mit sommertid må være at bruge en god balsam og en god hårkur da solen udtører dit hår..

 45. Mit allerbedste sommer-tip er godt humør, stort overskud, glade mennesker, liv der sprudler omkring mig. Bliver bare i så godt humør om sommeren. Det alene giver mig en udstråling og en glød som intet andet kan give💜

 46. Mit sommertip… Gå amok med træning INDEN sommerferien, så du kan tillade dig at spise alle de is du vil hele sommeren, uden at have dårlig samvittighed. Alt er IKKE med måde når det er sommer og 27 grader. Og så i øvrigt Avéne solcreme (den fedter slet ikke!)

 47. Mit bedste sommertip er nok som altid – drik masser af vand og husk Solcreme…
  og nyd sommeren (og ferien) uanset vejret – du ser altid bedre ud når du har det godt 🙂

 48. Jeg får typisk tørre underben og det bedste sommertip til sat fikse det er en god klart af den klassiske blå Nivea fra dåse og en tsk. bodyolie der blandes i hænderne og smørres ind i huden. 1-2 gange er nok så er huden fin igen

 49. Søvn – sørg for at få sovet (nok), ellers ligner man en hængt kylling hele dagen. Både i ansigtet, kropsholdningen og opførelsen overfor andre. Det kan være svært at sove når det er varmt, men så må man jo tage en lur i skyggen 😉

 50. Mit bedste tip er:

  Drik en omgang god morgenkaffe, frisk kværnede bønner og nyd roen.
  Brug derefter kaffegrumsen sammen med olie(any kind), og scrub kroppen. Den bliver smørblød og der forlænger kaffe oplevelsen helt ind i bruseren 🙂

 51. Tror mit bedste sommer tip må være at smide lidt ekstra efter en kvalitets solcreme, Jeg er i al fald meget mere tilbøjelig til at smøre mig ind når det er som en lækker lotion, end når det er en fedtet, hvid oplevelse 😊😊

 52. Det må blive noget med at tage et fodbad og efterfølgende lægge en lækker rød neglelak. Og ekstravigtigt, at spise mindst (!) én is om dagen.

 53. Søvn, helst 7 timer uden afbrydelser. Når det ikke lykkes (det gør det sjældent, da jeg er mor til tre), så brug en god concealer

 54. Lækre, nybarberede, fugtmættede brune ben med lækket lak på neglene. Og så læbepomade med faktor.

 55. Neglelak! Det er mit ultimative bedste skønhedstip. Både hænder og fødder kommer bare til at se så meget bedre ud, hvis neglene er lakeret i en fin farve. Desuden synes jeg ofte, at neglelak kan være med til at få en til at se bare en smule mere tan ud – hvilket er ret lækkert, når man mest af alt bare bliver rød 😉

 56. Mit bedste sommer-skønhedstip må være, at nyde solen, varmen, friheden og bare være glad. Lettere sagt end gjort i nogle tilfælde, herunder mit eget, men det pynter sådan.

  🙂

 57. Solpudder! Og bodyfoundation til stængerne – giver den der lækre glød, imens blå mærker, blodsprængninger og lignende bliver dækket. Jeg bruger bare en billig en fra Rimmel, købt i Matas 🙂

 58. Kokosolie! I fodbad, smurt på fødderne (og så strømper på) natten over, 10 min inden bad på benene eller områder med tørt hud eller i hovedbunden inden hårvask… Elsker det og synes det giver mere fugt end diverse cremer/hårkurer…

 59. Solcreme (selvfølgelig…) og neglelak!
  Sørger, af uforklarlige årsager, altid til at mine negle er lakerede om sommeren.

 60. Jeg er gået til næstetrin, i hvert fald i min verden, af sommerklargøring af kroppen. I år har jeg first time ever bevæget mig ind i en beauty butik med målet om at få lavet en spray tan af hele kroppen. Jeg er en af de der velkendte hvide mennesker på stranden. Jeg blænder de øvrige badegæster så meget at de har solbriller på. Det er jeg i hvert fald selv overbevist om. Derfor skulle det være anderledes i år. Jeg prøvede det af i torsdags og det var en hurtig og smertefri omgang, tihii. Dagen efter viste jeg mine lange sommerbrune stænger frem på arbejdet og det er vildt som det klæder en at få lidt farve. Problemet er bare at de ikke er silkeblød fordi jeg mangler Epilatoren! Hvis jeg vinder den skal jeg nok sende dig foto af sommerklare lange brune og silkebløde stænger 😉

 61. En fin neglelak til de lyse nætter, som pifter lidt op! Og selvfølgelig solcreme og en god fugtighedscreme til kroppen efter en lang dag i solen, som gør din hud dejlig blød og forhindrer, at du skaller din nyligt indhentede farve af! 🙂

 62. BODYSCRUB! Jeg elsker det og jeg hader det, men resultatet er altså bare lækkert!
  Mine ben får en helt specielt glød, efter sådan en omgang, og dét siger altså bare sommerklar efter min mening 😉

 63. Mit bedste sommertip er: 1. Husk isterninger i roséen 2. Anskaf hårbånd i fine farver og mønstre, så ser du med garanti sommerklar ud! 3. Mandeolie til at holde huden fugtig og sund

 64. Ben og arme skal frem og vises, og det bedste sommertrick for mig er klart tørbørsten! Den gir SÅ blød hud og skulle den også gøre en masse andet godt – og det både ses og mærkes 🙂

 65. Hvis du har tørt hår, så brug olivenolie. Massér olien godt ind i håret og lad det virke et par minutter. Vask derefter håret som du plejer, og håret bliver dejligt blødt og skinnede igen. 🙂

 66. Hvis man som mig tit har tørre albuer, så nup en halv citron og put lidt olie på (mad/kokosolie/hvad du nu har) og sid med albuen i citronen i 10 min. Vupti! bløde albuer 😉

 67. Mine bedste sommertips er at bruge koralrød neglelak (det får på magisk vis en til at se lidt brunere ud), huske solcremen, så man ikke render rundt med et branket fjæs hele sommeren og endelig at hælde et stort glas rosé op til sig selv ved alle lejligheder! 🙂

 68. Mine bedste sommertips/produkter er: Tørbørstning med ionbørste fra karmameju (ja, jeg ved godt det er kedeligt – men det virker!), foaming showergel fra rituals (føles SÅ lækker på huden), Nuxe tørolie (både med og uden shimmer) til lækker sommerhud og til dem der døjer med hudløse inderlår, så virker en god gang old School vaseline bare bedst!

 69. Når man så har fået fjernet hårene på benene, skal de have en omgang kokosolie. De bliver lækre bløde, dufter godt og er fri for alt mulig kunstigt

 70. Mit bedste sommertip er helt klart at huske solcremen. For alt er bare langt mindre fedt, når ens hud er helt rød og øm! Så derfor huske solcreme og husk skyggen! Der ud over er jeg helt vild med at man kan høre en snert af jysk i din accent 😀

 71. Det lyder mega “u-forfængeligt”, men de bedste sommer-skønhedstip er i mine øjne 1) HUSK at drikke masser af vand, så hud og krop holdes godt fugtet. 2) husk solcreme og fugtighedscreme. 3) smid lidt mascara på, men nyd ellers at solen gør os alle så dejligt “sunkissed-smukke” au naturel – keep it simple 😉

 72. Masser af væske. Vand er at foretrække, men med et par procenter, bliver hvis ikke jeg, så i hvert fald verden omkring lige en smule smukkere. Og så happy thoughts, gode vibrationer kommer aldrig dårligt igen. Masser af kærlighed #hellyeah #livetvirker

 73. Selvbruner på benene og en fin neglelak på tæerne er med til at få mig til at føle mig sommerlækker 🙂

 74. Min bedste skønhedstip er altid at tage en super sød unge med. Så er der ingen der ser morens hår på benene, pigmentpletter, foldehud og buskede øjenbryn 😉

 75. Jamen en lækker gang pedicure, glatte ben og lidt kunstig farve da min hud aldrig rigtig har fundet melodien med solen 😂
  Ellers husk godt med solcreme og få drukket en masse vand 😉

 76. En god skrub med honning og sukker, giver lækker hud og en dejlig glød
  Vil elske at vinde denne konkurrence og få silkelækre ben.

 77. Solcreme så huden ikke bliver skoldet, en creme med lidt selvbruner så benene ikke er kridhvide, en fin neglelak der pynter hænder og fødder samt en luftig sommerkjole i lyse farver 😉

 78. Mit sommertip er at sætte håret op, så det skades mindst muligt. Sol og saltvand er hårdt for håret.
  Men mit yndlingssommertip er ret enkelt: minimum én is om dagen er et must!

 79. Mit bedste sommer-skønhedstip er klart at hoppe i shorts eller nederdel. Smil til verden, hvil i dig selv og mærk at verden smiler tilbage. 😍☀

 80. Brug masser af fugt til huden ex bodybutter det får huden til st se frisk og lækker ud. ☀️😎 Husk at fjerne døde hudceller først ☺️

 81. Mit bedste sommer-skønhedstip er at holde sommerferie og lade hverdagens stress og jag slippe sit tag i dig. Kom helt ned i gear og lad afslappetheden overfalde dig og kvæle dig i dovenskab. Et vitamin-tilskud for sjælen, der giver dig overskud til at udstråle en indre skønhed, som ingen beauty-produkter kan hamle op med.

 82. En ordentlig røvfuld creme (som i, VIRKELIG meget 😂) på fødderne inden sengetid, og så sove med strømper på. Det giver de lækreste bløde fødder, som er lige klar til lidt lak på neglene og et par pæne sandaler. 😊

 83. Masser af væske, solcreme og så er et lækkert fodbad altså guld værd efter at have løbet rundt efter ungerne hele dagen 🙂

 84. Mit sommertip er helt klart også at bruge en epilator, og så bagefter at smøre sig ind i den lækre hth body lotion (som fås MEGA billigt i Netto), der mildt og kemisk peeler huden, så man undgår de dumme røde knubber og samtidig bliver endnu mere blød. Altså jeg er afhængig og tager både ben, armhule og bikinilinie +/- med min gamle Braun 😀 Den trænger til en über lækker udskiftning ♧♡

 85. Mit bedste sommer-tip er at gå i det sommertøj du føler dig allerbedst tilpas i 🙂 Om det er korte shorts, lange luftig bukser, flagrende kjoler eller krops nærer nederdele, det er lige meget, så længe du føler dig tilpas 🙂
  God sommer 😛

 86. Mit bedste sommer-skønhedstips er at putte et kæmpe smil på læben og nyde det (forhåbentlige) dejlige sommervejr med gode venner og familie. Det kan i hvert fald få mig til at stråle om kap med solen☀️

 87. Ønsker ønsker ønsker!! Men mit sommer-skønhedstip må være at smøre sine ben ind (efter epilering eller barbering) i en god og fed olie, som f.eks mandelolie eller abrikosolie. Lad det tøre ind, inden du tager tøj på og tag helst solcreme udenpå. Olien gør dine ben ekstremt bløde, fugtige og mindsker irritation. Og ellers vil mit andet skønhedstip være kokosolie – til ALT! Håret, kroppen, læberne, make-up fjerner – virkelig alting, og så er det bedre for miljøet end alle mulige dyre produkter, der er fyldt med en masse mærkelige stoffer. Og ellers er mit skønhedstip at huske sig selv; det er så vigtigt! Pt er jeg selv indlagt på psykiatrisk netop fordi, jeg har glemt at huske mig selv, og det vil jeg råde alle andre til ikke at glemme – sommeren er meget sjovere, når du selv er en del af den 🙂 hav en dejlig dejlig aften! Kh Clara

 88. At nyde ferien med alle dem man holder af, og afstresse hele kroppen og hjernen, så man er klar igen 🙂

 89. Mit bedste sommer-skønhedstip er masser af tid i haven eller andre grønne omgivelser. Det er guf for sindet og giver sådan en dejlig ro. Dét og så et glas koldt cider eller mousserende vin, lidt holds på læberne og fregner på næsen <3

 90. Være glad for mig selv🌞🌞 selv om man godt kan se at jeg har fået to børn, og er blevet 40+ 🌞😉 nyde sommer og sol, som mig selv 🌴🍸

 91. Mit bedste tip, er at slappe af og lade være med at stresse, vi når det nok! Og hvis det er nu solen er fremme så find er glas “et-eller-andet-lækkert” og gå id og nyd det, så kan opvasken altid tages lidt senere når det alligevel er blevet overskyet 😉

 92. Mit bedste sommertip er altid at have en hydrosol i tasken, som man lige kan spraye i ansigtet og dermed nemt give fugt og friskhed til huden i løbet af dagen. Jeg elsker især Neroli Floral Water fra Herbal Salvation.

 93. Bedste sommertip fra mig er at ligge og lade mig forkæle og varte op ved en pool i syden – det giver glød og gnist i mit liv og mit sind😎☀️

 94. Fugtighedscreme og skraber,men hvis jeg er så heldig at vinde, vil skraberen blive byttet ud med dette smarte apparat 👆

 95. En god hjemmelavet scrub af kaffegrums (!!!! endnu en undskyldning for langsom morgenmad med god kaffe og efterfølgende langt bad), olivenolie og honning…

 96. Smør altid hænderne ind i vilde mængder creme inden havehandskerne ryger på og der skal knokles i haven – så er det markant lettere at få hænderne rene bagefter og man får de fineste bløde og “unge” hænder ❤️

 97. Jeg får lyst til at skrive; ROSÈ!
  Men lidt mere konstruktivt er det noget med en masse vand indenbords og BB/CC creams udenpå. Det er en god idé lige at revurdere vinterens (make-up)antræk, når det bliver lysere, varmere og mere “fregnet” 🙂

 98. At nyde den sommer som vi har i Danmark. Selvom vi alle gerne vil et smut syd på, så er der ikke noget som slå charmen ved den danske sommer. De danske lune sommeraftener <3

 99. Mit bedste skønhedstip denne sommer handler om super smarte cowboyshorts – til en langt bedre pris end dem i butikkerne. Det kræver en tur på loftet efter bukserne med for brede ben – og en god saks! Jeg klipper den lige omkring knæet – og smøger dem et par gange op. Vupti😃 Flere har spurgt, hvor jeg har købt mine shorts👍🏼

 100. Få ordnet dine fødder! Og ikke med en wellness-pedicure behandling men hos en statsautoriseret fodterapeut. Det er ikke dyrere men til gengæld meget effektivt. Det er ikke sommer-lækkert når en smuk pige i sandaler og lange, brune ben har hård hud på hælene og nedgroede tånegle 😉

 101. Jeg kan huske min mor tilbage i 80´erne, med tårerne rendende ned ad kinderne – Og hvor forskrækket jeg blev, da jeg tiltuskede mig at prøve, engang hun ikke var hjemme! O.o 🙁

  Jeg er af den erotisk buttede facon (Fed, men må man jo ikke sige mere 😛 ), og mit gode råd er, at smøre Dr Love glidecreme på inderlårene, så man ikke får slidt huden af ved friktion 😉 Den ligger sig som et lag silke på huden, og så er man fri for at gå med de grimme cykelshorts, men kan se feminin ud som alle andre 😀

  God sommer!

 102. Skrub kroppen et par gange om ugen med sukker/olie blanding… Det skrubber de døde hudceller af og tilføjer samtidig fugt til huden… Lækkert når de sommerbrune ben og arme skal luftes i solen…

 103. Børst dine læber med din tandbørste hver dag og smør dem med lækker læbe balsam. ☺️ Det holder dem super bløde, kysse venlige og de får den fineste farve da du sætter gang i blod cirkulationerne👌🏻
  Og så skal der bydes kold asti og friske jordbær på varme somme aftner☺️

 104. Til dem med lidt større lår er mit tip at bruge en roll on deo på lårene så man kan få luft under skørterne uden slidmærker på lårene 😀

 105. Brug babyolie på dine tørre ben hvis de skal sommerluftes- De ser både brunere og mere lækre ud når de skinner i takt med solen❤️!!!

 106. Skøn sommerhud med Origins VitaZing SPF15 Energy-boosting moisturizer😉
  Babyolie på bare ben får dem til at skinne lækkert💅🏻

 107. En gang bodyscrub og lidt selvbruner gør underværker, når man skal hoppe i shortsene efter en meget lang vinter.. Føj jeg får hvide ben! Ellers får jeg også gerne en fodbehandling, så fødderne også kan blive sommerklar. Mangler faktisk kun at have det helt rette redskab til at få bugt med behåringen 🙂

 108. 2 spiseskefulde kokosolie i håret – en hårkur, der gør det tørre sommerhår stang blødt og sommerlækkert!

 109. En hjemmelavet body scrub lavet af olivenolie og sukker – det føles fantastisk bagefter og giver huden glød. Også gælder det om at altid fugte sine fødder med masser af fed creme så de er holder sig pæne 🙂

 110. Hver gang jeg er på ferie, smutter jeg altid lige ned til den lokale (og billige) skønhedssalon og får ordnet fødder og hænder, så de er klar til at blive vist frem i i den sydlige sol ☀️☀️

 111. Mit bedste sommertips er at smile til verden og elsk sig selv for den man er 🙂 Så nyder man sommeren bedst end når man har travlt med at fokusere på fx den dele der er kommert hen over vinteren 🙂

 112. Mit bedste sommertip, er noget jeg for første gang nærmest nogensinde formår at praktisere, nemlig at acceptere sig selv og sin krop, gå i det tøj der giver dig følelsen af at være lækker og feminin. Er endda højgravid og snart mor til to, men aldrig har jeg været så stolt af mig selv og min krop, kærlig behandling af dig, det giver glød i kinderne og et humør der smitter❤️

 113. For mig betyder sommer også festival, her er det bedste tip at lave flotte fletninger i sit hår! Så slipper man for at føle sig fedtet! 😉

 114. Mit bedste sommer-skønhedstip er, at når man jo alligevel ligger på stranden, kan man massere sine ben med sand, for at få dejligt bløde ben! Alle de døde hudceller bliver skrubbet af, og det er totalt gratis, behageligt og økologisk!

 115. Mit bedste sommertip er ud over at epilere ben (ja ja jeg gør det allerede i forvejen – og trænger noget så grundigt til en ny ☺️), det er at bruge epilaroren under armene samt bikinilinjen 👌🏼 Desuden skal mængden af foundation dale når mængden af sol stiger 😊

 116. Mit bedste sommertip (eller faktisk hel års tip) er at bruge kaffegrums til body scrub og også i ansigtet. Man fjerner døde hudceller, og gør huden dejlig blød. Og hvis man i forvejen drikker kaffe, så er det jo en dejlig billig løsning.

 117. Ud over epileret ben, så er lækre bløde fødder et must! En god fodfil (jeg har købt en super en i Matas og så Cosborgs hælecreme! Og lige for at toppe, så CND solaroil til neglebåndene både fingre og tå-negle.

 118. Lækkert nyklippet og velplejet hår i kombination med bløde fødder – altsammen noget der går hånd i hånd med sommer og dertilhørende sommeroutfits 😊
  Når jeg skal passe på mit hår i sydens sol bruger jeg godt med olie i håret også op i en knold – så kan det bedre modstå solens skarpe stråler pg havets grove salt☀️☀️☀️

 119. Jeg har altid problemer med tør hud om sommeren! Men hvis jeg efter hvert bad smøre hele kroppen ind i kokosolie (de fås også uden kolosduften 😉) så er jeg bare så fin og blød i huden.. Jeg købte et glas for et halvt år siden og jeg har kun brugt halvdelen! Meget billigere og sundere end alle mulige cremer. Og så kan man også putte det i de tørre hårspidser inden sengetid og vaske det ud om morgenen, det virker rigtig godt! Husk et håndklæde på puden så sengetøjet ikke får fedtpletter..

 120. Mit bedste sommer skønheds tip er at bruge en virkelig lækker neglelak på sine tæer. Jeg elsker selv at have farver på, og når jeg som nu er begyndt at have lidt gylden hud, ser det virkelig lækkert ud med en lyseblå pastel farve.
  Ellers bare et lækkert naturligt look, uden for meget make up.

 121. Mit bedste tip er at gå super bløde fødder ved hjælp af en gang babyfeet, som f.eks. kan købes i matas. Det er et sæt plastikstrømper med en geleagtig vædske i som man skal sidde med på en times tid. Efter en uges tid begynder ens fødder at skalle helt vildt meget og frem kommer den fineste og blødeste babyhud. Det virker så godt, men er en relativt klam proces. Men det hele værd.
  Mit andet tip er at købe solcreme hos apo-rot.dk. Min søn kan kun tåle la roche posays solcremer og man sparer rigtig meget ved at købe dem der👍.

 122. Kan et tip være uafprøvet? Jeg forestiller mig at det bedste sommertip til en nybagt mor, som mig, må være at få smækre ben med epilatoren imens Fantastiske Mandag brager ud af højtalerne. Og så endda kunne vente, med lækker samvittighed, nogle uger med at ordne ben igen, da egotiden er knap som mor til to. 😉

 123. Mit bedste tip er kokosolie (gerne økologisk og smagsløs) – til næsten alt 😉
  – til at fjerne øjenmakeup (skånsomt mod vipper og den tynde hud omkring)
  -bodyscrub til kroppen blander man det med salt og kamille, til ansigtet med sukker (knap så hårdt) det både fugter samt fjerne dødehudceller
  – som fugtighedscreme både til ansigt og krop (jeg bruger det til ansigtet om aftenen – giver ekstra fugt
  – til hårspidser, en lille smule i spidserne efter hårvask – det bliver så blødt og lækkert og sol hårkur 1 gang om ugen (hvis man har skæl er det også godt mod dette)
  – til læberne – giver masser af fugt
  Og endelig bruger jeg det som barbercreme, det fugter og virker antibakterielt.

  det kan bruges til rigtig mange gode ting og hvis man kan li det og det virker for en selv er det også en billig løsning i længden i stedet for de mange tusinde produkter 😅

  Også kan man jo også bruge det til mad 😋

 124. Mit bedste sommertip er at få en fodbehandling hos en fodterapeut og efterfølgende få lagt shellac på neglene. Og så selvfølgelig en tur med silk epil’en på benene – jeg har haft min i tyve, så den kunne nok godt trænge til en update 😀

 125. Mit bedste sommertid er neglelak og sandaler.. Selv på dage med dårligt vejr med lange bukser og varme trøjer, så føles det bare så sommeragtigt at kigge ned på sine bare tæer i sandalerne.. Det er skønt 🙂

 126. Hmm.. Bedste sommer-skønhedstips.
  Jeg skifter neglelak et par gange om ugen på mine tæer (er så heldig at arbejde i sundhedssektoren, så neglelak på fingrenegle er udelukket).
  Men det pifter så fint op, på en ellers regnfuld sommerdag i Danmark

 127. Kaffegrums! Som en god bodyscrub, og til at gøre hænderne dejligt bløde. En fin neglelak på neglene, og et smil i ansigtet er heller ikke at undervurdere 😊☀️

 128. Det største ulempe ved sommer og varme er, lår der gnider sig op af hinanden og bliver smertelig hudløse og røde – jeg har prøvet alt, uden større held eller hvor det næsten bliver Endnu værre, feks cykelshorts under, som bare gør man er endnu mere varm og det er top ubehageligt
  Men så fik jeg tippet der reddede min
  Sommer – Glidecrem mellem lårene, det er fantastisk, prøv det, måske du har noget liggende i natskuffen, så du kan få ynglings sommerkjolen på, uden gener
  Glidecrem er et vidundermiddel 🙂

 129. Om sommeren passer jeg ekstra godt på mit hår, så det ikke tørre og tager skade af solen. Så jeg invistere simpelthen i lidt lækre sommerprodukter til håret hos min frisør. Neglelak på tæerne er også et must og så skal bikinilinjen vokses – mon sådan en epilator kan klare det??

 130. At være sammen med mennesker der gør dig glad og gør ting du godt kan li, så er der en smuk basis for at pynte på resten

 131. Kropsolie med bronze eller guldstøv i, det giver bare en supersmuk glød til hud der ikke bliver så brun😉

 132. Bedste sommertip må være solcreme så man ikke bliver rød 😜☀️ Og ellers at tage badetøjet på uanset hvilken størrelse og form man har 👙

 133. Når det er sommer, har mit hår ekstra brug for pleje. Jeg bruger meget hårolie i det daglige og så er saltvandsspray helt fantastisk til at pifte håret op og se super sexet ud – på den fede tilfældige måde 🙂
  Desuden bruger jeg Coola solcreme, som er uden noget som helst shit. Det er super lækkert og nemt at smøre ud. Bruger det både på mine børn, som har en spray i faktor 50 (seriøst – den er så nem) og i både spray og creme til mig.

 134. Mit bedste tip må være at komme ud og blive “kysset” af solens stråler uanset kroppens størrelse og form. Der er bare noget over os kvinder når vi har fået farve på kinder, skuldre og ben. 😊🌞

 135. Med tildens til skoldet hovedbund, må et af mine sommertips være hat eller bandana sammen med de rigelige mængder solcreme. Bandana er praktisk på stranden, hvor den ud over at beskytte den sarte hovedbund også holder styr på de totter, der ikke når om i elastikken.
  Men en sommerhat er mere smart og spændende OG den beskytter noget af nakken, panden og ørerne mod solen -hvilket en bandana ikke gør. Jeg er mest til stråhat (der ofte er flettet af papir, når det skal være billigt) i fedora stil. Det pifter de fleste sommerkjoler eller shorts op.

  Men mit bedste sommertip må være, at lige meget hvilken kropstype, man måtte være, kan man godt gå på stranden i bikini – hvis det er det, man har lyst til.
  Jeg trækker i bikinien, møder verden med oprejst pande og lader folder, deller og appelsinhud få luft og sol på stranden. Endnu er ingen vist døde af det. I bedste fald fik de noget at tale om. Jeg føler mig som en foldet harmonika, når jeg kravler rundt i vandkanten og fanger rejer sammen med mine børn. Who cares…. jeg hygger mig og bliver solbrændt i striber.
  Men det ville hjælpe på med helt glatte sommerben.

 136. Et dejligt fodbad med badesalt,efterfølgende en god fodmassage og en neglelak i en pang farve😊

 137. Mit bedste sommertip er helt sikkert at anskaffe en pimpsten til at skrubbe trædepuder og hælen med. Hård hud på fødderne er ikke så fikst når man skal være smart i en fart. En pimpsten er billig og yderst effektiv. Tag den med under bruseren. Gør fødder og sten våde og skrub så på den hårde hud. Smør bagefter med en fed creme. Og voila en billig og effektiv måde til bløde fine sommerfødder ☺

 138. Når uheldet er ude, og solen har fået lige rigeligt godt fat i min hvide hud, på trods af solcreme faktor 50(!!!), så bruger jeg facemist til at køle med.

 139. Masser af solcreme… og aloe vera gel til når solcremen alligevel ikke var nok. Og så masser af lette sommerkjoler og lakerede tånegle i lyse frisk sommerfarver. Og pause fra vinter make up!

 140. Som fuldtidsarbejdende alenemor har jeg haft perioder hvor jeg VIRKELIG ikke har passet på mig selv. Jeg var typen med makeup hver dag og masser af smart tøj. Pludselig havde jeg hverken penge eller tid til den slags og når jeg kiggede mig i spejlet, kunne jeg slet ikke genkende mig selv.
  Det er urealistisk for mig at tro at jeg kan gøre alle de ting jeg gjorde, men jeg har opdaget at hvis jeg bare går op i en ting, så ændrer det hele min fremtoning. Den ene ting er at være velplejet – ikke vel stylet, men plejet. Håret skal klippes og plejes. Jeg skal bruge en god creme og øjenbrynene skal vokses. Neglene skal være smukke. Det skærer temmelig meget af min morgenrutine at droppe makeuppen og KUN sørge for at være VELPLEJET! Det er mit bedste sommertip.

 141. Mit allerbedste sommertip må være aloevera til solskoldet hud. Helst den man kan få i matas med 98% aloevera. Smør er tykt lag på og dagen efter er ømheden somregel væk og man undgår næsten altid at skalle af 🙂 Og så skal neglene på tæerne selvfølgelig være knaldrøde og benene helt glatte og lækre solbrune 😀

 142. Husk solcreme – hvad hjælper en pæn kulør hvis huden på længere sigt bliver beskadiget. Hvis man i stedet ønsker at få den solbrune kulør er der selvbrunere der giver et udmærket resultat

 143. Seje solbriller og tid sammen med ungerne… Vi tager på Langelandsfestival som klart må være det bedste sommertip… Skøn måde at være sammen med ungerne på, væk fra mobilland og teknologi… Total nærværende

 144. Bedste sommertip må være is i lange baner! – det hører sig ligesom bare til uanset hvad vejret siger, så længe kalenderen bare siger sommer!

 145. Jeg er begyndt at bruge balsam i hovedbunden. Gezzz er der sikkert nogle der tænker, men det er super lækkert. Jeg har MEGET fedtet hår, men når min store krøllede manke får den ekstra fugt fra bund til spids, så ser den bare mere velplejet ud når det bliver fedtet, hvilket jo et super lækkert. Oh jo, og så solcreme i hele kajen, måske lidt selvbruner (lets face it, ingen har tid til at ligge og bage udenfor) og så passe på mine bryn 🙂

 146. Drop krop- og farveforskrækkelsen og køb en neonfarvet bikini, så er man ligesom nødt til at stå ved sig selv, for man skiller sig virkeligt ud (hvilket jeg normalt hader). Men jeg har aldrig følt mig pænere og mere selvsikker på stranden – til trods for at min krop ikke er blevet spor pænere. It’s all in my head. Så prøv det af.

 147. Det bedste sommertip fra mig må være at giver fusserne et lækkert fodbad og en god creme min 1 gang om ugen så man altid er klar til at hoppe i sandalerne når solen titter frem:)

 148. For første gang har jeg i år prøvet en selvbruner, og det er meget nemmere at bruge, end jeg havde forestillet mig. Jeg har fundet en, som er svanemærket og ganske lugtfri. Sikke en forskel – jeg er meget lys fra naturens hånd. Derefter lidt neglelak på fødderne. Så er jeg sommerklar 🙂

 149. Mit bedste sommerråd, som jeg også praktiserer hvert år, og hele året rundt er VELVÆRE! Om sommeren sker det fra vores sejlbåd, med fødderne i vandet og solen bagende ned på os, på den der rigtige danske-sommervejr-måde! Solcreme, vand og søde mennesker – det er mit bedste sommer-skønhedstip ❤️☀️

 150. Mit bedste sommerråd, som jeg også praktiserer hvert år, og hele året rundt er VELVÆRE! Om sommeren sker det fra vores sejlbåd, med fødderne i vandet og solen bagende ned på os, på den der rigtige danske-sommervejr-måde! Solcreme, vand og søde mennesker – det er mit bedste sommer-skønhedstip ❤️☀️👨‍👩‍👧‍👦

 151. Det bedste sommertip jeg kan komme med er temmelig lidt groundbreaking. Faktisk er det nærmest bare snusfornuft: Husk solcreme. Især i hovedet. Solen (ja, altså, når den er der) er bare så meget nemmere at nyde når man ikke er brændt af i krydderen/haserne/skuldrene/hvormannuerramt! Plus, altså, mindre kræft og sårn.

 152. Bedste tip er fugt! Jeg bruger selv kokosolie på krop og hår – er faktisk også begyndt at spise det efter en veninde anbefalede det. 1 tsk morgen og aften gør underværker for huden 🙂

 153. mit bedste tip er solcreme – for jeg forudser at det vil gøre herre naller med sådan en epilator på solbrændt hud 😀

 154. Mit bedste sommerskønhedstip må være at huske at drikke nok vand i varmen. Man bliver så trist at se på, hvis man er dehydreret. Og det er nemmere at skrue op for smilet og selvtilliden, hvis ens krop føles godt tilpas og i balance.
  Solcreme, skygge og en velplejet (velhydreret) hud kommer man langt med. Skønhed er jo individuelt og noget der kommer indefra.

 155. Mit bedste sommertip er: Tag tøjet af, hvis du har det varmt – ligemeget om du synes dine arme eller ben er for hvide eller for store, har for mange fregner eller what ever. Der er så mange der går rundt med lange bukser og ærmer pga. lavt selvværd. Af med det og nyd at solen skinner på dig.

 156. Altid en flaske rosé på køl! Både til spontane sommeraftener i haven/gården og til at tage med på picnic til aftensmad på stranden. Derudover en lille køletaske med plads til – ja en flaske rosé, lidt vand og jordbær. Så er man klar til en spontan date i solen 😊

 157. Det allervigtigste om sommeren er, rosé i køleren, solbriller på næsen og en du elsker under armen 😊
  Og så selvfølgelig… nyd at sidde ude når børnene leger. Det er en fryd at lytte til deres glade sommerlatter i den lune luft ❤

 158. Mit bedtste sommerråd er: Slap af!! Nyd solen, forsøg ikke at planlægge så meget at det føles som en lang rejse i pligter!! Vær spontan, dirk rigeligt (væskefprstås;-)) og brug solcreme:-)

 159. P.S. Super fin film du har fået lavet!! Jeg tror faktisk på dig når du siger at det ikke gør ondt!!

 160. Kærlighed og kildevand – simple as that 🙂 man er bare pænest, når man smiler fjollet af kærlig – uanset om det så er kærlighed til kæreste, familie, børn, venner, dyr, job eller alt muligt andet.

 161. Mit bedste sommer tip er og bliver solcreme! Og rigeligt af det. Ingen er pæne når de ligner krebs 😉

 162. Mit bedste sommertip må være en god pedicure (altid godt med selvforkælelse og pæne fødder!) og nybarberede ben i sommerkjoler 🙂

 163. Mit bedste tip lyder måske fuldstændig hen i vejret for folk uden for hesteverdenen. Hvis du lige som jeg har et hår, der bliver er stift og slidt af saltvand og sol, så spray Super Shine i det. Det er egentligt til hestenes man og hale, men det udretter mirakler på min stride manke.

 164. Mit bedste tip er orange røde nuancer på tånegle er, så virker fødderne mere sommer lækre.

  Hold op hvor vil jeg bare gerne vinde denne. Har ønsket mig en epilator de sidste 3 år uden at være så heldig at få en i julegave eller fødselsdagsgave.

 165. Jeg SVÆRGER nu til tørbørstning af hele kroppen hver morgen inden badet. Det sætter gang i blodcirkulationen, fjerner effektivt døde hudceller og giver en skøn glød! Jeg er så meget fan! Og så en lækker creme eller olie bagefter.
  Jeg bruger Karmamejus tørbørste og den kan anbefales.
  Derudover epilerer jeg mine ben men min model er ældre og ku’ da godt bruge en afløser 😉

 166. Mit bedste sommertip må være, at give sig selv lov til at nyde solen, tage livet i et lidt lavere gear og altid være bevæbnet med et smil (og / eller en isvaffel!)

 167. Mit bedste sommertip må være, at give sig selv lov til at nyde solen, sætte livet et gear ned i tempo og altid være bevæbnet med et smil (alternativt en is!)

 168. Iskold hvidvin med Sprite…nårh ikke sådan et tip! Så må det være masser af fugtpleje og lak på tæer og fingre 😀

 169. Masser af vand, bodyscrub, neglelak på finger- og tånegle og en hel masse selvforkælelse! 😀

 170. Gør benene sommerklar ved at skrubbe alle de døde hudceller af og selvfølgelig epilere dem. Brug en god olie hele sommeren og dine ben vil se lækre og sunde ud. Gå med bare tæer op og bed af stranden og få filet din hårde hud af på en nem og dejlig måde. God sommer!

 171. Gør benene sommerklar ved at skrubbe alle de døde hudceller af og selvfølgelig epilere dem. Brug en god olie hele sommeren og dine ben vil se lækre og sunde ud. Gå med bare tæer op og bed af stranden og få filet din hårde hud af på en nem og dejlig måde. God sommer! I

 172. Må nok indrømme, at jeg ikk gør det vilde for at blive sommerklar andet end solbrillerne og sommertøjet kommer frem 🙂 så den måde jeg blir sommerklar eller altid klar er at smile til dem jeg møder på min vej, så blir min dag klart bedre i hvert fald og så er det ligegyldigt i hvilket slags vejr eller om det er den frygtede mandag 🙂 god sommer!

 173. Nyd at de fleste ser lidt bedre ud når solen skinner så man ikke behøver at bruge for meget tid på badeværelset. Og brug neglelak i stærke farver.

 174. Nu er jeg ikke den store bruger af diverse skønhedsmidler, så mit tip må være at få drukket godt med vand, forkæle sig selv med is indimellem og bare få slappet af i varmen!
  Hvis fødderne ikke allerede bliver plejet jævnligt, er det luksus at få dem ordnet – evt ved en “fod-dame” som vi kalder det i vores familie.
  Intet slår følelsen af lækre fusser i sandaler 😉

 175. Med tvillinger i maven ligner jeg mest en oppustet ballon denne sommer 🎈men noget jeg aldrig glemmer når jeg skal ud i solen er – Avene high protection sunscreen 🌞 da jeg har stor risiko for pigment pletter og denne tillader mig at nyde solen – den er fantastisk. (Og så kan selv mit sarte ansigt tåle den uden at slå ud 👍)

 176. Med to piger der næsten ikke er lyshåret mere, men gerne vil være det. Må tippet være: brug citronsaft i håret, så afbleget solen håret naturligt mens de leger.
  En hyggelig sommerstation er under skyggen med masser af neglelak, så kan de selv lægge det på neglene i hyggelige omgivelser

 177. Kokosolie, kokosolie og mere kokosolie 😉 Jeg bruger det som bodylotion, fugtmaske, hårkur, fodbalsam, you name it, det dur bare 😀

 178. Sommer er for mig lig neglelak på tæerne. Brune og ubesvarede ben er selvfølgelig med til at toppe sommerfølelsen, men for mig starter sommeren med den første lakering.

 179. Mit bedste tip er at få farvet bryn og vipper! På den måde undgår man mascara der drysser/løber og brynmakeup der bliver svedt af i varmen:-)

 180. Åh! Den vil jeg gerne vinde…
  Mit bedste tip er masser af væske til huden… Helst Virgin mojitos😜

 181. Dén vil jeg SÅ gerne vinde!
  Mit bedste tip er en masse frisk luft og en masse vand. Vi er heldige med at have MEGET frisk luft udenfor vores dør og drikkevand i vores haner. (Hjemvendt fra Kina, ja. Det sætter tingene i perspektiv) 😀

 182. Mit bedste skønhedstip er at smile og grine. Folk er smukke uanset alder, størrelse og kulør bare de smiler og er glade. Desuden smitter smil, så andre folk også bliver glade og smukke. Jeg føler mig personligt smukkest, når jeg er glad, og andre kan få mig til at føle mig smuk, når de smiler til mig 🙂

 183. Mit tip går på naturlig afblegning af håret. Eftersom jeg ammer har jeg ikke ville investere i de sædvanlige lyse sommer striber, så denne opskrift:
  Saften fra en halv citron
  2 skefulde salt
  3 dl. kamillete, lavet på 3-4 breve
  Og så en masse barnevognsture i solen og så virker det faktisk 👍🏻

 184. Mit sommer tip må være at hoppe så meget i havet som muligt! Det sætter dejlig gang i blodomløbet og renser min hud godt igennem – og så får man så satans pænt og gratis stylet hår efter lidt tid 🙂

 185. Mit tip må være (meget kliché agtigt) bodylotion med selvbruner i. Men det er sgu da skide smart! Især når man har ben lavet af bagepapir (jo det siger kæresten faktisk). Det dækker dog ikke mine ultra blå mærker, jeg får bare af at kigge på et bordben 🙈 Det ville være fedt at vinde den der smarte tingest, det hjælper sikkert lidt på mine bagepapirs-ben 🙃

 186. Vand, vand og masser af vand…
  Indvendig som I husk at få rigeligt væske i varmen
  Udvendig, som i bade i havet eller pool eller få en kold skyller i haven af barn som er stukket af med haveslangen…
  …og hvis det regner, så snup en Regndans 😉

 187. Mit bedste sommer-tip må helt sikkert være, at lade den tunge vinter makeup ligge i skuffen i solskinsmåneder, og lade ansigtet få en dejlig masse sol, saltvand og friskluft. Især saltvand gør underværker! Hertil kan det i den grad anbefales at farve vipper og bryn, når man dyrker looket au-natural ✌🏽️

 188. Mit bedste tip: at bruge kaffegrums som peeling. Bland kaffegrums med olie og lidt honning. Det virker så godt, og så elsker jeg duften =)
  (men det sviner lidt, så det skal bruges i bruseren/badekarret)

 189. Mit ultimative tip må være: Solcreme med høj faktor. Hver dag – også de dage solen ikke brænder helt igennem! Hverken krabberøde ben eller læderhud holder bare ikke. Det gør det at passe godt på sig selv og sin hud til gengæld!
  Jeg ville elske at vinde denne epilator, så jeg kan gøre mine sommer-solfaktor-ben endnu mere lækre! Jeg krydser fingre 🙂 god sommer!

 190. Mit bedste tip må være at bruge mayonnaise som hårkur.. Det lyder som en fedtet fornøjelse, men jeg synes slet ikke, det er værre end at bruge helt alm. hårkur 😉 Smør mayonnaisen i håret fra ørene og ned, lad det sidde i håret i en times tid, og vask det ud med shampoo. Super nemt og meget billigt! Man får det blødeste hår ud af det, og det er især brugbart for mig, nu hvor det er sommer, og solens stråler og pool-vand slider meget på mit hår.
  Og bare rolig – ens hår kommer ikke til at lugte af mayonnaise 🙂

 191. Mit bedste sommer råd må være Cocos olie, det er lækkertil til, ja alt, i den rette mængde, nat creme, tør hud, tørre negle, til at style tørrer flyvske spidser, hårkur osv jeg er blevet helt vild med det!

 192. Lakerede tånegle er et must for mig om sommeren, lige nu er farven blå;) og jeg føler mig nu dejlig sommerlig, alt imens jeg venter på at solen skinner på mig igen;)

 193. Mit skønhedstip bliver simpelt, men hænger godt sammen med præmien; fugt!
  Én ting er glatte, bare ben, men det spiller bare ikke rigtigt, hvis de selv efter en tur med skrubbe-hovedet er lidt tørre i det. Så drik vand – jeg ved, det er kæmpe kliché, men jeg kan altså selv godt mærke forskel på min hud – og så en lækker bodylotion, SÅ er der lækre ben! Så mangler vi bare solen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven