mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Pinlige historier – ordet er dit!

image

Jeg har ligget vågen siden kvart over fem. Ikke fordi jeg er blevet vækket, men fordi jeg i fem nætter i streg (7-9-13!) ikke er blevet vækket af mine børn og derfor pludselig ikke behøver mere søvn. Og måske også lidt fordi jeg de næste par dage har lidt rigeligt at se til, men heldigvis kun med noget godt.

For at gøre en god dag endnu bedre, tænker jeg at jeg vil gøre mit bedste for at få mig et godt grin! Sådan ligesom for at kickstarte ugen. Og til dét ved jeg at I – eller i hvert fald mange af jer – er eksperter.

Derfor vil jeg gerne opfordre til, at I smider en kommentar med ét eller andet pinligt I har gjort for nyligt – selvfølgelig under hvilket som helst navn I måtte ønske at anvende. Således I kan være anonyme, hvis I ikke har lyst til at alle og enhver skal kunne genkende jer(es historier). Den slags er SÅ skægt at læse, synes jeg. Selvironi, er min yndlingsironi.

Jeg vil selvfølgelig gerne lægge ganske offentligt ud med at minde jer om hvordan jeg forrige mandag blødte igennem i min hvide kjole. Og for nyligt snorkede højlydt imens jeg fik ordnet mine øjenvipper. Og okay, hvordan jeg, for gudskelov længe siden, var lige ved at tisse både i mine bukser og i vores dengang lille blå bil.

Hit me – jeg håber virkelig at I er med på at dele jeres pinlige episoder, små som store og korte som lange 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

 1. Det mest pinlige jeg har gjort var, da jeg tissede i bukserne foran to kammerater af det modsatte køn 🙈😱😖 jeg havde nederdel på, så det var ikke noget, der kunne skjules…. Flosch 💦 Åh Gud, det var frygteligt!! 😳

  1. Ååååååh Gud, det lyder frygteligt!!! Ha ha, jeg håber virkelig at de var cool.

 2. Det er godt nok ikke sket for nylig, men jeg har støvsuget mit eget bræk op med mine svigerforældres støvsuger for dernæst at glemme det (læs fortrænge). Morgenen efter havde de brugt støvsugeren og kunne ikke forstå at det lugtede så fælt😳. Det kostede en ny støvsuger😂

 3. I svømmehallen med en veninde og vores børn. Selvfølgelig er der den der lækre fyr, som vi kikker på. Da vi skal hjem fra svømmehallen og børnene skal spændes fast i autostolene står jeg der i luftig sommerkjole- der kommer et vindpust som blæser kjolen høj op, så jeg flasher g- strengen. Jeg vender mig om og i bilen ved siden af sidder den lækre fyr, han ruller vinduet ned og siger TAK😊

 4. Det er ved at være længe siden, men det var virkelig så pinligt at jeg ikke kunne andet end skrald grine af det, på trods af situationen. Det var tiden at den lille mand inde i min mave skulle ud, vandet var gået om natten og vi var kaldt ind til undersøgelse på hospitalet næste formiddag. Kun 4 cm åben, så for lidt til aktion, men for meget til at tage hjem. Den søde Jordemoder foreslog hindeløsning og et lavement, sådan for at få lidt gang i sagerne. Ingen af delene var særligt skønne, men jeg overlevede da hindeløsningen. Så videre til et ordentligt toilet besøg. Man skulle tro jeg havde spist en hel gris dagen før, for det tog godt nok lang tid og da jeg endelig var færdig og rykkede op – så havde jeg stoppet toilettet!!! Kiggede bare på det og tænkte, ja selvfølgelig, fortalte det til rengøringsdamen og undskyldte mange gange, men hvad pokker skulle jeg gøre!? Det var deres egen skyld, de kunne bare have beholdt deres amerikanske olie! 😂😁

  1. HAHAHA!!! Hold kæft hvor er du sej, at du allerede kunne grine af det dengang! Well done, mama!

 5. Jeg skulle til gymnasie fest og havde en en fræk aftale med en gut jeg havde et godt øje til. Der hjemme gør jeg mig klar og duller mig godt op og tager den lille sorte på… er i det friske hjørne og beslutter at trusser behøves jeg da ikke🙊Ankommer til festen og bliver godt teenage stiv og da vi havde aftalt at mødes under trappen, skal jeg jo have min krop ned af de virkelige uoverskuelige trapper… første skridt… fint!! andet skridt… Det kører du har styr på det!!! Tredje skridt… fuck min balance og så tumler jeg ellers ned af trappen de sidste 10 skridt. Der skete heldigvis ikke andet end min stolthed fik et knæk, for kjolen sad nu oppe på hofterne! !! uden trusser og med masser af tilskuere… er lykkelig for der ikke fandtes kamera tlf dengang har ha ha🙈

 6. Glemte to arrangementer i træk i min søns vuggestue 😔 pinligt! Den ene var en navnefest for at fejre sammenlægningen af de to institutioner.. Vi møder altså op til rød løber og det hele.. En pædagog havde så måtte lave et par aktiviteter med min søn i stedet for mig.. Men som pædagogen trøstede mig med, så er han ikke så gammel så han vil ikke få nogle traumer over hans distræte mor… Endnu… 🙈😂 hehe….
  Det andet arrangement var en plantedag jeg heldigvis opdagede i tide.. Hurra for netto og Facebook! 😂😂🙈🙈

  1. Ha ha, åh ja, den slags kan jo smutte og jeg tror (heldigvis) ikke at du er den eneste 😀

 7. Vi var inviteret til fin fest hos min veninde der blev 30. Jeg ankom med 3 veninder, min mand og den enes helt nye kæreste. Vi tager jakkerne af og jeg går bagerst ind. Først da jeg har krammet tillykke siger min veninde “Øhm din kjole er gået op”. Der stod jeg i en kjole der burde være bundet i livet men nu stod helt åben som en morgenkåbe foran 50+ mennesker hvoraf jeg kendte max 10!

  1. Shiiiiiiiiiit! Ejnejnej, hvor pinligt. Jeg håber du trykkede den hårdt af på dansegulvet senere – nu havde alle gæsterne jo alligevel set dit undertøj, ha ha!

 8. Som den sindssyge, hunde-elskende person jeg er, faldt jeg engang baglens ud af et tog, fordi jeg tænkte det var en god idé at sætte sig på hug på trappen på vej ind i toget, og snakke med den meget livlige og glade labrador der stod i mellemgangen – hvilket så resulterer i, at den i sin iver skubber mig bagud og ned ad trappen. Alt dette foregår i mens jeg udstøder lyde som: “nåååårh, lille vense-hunni, du er så søøøød, er du en lille glad én, haaaaaarj med dig, møs møs møøøøøs”
  …… det. Var. Pinligt.
  Men jeg fortryder ingenting – det var jo en sød hund 😉

 9. Nytårsaften var jeg til fest hos en kammerat, og den fik ikke for lidt!
  Skulle pludselig tisse heeeelt vildt, og selvfølgelig var toilettet optaget i 100 år! Jeg trippede rundt foran toilettet ude i gangen, men der var stadig optaget… Med ét opdagede jeg, at tissen stille og roligt bare løb ned af mine ben… Jeg gik helt i panik og løb ned af gangen og ud af hoveddøren. I min brandert satte jeg mig LIGE ude foran døren og bad inderligt til Gud om, at ingen ville ud pg skyde krudt af! Jeg fik (endelig!) tisset færdig, men stod nu med kanonvåde trusser og pis ned af benene og i stiletterne… (GODT, jeg havde kjole på!!) Gode råd var dyre! Jeg løb over i garagen, tog trusserne af og i mangel på bedre, fik jeg dem stoppet ned i kloaken ude på vejen… Jeg var ved at dø – jeg skulle indenfor igen… Med pis overalt… Jeg åbnede forsigtigt hoveddøren og der var fri bane! Løb så hurtigt jeg kunne, og kom ind på toilettet. Fik mine ben vasket i håndvasken sammen med mine stiletter. Da jeg var nogenlunde tør åbnede jeg igen forsigtigt døren og fik øje på mine pisplamager på det fine trægulv… I samme øjeblik kom en flok mennesker ind af døren med våde sko og grissede det hele til. YES! Mine spor blev nu tilintetgjort, og jeg kunne ta’ den med ro.
  Jeg satte mig ind i stuen til de andre, men besluttede hurtigt, at en nat uden trusser ikke lige var mig 😉

 10. Jeg har som ung været en rigtig gymnastikpige- jeg havde styr på rytmerne og springene- til en sommeropvisning, havde jeg så travlt med at guide og se om de andre gymnaster nu var med- at jeg løb lige ind i en stor højtaler som væltede ned over min fod…. Jeg lod som ingenting og løb videre med en smadret fod

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven