mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Peter, 2 år!

image

Min lille Peter. Ham med de runde kinder, små krøller, smilehuller og lysende blå øjne, fylder i dag 2 år.

Lige siden han blev født, har Thomas jeg jeg ventet på denne dag. Ikke fordi vi ikke har nydt ham i lige præcis den alder han har haft igennem sin hidtidige opvækst, men fordi vi så tydeligt husker, hvordan alting blev lettere, dengang Jens blev 2 år.

Alle aldre har sin charme, men for fa’en hvor er jeg dog vild med 2-årige. De har opdaget dem selv og deres evne til at fremkalde reaktioner hos andre og bruger den evne det bedste de overhovedet kan. Peter for eksempel, stiller sig gerne op og laver grimasser og holder skøre taler, for at fremkalde grin blandt dem han er sammen med og jeg elsker det! Ligesom jeg også elsker, hvordan han på bedste vis, forsøger, når han, som i går da der var familiespisning i vuggestuen, gerne vil have et ekstra stykke kage, at lægge sit lille nuttede hoved lidt på skrå, knibe øjnene sammen og smile det sødeste han har lært, i håbet om at få lov til noget, som han netop har fået et “nej” til. Omend den egenskab hos ham naturligvis gør det en kende udfordrende at være hans mor, for hold kæft, hvor er det svært at sige nej til nogen der er så overdrevet nuttede. Jeg prøver og for det meste lykkes det.

Vi kan allerede mærke den; forandringen der sker omkring de 2 år og jeg glæder mig simpelthen så meget til alt dét, det næste år kommer til at bringe.

Kærligheden bliver ved med at vokse og for pokker, hvor er jeg stolt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Han er bare noget så lækker – stoooort tillykke med Peter 🎈🎈🎈
  2år er en fantastisk alder – jeg siger altid, at enhver familie bær ha en 2-årig 😄❤️

 2. Stort tillykke med ham! 🙂 Håber I får en dejlig dag med ham.

  Der ligger pt. en lille fyr på min brystkasse og snorksover, kun 8 dage gammel. Kan slet ikke forestille mig, at han bliver større, men det sker jo. Og hurtigere end man regner med siger de fleste…

  1. Taaak – og stort tillykke med jer <3 Uhm, jeg kan så tydeligt huske duften af nyfødt <3

 3. Tillykke med din lækre lille gut 🇩🇰🎶🇩🇰 Nyd dagen og det næste skønne år i går i møde 💕❤️💕🌞

 4. Stort tillykke med Jens. Har en af samme støbning som fylder 2 i morgen. De ligner hinanden utrolig meget. Dog uden den lækre hårpragt. 😍😍

  1. Ha ha, det kan smutte med de navne – jeg gør det også selv af og til. Tillykke hjemme hos jer også 😀

 5. Stort tillykke med dagen!
  2 years is so much fun! I love babies but love it more when you experience their sense of humour and their personality! God weekend!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven