mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at være virkelig godt gift

image

Klokken er lige knap halv otte og jeg har netop brygget dagens første kop kaffe, som jeg sidder i min stue og nyder. Kaffen er i virkeligheden lidt for varm, for efter først et par år som jordemoder og sidenhen lidt flere år som mor, kan jeg faktisk bedst lide min kaffe halvkold. Eller bælle-kold, som jeg plejer at kalde det.

Jeg er alene hjemme.

Thomas har taget drengene med til Sønderjylland, for at nyde et par fridage imens jeg holder møder i København og det er fan’me mærkeligt at være hjemme i lejligheden uden dem. Jeg har sovet uafbrudt i syv timer og skal ingenting de næste knap to timer og så sidder jeg ovenikøbet i min egen stue, i en halvgammel, lidt krøllet t-shirt og morgenhår. Unbelieveable.

Det føles som om børnene kommer ud af deres værelse hvert sekund, for at give store kram og smelte mit hjerte, men de kommer ikke. Jeg savner dem allerede, men jeg vil samtidig gøre hvad jeg kan, for at nyde at jeg er den eneste jeg skal sørge for at gøre klar. Tænk sig, jeg kan måske endda både lakere negle og have tid til at lade dem tørre.

Jeg er virkelig godt gift.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Nyd din morgen 🙂
  Jeg har lige fået lavet vipper fordi jeg beundrede dine!
  Nu er man jo afhængig af det 😂

  1. Hej Mette,
   Flere har sendt artiklen til mig, men for mig er den i virkeligheden ikke så relevant, fordi jeg altid deaktiverer min hjelm, når jeg ikke cykler og derfor undgår utilsigtet udløsning af airbag’en som i dette tilfælde.
   Artiklen minder mig dog selvfølgelig om, hvor vigtigt det er, at jeg altid husker det 😀
   Hjelmen er heldigvis stadig lige så god og sikker.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven