mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Me & the Met – 40% rabat kun for mine læsere

IMG_0978Annonce

Kender I det, når man nogle gange bare gerne vil opgradere sin sædvanlige pind-is, med den store, lækre vaffelis, med masser af kugler, flødeskum og guf i én stor luksuriøs sammensmeltning? De gange jeg i løbet af en sommer gør det, husker jeg for evigt og jeg elsker det hver eneste gang. Fordi det er noget særligt og fordi det gør, at mit liv føles lige en lille tand dejligere imens det står på.

Præcis samme følelse kan jeg godt lide at gå efter når jeg shopper. Ikke fordi jeg nogensinde har prøvet at bruge hverken 10 eller 20-tusind kroner på en taske (omend jeg drømmer om det!), men i en mere moderat og almindelig-dansk-kvinde-agtig udgave. Til det formål har jeg for nyligt fundet det helt perfekte sted. Me & the Met, som udelukkende fører lækre designerbrands (som for de flestes vedkommende dog er i helt fornuftige prisklasser). Deres varesortiment i sig selv er virkelig lækkert, men prikken over i’et er deres levering, som, hvis man bor i København, ikke foregår med post, men i stedet med deres egne ansatte, som kommer ud med helt ned til 1 times varsel (i tidsrummet 17-22 på hverdage og 10-17 i weekenderne).

1 times varsel! Ovenikøbet gratis – både den personlige levering i København og med PostDanmark (uden omdeling) i resten af landet.

På dén måde er alle damer i København hermed fritaget for nogensinde at skulle have en alvorlig tøjkrise igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg slukøret er hoppet i en kjole, som slet ikke sad som jeg ønskede det, fordi jeg enten var pms-oppustet eller bare et par hyggekilo tungere end sædvanligt, imens jeg har ærgret mig over, at jeg ikke havde været ude i lidt bedre tid, så jeg kunne have shoppet nyt. Med Me & the Met er det lige før man kan shoppe -> ordne make-up og hår -> hoppe i sit nyt tøj. Dét har jeg så vanvittigt meget optur over, at det halve kunne være nok.

Og for at det nu ikke skal være helt løgn, så har jeg fået lov til at dele en absolut eksklusiv rabatkode, som giver 40% på det meste biksen de næste 4 dage, med jer. Man skal bare skrive cana40 i rabatkode-feltet, inden betaling og voila! Så er der lækkert designertøj, til virkeligt billige penge! Shop HER.

Jeg har for nyligt købt en skøn nederdel fra Ganni derinde og jeg siger jer, at den er fantastisk! Den gør alt godt for min krop og får det rent faktisk nærmest til at se ud som om jeg har en rund bagdel. Udover den købte jeg også den skønneste – nu desværre udsolgte – kjole fra Designers Remix, mit muligvis yndlingsbrand lige pt, som jeg skødesløst bruger til både sneaks og stiletter, fordi jeg langt om længe har lært, at bare fordi tøj er lækkert, behøver det jo ikke kun bruges ved særlige lejligheder. Det skal på og det skal nydes!

IMG_0979

Nederdel – Ganni HER

Nu hvor der er 40% rabat på det hele, bortset fra Toga Pulla og udsalgsvarer, tror jeg næsten ikke at jeg kan holde snitpølserne fra nogle af Designers Remix‘ støvede blå sager – farven er underskøn og jeg er især vild med toppen med den store flæse og en bar skulder, som i hvert fald stadig findes i min størrelse. Og den sorte og blå kjole “Alexandra fra An Ounce. Suk, hvor er den pæn.

Der er så mega meget fint derinde og der er altså 40% rabat kun til jer (!) på det hele, med koden cana40 fra i dag, d.12.juni og fire dage frem, så giv den gas d’damer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hold op hvor lækkert 🙂 Ved du om de 40 % også gælder på varerne i kategorien ‘udsalg’? Skøn smuk shoppe søndag 🙂

    1. Det skulle jeg mene, men jeg kan forstå at koden lige nu ikke virker – jeg giver en melding når den er flyvende igen.

    1. Scheisse! Jeg tager fat i dem med det samme og får den aktiveret 🙂 I’ll be back 🙂

    2. NU skulle det gerne virke! Til gengæld har jeg været for ivrig på tasterne – der er 40% på alle ikke-nedsatte varer undtaget Toga Pulla og altså ikke alt, som jeg troede. Beklager.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven