mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JordemoderOnsdag – solbadning og graviditet

solcreme2

Sommeren – selvom den svindler os lidt i disse dage – er lige rundt om hjørnet for os alle, imens solferier og lange ture ved poolen eller  dage på stranden er det for rigtigt mange. Uanset hvad, så står solen højt på himlen og det giver selvfølgelig anledning til at snakke lidt om, hvordan man som gravid skal forholde sig til solen og om man egentlig overhovedet må solbade når man er gravid. Det svarer jeg på i dagens jordemodervideo 🙂

Resume af videoen

Der er ikke sundhedsskadeligt for barnet, hvis den gravide solbader. Som gravid skal man dog være særligt opmærksom på kroppens signaler og hvis man får det for varmt, bør man søge skygge.

Det er vigtigt som gravid at drikke rigeligt med vand, når man opholder sig i solen, fordi der er øget risiko for at dehydrere, når man er gravid.

Huden i graviditeten undergår ofte pigmentforandringer, hvorfor man bør være ekstra varsom med at påsmøre solcreme af høj solfaktor og søge skygge, hvis pigmentpletterne dukker op.

solcremegravide– affiliate links –

En god solcreme kunne for eksempel være denne parfumefri sag fra dermalogica, som har solfaktor 50. Hvis solcremen bliver lidt for fedtet i ansigtet, kan jeg anbefale denne fra clinique, som godtnok “kun” har solfaktor 40, men som til gengæld er drønlækker på huden.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Virkelig ærgerlig optræden på Aftenshowet.
  Det er sgu respektløst over for dine børn, at du spammer nettet med dem, uden at de har mulighed for at sige fra.
  De kommer til at synes, at det er vildt pinligt, når de bliver teenagere.

  1. Hej Anja,
   Tak for din virkeligt ukonstruktive og malplacerede kommentar. Jeg håber at du har det bedre med dig selv, end du har det med mig.
   God dag,
   VH Cana

 2. Hej Anja. Hvor er du mærkelig at du kommer med den kommentar til dette indlæg. Der findes et indlæg helt dedikeret til Aftenshowet og det havde da været mere normalt hvis du ytrede din nedladende kommentar der. I øvrigt flot at du kan spå om fremtiden. Du lyder som en rigtig kæmpe idiot!

 3. Hej Cana- tror lige jeg vil komme med en relavant kommentar😂👊 to the point- er dermalogica parabene fri i dag? (Var den nemlig ikke dengang får år tilbage da jeg brugte produkterne derfra) tænker bare at hvis den stadig er med parabener er den vel ikke super god til gravide..? Mvh Lærke (som forøvrigt og dig fuldstændig irrelevant synes at dine børn er for lækre og bør klistre nettet til😉)

 4. Hej Cana.
  Bare lige en lille kommentar til ugens vIdeo. Jeg synes, at både længde og lyd var perfekt. Når du har optaget videoer derhjemme, er det nogle gange lidt svært at høre alt, når jeg cykler -som er det bedste tidspunkt at lytte til videoen på for mig. Så thumbs up og tak. Men jeg bliver simpelthen så skruk hver gang jeg hører jordemodersonsdag og læser fødselsfredag 😉😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven