mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Inspiration: Hurtige og sunde frugt-is

P6033204

Det er min fornemmelse at rigtigt mange af os efterhånden godt har fattet, at det forarbejdede kridhvide sukker ikke er super smart at hælde i kroppen hver dag. Især har vi (eller jeg) fattet, at det ikke er for smart at servere alt for meget sukker for vores børn.

Derfor prøver jeg altid at være lidt “kreativ” når det kommer til børnenes fødselsdage og fester. Jeg har blandt andet lavet et vandmelonmonster og serveret de sejeste hjemmelavede popcorn og nu også hjemmelavede sunde frugt-is, som får mig til at ligne en vaskeægte overskudsmor, selvom de er overdrevet lette at lave.

P6033202

Vi havde dem både med til Jens’ afslutning på sin stue i børnehaven, for de 3-4 årige og til Peters vuggestue og begge steder faldt de i god jord og blev accepteret som rigtige is, selvom de altså hverken indeholder is eller er spor frosne. Det ér bare udskåret frugt og bær, som er proppet i en vaffel.

P6033201

Man kan bruge al slags frugt, men jeg synes det bliver flottest, når man bruger frugt i mange forskellige farver. I disse er der blåbær, hindbær, jordbær, kiwi og honningmelon.

P6033199

Til de mindre børn kan det være meget smart at lave “isene” et par timer inden de skal bruges, da vaflerne så vil suge lidt væde fra frugterne og blive bløde og meget lette at tygge, for dem der ikke har fuldt tandsæt. Til de større børn, eller til voksne, er de nok lækrest, hvis man laver dem umiddelbart inden de skal spises, så vaflen er helt sprød.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven