mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb #13

Da jeg stod i badet i morges og tænkte over den seneste uge, var min umiddelbare tanke, at jeg ikke havde fået udrettet særligt meget og at det – på trods af lidt mere alkohol end sædvanligt – havde været en ganske “ligegyldig” uge.

Og så begyndte jeg at huske de ting jeg har lavet og kunne hurtigt konstatere, at det overhovedet ikke har været i nærheden af at være kedeligt.

Det kan virkelig anbefales som en øvelse at minde sig selv om, bare en gang om ugen, hvad man egentlig går og laver, for jeg tror at det på den måde – for de fleste af os i alle tilfælde – går op for os, at vi virkeligheden laver meget mere end vi går og tror. Når vi husker de små øjeblikke, gør det hele forskellen.

I ugens løb har jeg…

… Bygget “hule”og holdt verdens dejligste fredag i vores stue, til Jens og Peters store fornøjelse.

P6173550

… Siddet ved siden af Joey Moe, da vi var i Aftenshowet, for at tale om vores holdning til at dele billeder af sine børn på de sociale medier. Jeg var, som virkeligt mange har spurgt ind til, iført den kimono som I kan se nedenfor og som jeg har skrevet mere om HER.

P4131902 image

… Taget et formiddagshvil.

IMG_1115

… Været til fødselsdagsmiddag hos min nabolagsnabo, hvor vi fik den bedste salat jeg har smagt længe og jeg lover at jeg, så snart jeg selv har prøvet at lave den (eller en i samme boldgade) at dele opskriften med jer! I fødselsdagskortet havde jeg tegnet en tegning og derefter konstateret, at det vist er meget heldigt at jeg ikke er blevet tegner. #verdensgrimmestekaktus

P6183556

… Ristet skumfiduser og spist s’mores hjemme i lejligheden. Det var som om de faldende temperatur indbød svært meget til den slags aktiviteter.

P6133493

… Spist en virkelig lækker Go Green Burger Menu fra Cocks’n’Cows, som netop har åbnet en restaurant i hyggelige Ravnsborggade. Burgeren var både fedtet, lækker og spicy på den helt rigtige måde. Uhm, jeg craver den allerede for vildt igen.

P6163529

… Drukket champagne (og drinks) og danset med gode mennesker på Le Bambolé, hvor jeg vist både præsterede at danse hønedansen og give Cecilie en sær form for lapdance, som resulterede i at vi begge trillede rundt på gulvet inde på den gudskelov nyåbnede og derfor meget lidet snuskede bar.

P6163533

… Været på date med min mand. Til en hurtig frokost efter han havde hjulpet mig med at transportere et bord med i bussen fra Østerbro til København K.

P6133478

… Spist morgenmad ved søerne, sammen med min familie. Det var pissekoldt, men det føltes lidt som ferie. Og damen, som vi fik til at tage et billede af os, var fantastisk og tydeligvis fra generation-vi-tager-kun-ét-billede.

P6193558

… Været i biografen for at se Den Lille Prins, sammen med Jens. Kæft, det er en god film, altså. Jens var opslugt hele filmen igennem, vi fik begge en tåre i øjenkrogen (okay, og jeg fik én ned ad kinden) og så var der bare så mange fine pointer, som jeg vil tænke over længe. Det er filosofi i børnehøjde – ovenikøbet på en sjov måde. Jeg er kæmpe fan!

P6193599

… Fået fyldt mine øjenvipper op med nye ekstensions. Jeg er efterhånden ved at være en fast kunde hos Flawless CPH og da jeg var der forleden følte jeg mig åbenbart så meget hjemme, at jeg faldt i søvn og vågnede af mit eget snork. Flot, Cana.

P6193605

Resten af ugen vil jeg bruge på at se ud, nogenlunde som på billedet ovenfor. Med lukkede øjne.

Godnat herfra – eller i hvert fald godaften.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Samtlige af mine veninder og jeg (vi er en del som elskeeer at få lavet vipper) har præsteret at vågne af lyden af vores egen snorken. Det skal åbenbart ske når man får lavet vipper. 😉 Hehe! Velkommen i klubben, smukke!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven