mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Højt til hest med PlayMobil

P5293082 Annonce

For et par uger siden, var Jens, min niece og jeg til et fantastisk event ved en rideskole på Islands Brygge. Min niece, som er 11 år, havde meget svært ved at tro, hvordan der dog kunne ligge en rideskole midt inde i København og jeg var – inden vi tog derhen – tilbøjelig til at give hende ret i, at det da var en lille smule vildt.

For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv været klassens hestepige og har i en årerække endda været så heldig at bo på et stutteri, så jeg var naturligvis ovenud begejstret for temaet – og blev det kun endnu mere, da jeg opdagede at der ovenikøbet også var kage. Cake-pops, for at det ikke skal være løgn!

P6053219

Anledningen til eventet var at PlayMobil, som jeg er så heldig at være ambassadør for, netop har lanceret et nyt “pony farm”-tema, som er underskønt til både piger og drenge. Ja, det synes jeg nu i virkeligheden alt deres legetøj er, som jeg også skrev lidt om i min anmeldelse af deres politi-tema HER, men derfor giver det selvfølgelig stadig plusser i bogen.

Jens og min niece fik sig begge en ridetur rundt i naturen og Jens var ikke til at skyde igennem efterfølgende. Han synes det var så sejt! Især fordi han ovenikøbet fik lov til at stå øverst på sejrsskamlen (ligesom alle de andre børn i øvrigt også måtte det) og fik en rigtig playmobilpræmie, som han var meget stolt af.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordi der var flere børn end heste til eventet, var det helt perfekt, at der var opstillet nogle små legestationer, hvor børnene kunne lade fantasien få frit løb i selskab med stalde, heste, halmballer, trillebører og alt der ellers hører sig til på en rideskole, som jeg fornemmede var et klart hit over hele linjen, ligesom temaet bestemt også har været det herhjemme hos os, både før og efter eventet. Jeg er kæmpe fan!

P5293098

Begge mine drenge er vilde med at lege med serien. Peter er især vild med at “åbne og lukke” og skille figurerne fra hinanden og samle dem igen.

P5293080

Jens derimod, laver sirlige og detaljerede rollelege og giver virkelig figurerne personlighed, med forskellig stemmeføring und alles.

P5293084

Der er endnu engang en masse fine detaljer i temaet, som virker totalt gennemført. Der er sågar hestepærer med, ha ha!

P5293090

.. Og ja, det var neglelak I kunne se på Peters hænder, men den tager vi lige en anden gang, ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det ser nu også virkelig hyggeligt ud deres leg! Hvor er det dejligt at de kan lege på forskellige niveauer, men med det samme!! Det kan godt knibe lidt herhjemme selvom mine drenge er samme alder…
    Hvor er det da også bare morsomt med hestepærer! Giver garanteret anledning til lidt snak;-)
    Kh K

    1. Det er nemlig smadderhyggeligt og Playmobil er altså ret perfekt til at få drengene til at kunne lege sammen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven