mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fremtidens mobilløsning med magasiner, lydbøger, tivoli und alles

Det skal være slut med at snakke om minutter og antallet af gigabytes – det følger ligesom bare med, stod der i det brief jeg for nyligt modtog fra Plenti og jeg var med det samme solgt til stanglakrids.

Vores mobilforbrug har i løbet af de seneste 15 år ændret sig fra at være en heftig affære, hvor minutterne skulle tælles og sms’erne skulle tilpasses så de lige præcis ikke fyldte mere end én sms per styk, fordi de var så dyre at sende, til at alle pludselig gik op i, hvor mange minutters fri tale, gratis sms’er og hvor få eller mange gange man kunne tjekke facebook, uden at mobilregningen gik amok – og så til nu, hvor alle de førnævnte ting; opkald, sms’er og mobildata bare er noget langt de fleste af os har og forventer altid er der. Det er der bare.

P6033208 Annonce

Derfor har Plenti set fremad og forudset at det i fremtiden selvfølgelig i langt højere grad vil komme til at handle om, hvilke yderligere services vores mobilabonnementer kan tilbyde og jeg er mega fan af konceptet! Det er jo SÅ smart!

Hos Plenti findes der kun ét abonnement hvor over 70 forskellige ugeblade og magasiner fra Aller og Egmont, tusindvis af lyd- og e-bøger fra Mofibo, fri entré til Tivoli og selvfølgelig fri data, tale, sms og mms på mobilen.

“Nå, men det lyder eddermamer dyrt – og hvad så hvis man bor i Jylland og ikke sådan kommer i Tivoli?”

Det her er næsten det vildeste ved det hele – det koster kun 199 kroner om måneden! Om jeg fatter hvordan det kan gå til, men det er altså sandheden. Derfor er det jo ski’e ligegyldigt hvor i landet man bor – det er ikke Tivolientreen det behøver at afhænge af i hvert fald.

Alle de ekstra services er i sig selv ret fede, synes jeg, og i dag, hvor familien Buttenschøn rejser til Østrig for de kommende par dage, er Mofibo sørensusme godt bevendt. Vi har den både på min telefon og på ipad’en og jeg planlægger altså, at stikke mine drenge ipad’en og et sæt høretelefoner hver (og en omformer, så der kan gå to sæt høretelefoner i én ipad, som jeg forventer at kunne købe i lufthavnen) og lade dem høre lydbog på mindst én af vores to forestående flyveture. Der er masser af forskellige lydbøger til børn og jeg håber en lillesmule, at Jens falder for Troldepus, som jeg selv var helt ekset med som barn.

Der er også masser af både lyd- og e-bøger til voksne og jeg gav mig i sidste uge i kast med at læse “En mand der hedder Ove” som tyder på at være en virkeligt sjov bog på linje med Doppler, som jeg tidligere har anbefalet. Jeg har endnu kun læst de første par kapitler, men den er simpelthen så velskrevet og Ove så godt karikeret. For eksempel står Ove klokkeklart foran mig, når jeg læser nedenstående citat fra bogen:

“Mens den ordentlige kop kaffe stod og bryggede, havde han taget sine blå bukser og den blå jakke på, var trådt i træskoene, havde stukket hænderne i lommerne sådan som en midaldrende mand, der konstant forventer at blive skuffet af en helt igennem uduelig verden, gør det, og så havde han begivet sig ud på sin inspektionsrunde i kvarteret. Som han gjorde det hver morgen”

Sammen med dén er jeg gået igang med også at lytte til en ny bog “Syv Satans Lange Dage” som er filmatiseret i den hylemorsomme komedie “This is where I leave you” og mine forventninger til bogen er derfor skyhøje!

P6033214

Derudover har jeg også sat “Forbandede Barndom” på min boghylde som en “must-read”. Jeg har kun hørt godt om den grusomme og brutale biografi og jeg tænker, at det kommer til at sætte ret godt perspektiv på både hverdagen og samfundet at læse den.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven