mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Et kvarter bagud på den ellers fantastiske mandag

Åh mand, jeg var lige ved at falde ned af stole af grin over nogle af de kommentarer I lagde til mit forrige indlæg, hvor jeg efterspurgte nogle af jeres pinlige episoder. Seriøst, jeg var sikker på at den med kjolen, trappen og de manglende trusser kun var noget der skete på film! Christ, man!

Det var helt perfekt på en mandag som i dag, hvor jeg hele tiden har følt at jeg var et kvarter bagud. Sådan er det nogle gange. Løs ender der skal finde hinanden i en stor omgang hverdagssuppe med indkøb, rengøring og tøjvask oveni hatten.

Min følelse af at præstere er så godt som ikke-eksisterende, fordi jeg lige nu ikke formår at gøre det ene færdig, før jeg halser videre til det næste. Men det kommer. I know it.

image

For i aften har jeg indtaget kontoret, hvor jeg forsøger at gøre mit bedste for at det er klar til at nogle dejlige damer kan rykke ind i næste uge, sammen med Cecilie og mig. Det er noget med seks skriveborde der skal samles, for eksempel.

Gudskelov har jeg min telefon med mig, så jeg kan høre lidt musik og jeg overvejer om ikke jeg skal bytte Drake ud med  “Fantastiske Mandag” – det må være meget passende lige i dag, med et mandagshumørboost og lidt forberedelse til en tur ned ad de glade minders gang og til Thomas’ jubilæumskoncert d. 3.september, som jeg planlægger at attendere med fuld knald på både dansesko og sangstemme. Fra publikumssiden velsagtens.

Med ønsket om at I også får en fantastisk mandag – og hvis I hører pladen, så stemmer jeg for at vi skråler fælles med på “November i København” som er én af mine yndlingsnumre. Også selvom det er sommer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg skulle en tidlig morgen kl 5 åbne på mit arbejde. Jeg arbejder på en tank station. Gravid og havde mega ammehjerne. Det var januar og renlig koldt. Jeg skulle lige ud efter aviser og døren smækker bag mig. Pis havde glemt mine nøgle. Stod uden overtøj, ingen mobil. Heldigvis kom sød håndværker og lånte mig sin telefon og jeg måtte ringe til vagtselskabet. Lidt efter stod en lidt for lækker vagt med tåre i øjne af grin😁

  2. Halløj!
    Først, tak igen for den faktiske blog. Jeg kom til at tænke på noget… hvordan er det med vægt og graviditet. Jeg ligger i kategorien overvægtig og vil gerne tabe mig. Men børn ligger også højt på ønskelisten lige nu…men tanken om at skulle tag på kan godt stanse mig lidt fra det. Hvilket min kæreste synes er en skam for han snakker ikke om andet lige fortiden… kan du give mig nogle gode råd og positive tanker om vægttab og vægtforøgelse i graviditeten og hvorfor det er godt/skidt? Knus! <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven