mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den slags burger feder jo ikke…


image

Selvom jeg i sidste uge prisede mig lykkelig for at holde fredag i selskab med to af de tre allerbedste mennesker i mit liv, så kan I da lige bande på at jeg glæder mig til i aften, hvor jeg holder fredag, helt uden førnævnte, da de stadig hænger ud og spiser store is i det sønderjyske.

Cecilie, hende som jeg efterhånden formoder at I alle godt ved at jeg har startet kontorfællesskab sammen med, har endnu engang arrangeret en fredagsbar, hvor alle bloggere er inviteret med. Sidst gik det for mit eget vedkommende således, at jeg var en lille smule pinlig over mig selv dagen efter og jeg intenderer, at det skal gå præcis lige sådan for sig igen i aften, nu hvor Thomas og drengene befinder sig 300 kilometer væk og jeg derfor kan både sove så usselt og længe, som jeg har lyst til.

Win, man!

Hvis I har lyst, så kan I følge lidt live med i min aften, på snapchat, hvor jeg går under brugernavnet cbuttenschon og hvor jeg indtil nu i dag, godtnok har været hærget af tømmermænd ovenpå endnu en vinaften i gården, men med de burgers som Cecilie og jeg netop har hentet til kontoret, forventer jeg at jeg kommer til at være flyvende og klar til drinks om et par timer.

image

Foruden at jeg selv forventer at få et brag af en fredag aften, så glæder det mig, at kunne glæde Malene, som altid har en flaske rosé på køl og som er blevet den heldige vinder af min sommertip-konkurrence hvor præmien, som er sponsoreret af Braun, var den nye Braun Silk Epil 9-961e, som jeg er svært begejstret for. Stort tillykke!

Til I andre, så håber jeg at I også får en dejlig fredag aften. Der er et halvt år til jul, solen skinner, studenterne hujer og en burger feder ikke, hvis man spiser den på gulvet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hvad mon der sker Tl denne fredagsbar. Det var vel sidst du fik sagt er par ærlig ord til Cecilie så det endte med I fik et fælles kontor.

    1. Ha ha, argh kontorfælleskabet blev nu besluttet inden forrige fredagsbar, men du har ret – vi er et par snappich damer 😀

    1. De er fra asos og jeg har linket til dem i indlægget som jeg har udgivet her til formiddag 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven