mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Der er noget jeg ikke har fortalt..

Det ligner i virkeligheden slet ikke mig, sådan at gå og holde hemmeligheder for folk – slet ikke, når det jeg holder hemmeligt, ikke engang er hemmeligt. Jeg har på én eller anden måde bare haft brug for at det lige skulle ind og vende i mit eget system, inden jeg kunne finde ud af at skrive om det.

Det ved jeg faktisk stadig ikke om jeg kan, skrive om det, men nu giver jeg det et forsøg.

For lige knap halvanden måned siden spurgte jeg – vist nok komplet bramfri, som jeg plejer – SneglCille om ikke vi skulle lave os et kontor sammen. Vi kendte egentlig ikke hinanden spor godt inden, men efter en brandert sammen hvor det skulle vise sig at vi på mange måder forstod hinanden, troede jeg på, at hun kunne noget helt særligt godt, hende Cecilie, som hun i virkeligheden hedder. Heldigvis svarede hun ja og i løbet af en lille uges tid, havde vi været ude at se de fineste, skæveste og mest perfekte lokaler.

Skal vi? Skal vi ikke?

Tør vi?

Vi turde godt og i torsdags, da vi var oppe for allersidste gang, for at se lokalerne sammen med ejendomsmægleren, fik vi nøglerne, som vi endte med at danse sejrsdans over. Vi drak vin af papkrus og krammede i ét væk og vi er, på godt dansk, smaskforelskede i vores nye kontor.

Jeg har, fordi Peters fødselsdag selvfølgelig har krævet min opmærksomhed, ikke været i kontoret siden i torsdag og fordi jeg har været så heldig at være inviteret til Salzburgerland i Østrig, sammen med mine tre yndlings, et par dage i næste uge, kommer jeg formentlig ikke derned før engang i næste weekend og SÅ skal den have fuld skrue. Det bliver seriøst godt.

Østrig, familietid og nyt sejt københavnerkontor – ovenikøbet med udsigt til vand. Jeg er vild med det – og så skinner solen endda oven i hatten.

sejrsdans2

… Og hvis nogen ikke følger med på instagram (@canabuttenschon) hvor dansen blev vist frem i torsdags, så skal I selvfølgelig ikke snydes. Hep!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Var ikke specielt overrasket da jeg så der på både din og sneglens snaps. I har begge skrevet i indskudte bemærkninger flere gange at I skulle have jer wn ude arbejdsplads og du har aktivet om ar du ville finde en plads et sted hvor der også “sidder andre Bloggere”.

  Tillykke med den i øvrigt.

 2. Hvor fedt for jer! Kæmpe tillykke!
  Der sker alligevel noget, når først man kan tage på sit eget kontor! Glæder mig vildt meget til at følge med!
  Håber, at I får lyst til at holde en “blogger-kom-videre-til-selvstændig” – kind of workshop/foredrag!
  I er meget inspirerende begge to, og jeg vil rigtig gerne ud af den vej, som I har valgt!
  Jeg ønsker jer alt det bedste i jeres nye hybel!
  Fed sejrsdans! 😍
  Møs fra DoodleMor

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven