mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Sommergarderobe: Girly Nude

Det går kun om sommeren – med mindre man er gudsbenådet med nougatfarvet hud – at iklæde sig de nude/sarte rosa nuancer som den primære farve. I hvert fald for mig, som har en lille smule tendens til at blive lidt lyserød og derfor komme til at ligne en (marcipan)gris. Men altså, nu siger kalenderen i alle tilfælde sommer og så skal den da have fuld skrue – og krydret med jeans, sorte, blå og grå t-shirts og en læderjakke, så kommer det hele nok alligevel til at holde fint til vinter også.

nudecolours– AFFILIATE LINKS –

/1 Kjole HER /2 Solbriller HER /3 Clutch HER /4 Kjole HER /5 Kimono HER /6 Stiletter HER /7 Contour palette HER /8 Sneakers HER /9 Nederdel HER

Jeg er vild med det hele og kommer nok til at klikke lidt af det hjem, så snart jeg får chancen, men for nu, vil jeg krybe godt træt ind til min sovende Jens, til lyden af tidens største hits, som brager ud ad poolhøjttalerne udenfor vores vindue, imens jeg drømmer mig til en piña colada og en balkon, som alt andet lige, ville gøre oplevelsen hernede – som jeg selvfølgelige beretter meget mere om ganske snart – endnu bedre.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven