mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas hverdagsretter: Veggie Tacos

P6273727Annonce

Der er en del af jer, som har spurgt ind til om ikke jeg vil dele lidt mere ud af hvad vi egentlig spiser til hverdag herhjemme og det vil jeg selvfølgelig godt – også selvom det altså på ingen måder er udprægede kulinariske oplevelser hver eneste aften.

Jeg tænker at jeg sådan en gang om ugen-ish vil lægge mit bud på en hverdagret op og så må I endelig råbe højt, hvis det er for meget eller for lidt 🙂

Selvom jeg i virkeligheden godt kan lide at lave mad, så skal det helst hverken tage for lang tid eller være for kompliceret. Mine hjerneceller er slet og ret for trætte til alt for meget koncentrationen når klokken slår ulvetime og jeg har derfor forliget mig med, nogle gange (ej okay, nærmest altid) at springe over hvor gærdet er mest overkommeligt.

Forleden blev det, med inspiration fra app’en “Mad Skal Spises” som jeg også skrev lidt om HER til en omgang veggie-tacos på den nemme måde og hvis I har lyst, kan I se hvordan jeg fik handlet ind og brugte app’en, i videoen herunder.

[vidcore vid=”LcvG1MVL”]

Som I måske har luret i den lille video, bruger jeg app’en som inspiration til hvad vi skal spise den følgende aften, fordi jeg selvfølgelig synes at jeg ligeså godt kan spare de ekstra penge og undgå madspild imens jeg får idéer til hvad der skal på bordet.

Samtidig så går der lidt sport i at uploade nye varer til app’en, til gavn for dem der kommer efter mig. Det er drønskægt og virkelig, virkelig smart, synes jeg. Appen kan hentes til Iphone HER og Android HER.

… Og så var der jo det der hverdagsmad!

Veggie Tacos

P6273734

Tacoskaller

Krydret “kød”

Grøntsager

Guacamole

Salsa

Samlet tidsforbrug: 15 minutter

Krydret “kød”

P6273723

1 dåse linser

1 pk champignon

1 brev tacomix

1/2 ds tomater (kan udelades hvis man ønsker en mere fast konsistens)

Champignonerne hakkes fint (evt i minihakker) og brunes i en gryde. Vandet hældes fra linserne, som kommes ved, sammen med krydderimix. Steger under omrøring i et par minutter.

Når jeg har lidt bedre tid, koger jeg mine linser selv, men nogle gange er det rart bare at kunne hælde dem ud fra en dåse og have mad på 5 minutter.

P6273729

Grøntsager

“Tøm køleskabet”

P6273727

Guacamole

1 avokado

2 spsk creme fraiche

1 tsk lime/citronsaft

1 fed hvidløg

1/4 tsk honning/sukker

Lidt salt

Avokadoen moses med en gaffel. Hvidløget presses og kommes ved, sammen med de øvrige ingredienser. Omrøres.

Tacoskaller og salsa

Købes færdigt! Gerne sammen med lidt tortillachips og jalapeños.

P6273730

Velbekomme!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Jeg kommer altid lidt sødestof (altså, sukker eller honning) i, når jeg laver mad der også indeholder salt og surt 🙂 For at skabe en balance i maden – ikke for at skabe sødme.

   1. Det gør jeg såmænd også ofte – har dog aldrig gjort det i guacamole, så den var ny for mig 🙂

    1. Ha ha, jeg har faktisk aldrig tænkt over det – jeg gør det bare, men måske er det helt forkert! Jeg synes bare det fremhæver avokadoen på en god måde 🙂

     1. Haha 😀 .. Jeg tror ikke der er en rigtig måde at gøre det på – heldigvis, for alle gør det vidst forskelligt.. Jeg selv blender bare avocado, citron, hvidløg og salt og peber – ingen cremefraiche eller andet fancy 😉

 1. Jeg putter også tit lidt sukker i guacamolen, hvis den er blevet lidt for skarp af limen og creme fraichen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven