mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Bøvl med teknikken og mor/søn-tur

Både i går og i dag har jeg brugt alt for meget tid på at bikse med noget teknik, som tilsyneladende overhovedet ikke vil det samme som jeg. Jeg mistænker naturligvis at det er min egen skyld og at jeg er kommet til at trykke på én eller anden irriterende knap på mit kamera, som jeg ikke kan lure hvor sidder. Faktum er nemlig, at hver gang jeg har forsøgt at optage min video til dagens jordemoderonsdag, har der været en lysfest som kunne have givet selv det mest hidsige stropelys mindreværdskomplekser, når jeg efterfølgende har set filmene igennem.

Så derfor er der i dag er der ingen jordemoderonsdag, men til gengæld er der feriestemning!

Miniferie vel at mærke, men ferie.

Jens og jeg forlader nemlig det middelmådige danske sommervejr til fordel for 29 grader og skyfri himmel i Benidorm i Spanien, hvor vi er inviteret på pressetur i børnehøjde, i de næste fire dage. Vi skal på mor & søn-tur og for pokker hvor jeg glæder mig.

Det er sådan lidt underligt, for selvom jeg elsker mine børn lige højt, så savner je oftere at have lidt kvalitetstid med Jens, som jeg føler at jeg har syltet lidt igennem de seneste to år. Måske fordi han selv er stor nok til at efterspørge det, men også for han altid er den store, der skal bære over med sin lillebror og være det gode eksempel der går foran. Og han er dygtig til det. Sød og god ved sin lillebror og en dejlig, dejlig søn.

Men han er jo også bare fem år gammel og har brug for at være lille og for at være i centrum, som han kommer nu hvor vi skal på ferie sammen, bare ham og mig. Kæft, hvor bliver det godt. Også selvom jeg selvfølgelig allerede har dårlig samvittighed overfor Peter, som ikke kommer med, men som til gengæld får Thomas – og alt sit eget og Jens’ legetøj – helt for sig selv, imens vi er væk.

Det skal nok gå. Og det skal nok gå godt endda, selvom jeg kommer til at savne det her lille glade lykkeansigt helt ustyrteligt.

P6293746

… Men fik jeg sagt at jeg glæder mig helt sygt meget til at skulle på tur med min førstefødte? Wusch, det bliver fedt og jeg lover at skrive en masse mere snart, men for nu har jeg lige en tom kuffert der kalder på mig og et vækkeur der ringer klokken halv fire i morgen tidlig, såeh… I’m out.

Ha’ en dejlig aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kære Cana
    Nøj, hvor kan jeg godt forstå du glæder dig. Jeg har kun et barn, men skal igen i år alene på ferie med hende, uden min mand. Vi har gjort det før. Ikke fordi vi ikke vil rejse sammen som familie, det er vi faktisk rigtige gode til, men fordi det er noget helt andet at rejse alene med sit barn. Tosomhed uden hensynstagen til, at finde på noget hele familien har lyst. Men bare være, spille yatzy, læse bøger, bade og spise is, helt i min datters tempo. Hun nyder virkelig når vi tager disse ture, og jeg lærer hende bare bedre at kende. Nu er hun 9 år, og der rumstere så mange tanker i hendes kønne hovede. Dem er der tid til at få talt igennem, når vi om 4 uger vender snuden mod Sicilien. Hun har også rejst kun med sin Far. De var en tur i London sammen. Her dyrkede de deres fælles interesse Harry Potter, og de havde den bedste tur i verden sammen.
    Så nyd din tur, med din smukke dreng, og lad Thomas vælte den mindste i kærlighed.
    God tur, og tak for din dejlige og ikke mindst ærlige blok.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven