mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Var det noget med en gratis Ganni badedragt?

Ja ja, jeg ved det – en lidt vel kæk overskrift, men ikke desto mindre er det faktisk sandheden, at man i dag kan score sig en gratis badedragt – eller noget andet, hvis man hellere vil det.

Det er nemlig sådan at man (kun i dag) kan købe fire ting for tre tings pris, hos gode gamle Boozt.com og altså, hvis ikke det var fordi jeg lige havde brugt mit nærværende tøjbudget på de ting I kan se HER, så ville jeg helt klart gå efter nedenstående fire ting, for på den måde at få den megafine Ganni-badedragt, free of charge. Og okay, spise havregrød hver dag resten af måneden, men det ville helt sikkert være det værd. Allermest sukker jeg over den hvide kjole fra Gestuz. Og skoene fra Gardenia. Og egentlig også toppen fra Designers Remix. Og badedragten, som kommer til at være sej herfra og de næste 50 år frem. Åh, hvor er det hele dog bare pænt!

4fortre

– affiliate links –

Kjole HER / Sko HER / Top HER / Badedragt HER

Der er selvfølgelig mange, mange, mange flere (også mere budgetvenlige) ting at vælge mellem – både til børn og voksne – og I kan se hele udvalget HER.

Nu hvor jeg desværre ikke kan efterkomme mine egne shoppedrømme, håber jeg at de kan komme bare et par af jer til gode i stedet. Således kan jeg med virtuelle girly high fives til jer der får shoppet, pakke mine drenge i bilen og i stedet køre mod Lolland, hvor jeg håber at Knuthenborg Safaripark kommer til at vise sig at være ligeså fantastisk som rygtet siger.

Det kan næsten – eller i hvert fald forhåbentligt – kun blive en brølende god søndag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Listed here are some suggestions for effective key phrase
    investigation:. Most softwares supply further than 1000 channels in as numerous many languages.
    Remember, there are often different targeted audiences for different programs.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven