mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sommertrend: Off-shoulder-toppen

image

Den har sneget sig ind, som et levn fra 90’erne på samme måde som de flaired jeans, som vi dengang kendte bedre som trompetbukser. Denne er dog, synes jeg, i absolut særklasse på den gode måde, fordi den er afslørende overfor noget af dét jeg synes er allersmukkest og mest feminint på en kvinde; kraveben og skuldre.

Alle kan vise kraveben og skuldre, uden det bliver hverken usmageligt eller vulgært og jeg tænker derfor, at det er en trend, der kan passe på langt, langt de fleste.

Jeg taler selvfølgelig om off-shoulder-toppen – som den jeg har på, på billedet ovenfor. Off-shoulder-toppe fås i massevis af udgaver og jeg kan personligt slet ikke nøjes med én. Derfor har jeg fundet seks af slagsen, som alle koster under 300.- jeg mener, så kan man jo godt tillade sig at købe to, ik’? Foråret er jo kommet for pokker. Hurra!

– affiliate links følger

image1xxl-2Denne fra ASOS er faktisk en string-body, således den sidder pænt til og ikke kryber op over buksekanten og heller ikke giver “fire baller”. Den er smadderfin med den store flæse og meget sommerlig, synes jeg. Find den HER.

image1xxl-3I den langærmede afdeling er jeg helt pjattet med denne fra Boohoo, som har en lækker farve og som, hvis man havner i skyggen, kan trækkes let op og give lidt varme – det er trods alt den danske sommer vi har med at gøre. Find den HER.

image1xxl-4Til de stormbarmede er en top som denne fra Alice & you vildt smuk, synes jeg. Den tillader at man kan have en traditionel bh indenunder og er samtidig feminin og har det fineste mønster. Find den HER.

image1xxl-7Med store flæser og en løs pasform er denne fra Monki som skabt til mig – og faktisk er det også lige præcis dén jeg har på, på billedet ovenfor. Min er en medium og jeg burde helt klart have taget en small, fordi den er lidt rigelig løs og derfor har en lillesmule tendens til at kravle for langt ned. Find den HER.

image1xxl-5Denne fra ASOS er ultrafeminin, men kan stadig godt få lidt kant med en læderjakke og et par fede jeans – eller shorts, når den tid kommer. Jeg er vild med den! Find den HER.

image1xxl-6Den helt klassisk ribtop med striber fra Oasis kommer man næsten ikke udenom. Den passer til det meste. Find den HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Som mand er jeg helt sikkert enig i at kvinder sagtens kan gå med de off-shoulder toppe, og som du selv er inde på, så er der altså noget ved en kvindes kraveben og skuldre, som rigtig gerne må vises frem!
    Så fortsæt du bare med at slå et slag for den slags, så skal jeg nok heppe med fra sidelinien! 😉

    Fortsat god dag!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven