mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Skal vi lige snakke liiiiidt mere om (og se billeder af) mine trusser?

image

Arghmen for helvede! Da jeg postede billedet af mig selv i et kikset øjeblik, hvor jeg havde glemt at jeg stod med åbne bukser og frit udsyn til mine trusser, havde jeg altså ingenlunde tænkt over, hvad det pågældende billede rent faktisk lignede. Dét så jeg til gengæld en times tid senere, da jeg havde besluttet mig for at sætte mig foran computeren for at besvare de megasøde kommentarer der allerede var rullet ind. Pludselig kunne jeg jo for fa’en se billedet i stor udgave.

Holy shamoly!

Det ligner jo seriøst, at jeg har en lille hvid blondetrusse på – med en seriøs mamamåtte indenunder. Som jeg altså vil skynde mig at skrive, ikke var tilfældet! Ikke fordi der er noget galt med en solid mamamåtte, men jeg synes nu alligevel at synet af min kønsbehåring er forbeholdt for dem, der rent faktisk har set mig nøgen og jeg ville altså aldrig med fuldt overlæg, lægge dén slags billeder på nettet. Derfor skyndte jeg mig at tage et par billeder af mig selv i mit spejl (imens jeg håbede at genboerne ikke kiggede, for jeg ved virkelig ikke hvad det må have lignet jeg tog billeder til).

Med nye billeder på kamerarullen, vil jeg i dag tillade mig at vise endnu et stykke med “bart” frem her på bloggen, for ligesom at præcisere, hvad det faktisk var I kunne se på billedet i aftes.

Her er giraffen; en blondebody med et par sorte sloggi indenunder. 

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

  1. Kæft, det er sjovt!!!! Mens jeg var gravid, knappede jeg en dag bukserne op til et personale på jobbet. Der blev gjort store øjne! Jeg havde et par hudfarvede trusser på, så det lignede fuldstændig, at jeg flashede en helt klatbarberet tissekone;)

  2. Det er simpelthen så sjovt …. Jeg så blot du havde knappet bukserne op og tænkte, det sgu var rart at se du var lige så menneskelig som alle os andre.

  3. Ej, jeg så det slet ikke på den måde, jeg troede det var en sort trusse med hvide blomster på 😂

  4. Hold op der fik du lige gang i mine lattermuskler big time! 😉😃😆😂 Tak du skønne kvinde. Håber du får en fantastisk dag. Min er hermed skudt i gang med et stort smil på læben ❤

  5. Fødselsfredag!!!!! Jeg havde ellers lige sat mig til rette! Hvor er sidste del af indlægget???? 😜😜

    1. Fik I læst den?! Den kom bare med et par timers udsættelse grundet mit lille trusseuheld.

  6. Dagens grin ha ha 😊 Du er herlig, men altså Cana …….. Der må være nogle små sloggi i går 😊 Dem på der nye billede går MEGET højere op ❤️

    1. Ha ha ha, det er nu altså præcis de samme – bukserne er bare trukket lidt ned, så man kan se de ordentligt, så de ikke bare ville ligne en busk igen 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven