mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Shopping på et skrabet budget

Sjældent har jeg været oppe at køre over et shoppingindlæg, som jeg er det i dag! Jeg har nemlig fundet nogle kup, som ville gøre selv den mest hardcore jyske handelsmand grøn af misundelse. Det være sig naturligvis primært, hvis den jyske handelsmand var typen der godt kunne lide at gå i dametøj, men lad nu det ligge, for det er nogle virkeligt gode tilbud jeg har i ærmet.

Dengang jeg bad jer fortælle lidt om jer selv, viste det sig, at en temmeligt stor andel af jer er studerende og hvis der er noget jeg husker fra min egen tid som studerende, så er det hvor skrabet jeg altid shoppede. Det handlede om at finde de helt rigtige tilbud, når tøjskabet i ny og næ skulle fornys. Derfor har jeg besluttet at jeg vil forsøge af og til at lave shopping-indlæg på skrabet budget og jeg lægger hårdt ud, lover jeg jer.

I dag har jeg nemlig fundet 8 items, som I kan se nedenfor, som har en samlet pris på lige præcis 1029 kroner. For det hele!

De dyreste items er nr 2 og 4 som begge sniger sig helt op på 139,30 kroner. Mine favoritter – 3 og 5 – koster hver især 83,30 kroner. Ja, tre-og-firs! For en jerseykjole med et super fint snit eller for en skøn, skøn nederdel, som forøvrigt findes i flere farver.

Arghmen altså, jeg kan slet ikke få mine lange jyske spaghettiarme med mormortendenser ned over det. Det eneste I skal gøre for at få fingrene i tøjet er at være hurtige og at benytte jer af rabatkoden: 335463

Det forholder sig sådan at Ellos, med ovenstående rabatkode, i dag giver 30% ekstra rabat på alle deres varer, som er mærket med “outletpris” og man skal altså ikke lade sig snyde af, at der står at tilbuddet ikke kan kombineres med andre rabatter, for det kan det godt – den ekstra rabat bliver bare først fratrukket ved kassen, når man har trykket sine informationer ind. Jeg ved det, fordi jeg selvfølgelig har testet det 😉

ellostøj

– affiliate links –

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

Der er selvfølgelig mange, mange flere megabillige varer og hvis de sager jeg har fundet frem ikke lige var det (eneste) I stod og manglede, er det bare at klikke jer ind her HER og kigge efter de varer mærket med outletpriser – så er der altså temmeligt store besparelser at hente.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

    1. Jeg synes de plejer at være meget almindelige – af og til en smule store – i størrelsen 🙂

  1. Tak for dette indlæg. Ikke kun fordi jeg pt. er en fattigrøv på barselsdagpenge, men også fordi jeg nu fik øjnene op for Ellos, som åbenbart laver deres tøj op i store størrelser også – uden decideret at være en +kollektion. Sejt.

    1. Yay! Hvor er det dejligt at læse – det vil jeg helt sikkert huske at få nævnt en anden gang 🙂

    1. Jeg tror desværre det var en søndagsgodte – men altså, jeg synes faktisk stadig at det hele er så billigt, at det føles som en god handel at gøre i dag også 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven