mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

… Såeh, Tori Spelling følger (sgu) mig på instagram!

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 19.46.10

Lige idet jeg skulle krydse vejen for at komme over til den ledige cykelholdeplads jeg netop havde spottet, fik jeg øje på en ældre herre, som dragede mit blik så meget, så jeg i samme sekund var lige ved at hamre ind i en yngre modkørende model. Gudskelov afværgede jeg og jeg skyndte mig med hamrende hjerte at trække min cykel over mod den snævre lille plads jeg havde udset mig.

Imens jeg stod og baksede som en anden 10-årig i tetris, for at få cyklen ind, sagde den ældre herre, der ligesom jeg baksede med sin cykel: “Nå, der var du nok ved at blive kørt ned, hva’?

Njargh, det ved jeg nu ikke” fremstammede jeg, imens det gik op for mig at det var selveste Erik Clausen, ham den gudsbenådede skuespiller som jeg igennem hele mit liv har beundret, jeg snakkede med “Det var jo sådan set mig der var ved at køre direkte ind i en anden, så det var vel i teorien ikke mig der var ved at blive kørt ned, men nærmere mig der var ved at gøre mig kørt ned”. 

Nårh ja, det var det vel egentlig også” sagde han og fandt sin smartphone frem og sluttede samtalen så hurtigt som han havde indledt den.

Fuck man. Jeg ville så gerne have været lidt mere snappy og måske være kommet med en “jeg er jo også fra sønderjylland, så selvfølgelig kan jeg ikke finde ud af at cykle i storbyen”-joke, men i momentet faldt min hjerne en lille smule fra hinanden og gudskelov skulle jeg ikke andet derefter end at smide pjalterne og lade mig sprøjte ind i småklistret farve, så jeg kan gå den næste uges tid i møde med lækkerfarvet hud.

Sidenhen cyklede jeg tilbage mod mit eget nabolag, hvor jeg med kroppen fuld af overskudsfarve hentede mine drenge og tog dem med på StarBucks, som  tilsyneladende har opfattet hvor mange mødre med små børn, der rent faktisk slentrer rundt her på indre Østerbro og som derfor her  indrettet sig med et veludstyret legehjørne på caféen på Trianglen; noget jeg hermed erklærer mig hundrede procent fan af! Caféer der både er hyggelige for børn og voksne er helt klart mine yndlings.

Nu hvor mine drenge sover og jeg har brugt de seneste tyve minutter på instagram er det, som overskriften antyder, altså gået op for mig, at selveste Tori Spelling aka Donna Martin fra Beverly Hills 90210 fan’ma er begyndt at følge mig (!) på instagram. Say whaaaaat?! Jeg fatter ikke en bjælde, men til gengæld fulgte jeg selvfølgelig tilbage i en ruf og så synes jeg eddermamer at det er sejt! Erik Clausen OG Tori Spelling på én dag?! Så er det sgu lige før det er ligegyldigt at jeg sidder hjemme i sofaen og våger over mit guld, frem for at drikke champagne i høje hæle til Elle Style Awards, som løber af stablen i aften.

Uanset hvem I godt kan li’ at følge på instagram og om I skal i stiletter eller sofatøfler så håber jeg at I får jer en rigtig dejlig aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. No wonder why, ha ha! Jeg synes det er vildt – og uanset om hun så fulgte det halve kongerige, ville jeg stadig trippe over det 😀

 1. Hun er også begyndt at følge mig – og jeg er hverken blogger eller noget andet spændende. Undres🙄🙄😳

 2. Cool cool, fedt hun følger danskere. Måske hun flytter til Norden 😉 det nordiske er jo så hipt!
  Måske hun har fået øjnene op for butten pga Thomas. – Who knows who cares; du har kendsis følger 😘

  1. Ha ha – faktisk følger hun kun fruen i familien Buttenschøn, så dén kan han sgu’tte tage æren for 😀

 3. Når man går ind på hendes instagram og trykker på ‘følger’, så kan man se hvem hun er begyndt at følge og i hvilken rækkefølge. Og der ses det at hun har puttet dig i samme gruppe som Kim, Khloe og Kourtney Kardashian og kendall jenner 😉 det ksn da også noget!

  1. ‘Puttet dig i samme gruppe’ forståes som at hun er begyndt at følge dig på samme tid som dem 😃

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven