mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Noget af det jeg rent faktisk selv køber…

Selvom jeg efterhånden ganske ofte linker til en masse virkelig skønt tøj, så har jeg jo desværre ingenlunde råd til at købe det hele selv og jeg tænkte derfor at jeg, som noget nyt, vil begynde at vise jer hvad det så rent faktisk er, der havner i min indkøbskurv på det store internet.

Ganske uagtet at vejrudsigten for den kommende uge varsler faldende temperaturer og lidt mere traditionelt dansk forårsvejr, så kunne jeg ikke lade være med i aftes, at klikke lidt nyt sommertøj hjem. Sidste år var sommeren i Danmark jo nærmest ikke eksisterende, året forinden havde jeg en nyfødt og dertilhørende gylp på tøjet og ja, året inden var jeg gravid, så det er denundenlyneme længe siden min sommergarderobe har fået en ordentlig overhaling og jeg planlægger at gøre hvad jeg kan, for at få råd til endnu et par scoops, som dem jeg synes jeg fik i kurven i aftes. Man skal trods alt have en del for at kunne matche den danske sommers omskiftelige humør, ikke sandt?

Det er heldigvis ret let at shoppe på ASOS med god samvittighed, nu hvor de endelig (!) har indført gratis retur fra Danmark. Wuhu!

senestekøbasos

– affiliate links –

 1. Det er vist ikke nogen hemmelighed at disse fede ankelstøvler fra ASOS er kraftigt inspirerede af de temmeligt meget dyrere Toga Pulla og jeg kan ærligt talt ikke helt finde ud af med mig selv om jeg synes de er for meget en kopi eller om de går an. Seje er de i hvert fald og hvis de sidder perfekt på mine fødder, tror jeg sgu at jeg beholder dem – ellers ryger de bare retur. De koster lige over 700 kroner og er altså de absolut dyreste af alle de ting jeg har købt – faktisk koster alle de andre ting kun fra 65-271 kroner. Find støvlerne HER.
 2. Et helt vildt billigt og helt vildt fint smykkesæt, som jeg mistænker ikke kan bruges mere end en lille håndfuld gange førend det farver huden grønlig, men til prisen, er de vist også tjent fint ind efter kun få ganges brug. Find dem HER.
 3. Seje, komfortable og nemme at få på er kodeordene når jeg skal købe sandaler og disse med en lille kvast på vristen tror jeg kan det hele. Find dem HER.
 4. Da jeg var i LA, var der én af de svenske megastjerne-modebloggere, der havde en taske som denne og jeg var drønmisundelig. Og nu har jeg fundet den til stort set ingen penge. Udover at være herresej, så forestiller jeg mig også, at denne kommer til at blive en ski’e god ven, når jeg skal frekventere legepladser som var de bygget af pandekager. Store solbriller, korte shorts og en løs hvid top… Chic mom, right?  Find tasken HER.
 5. Hele det her off- eller cold-shoulder er virkelig vokset på mig. Jeg synes det er så pænt. Denne sweatshirt i den lidt sejere afdeling kan findes HER.
 6. Sommer, sommer og sol! Denne skønne kjole/top bliver en klar strandfavorit, fordi den både viser lidt bikini og skjuler lidt mor-dunk. Jeg. Er. Fan. Find den HER.
 7. Denne har jeg faktisk linket til før, uden selv at købe den, men nu skulle det være. Jeg tror den er helt perfekt til både wide og ripped jeans. Find den HER.
 8. Udover de blottede skuldre så har endnu en 90’er klassiker også efterhånden vundet indpas på mig – bindeudskæringen. Der er sådan lidt naughty-ness over det, som jeg tror jeg godt kan li’. Og hvis ikke, ja så ryger den altså tilbage. Find den HER.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Helt sikkert noget lækkert tøj. Jeg er også selv ret vild med tasken og designet. Købte også selv noget nyt sommertøj her i weekenden, så nu må vi da bare håbe at den kommer og ikke forsvinder så hurtigt 🙂

 2. Sandalerne er jeg virkelig vild med, men synes det er lidt farligt at købe sandaler over nettet, da man ikke kan mærke kvaliteten. Ved du om de er meget stive i sålen og hvordan pokker er det nu det er med den udenlandske størrelser. Kh Stine

  1. Jeg aner ikke hvordan de er, men jeg tænker, når der er fri retur, at jeg sagtens tør tage chancen – især når de er så billige 🙂
   På deres hjemmeside (i hvert fald hvis man er på fra compuer) er der en størrelsesguide, som siger 4=37, 5=38, 6=39 og 7=40 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven