mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Må jeg få en is?

image

Jeg havde lige netop taget en bid af min is og konstateret at det tykke lag guf havde den helt perfekte smag og konsistens, da Peter bad om lov til at smage.

Selvfølgelig, tænkte jeg, hjemme hos os deler vi og jeg tænkte på, hvordan jeg af og til også selv får lyst til at smage dét andre spiser, når jeg har noget andet liggende på min tallerken.

Peter smagte min is og slikkede igen på sin egen, hvor efter han tydeligt konstaterede at min smagte bedre end hans. Ikke at jeg kan fortænke ham i det; min var en sirligt udvalgt vaffelis med chokolade- og oreo-is med guf på toppen, imens hans var den mere børneappellerende “tornado” som vist mest kan dét, at ispinden kan bruges som en fløjte.

… Og således gik det, at jeg, to minutter senere, stod og kiggede på Peter, der med største velbehag slubrede min is i sig, imens jeg selv fik den meget lidt udsøgte fornøjelse af at spise resterne af en meget, meget kedelig tornado.

For ja, selvfølgelig må han få min is. Det er bare en is og jeg er bare hans mor.

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

 1. Det er nok det sikreste også at købe en vaffelis til sønnike fremover – så gør det ikke så meget, hvis I ender med at bytte 🙂

 2. Eeeeej..! Der må kunne bruges en eller anden pædagogisk finte, så det ikke koster en lækker is :O Jeg mener; Det var en is med oreo og guf!!!
  Der må du lige få fundet nogle strategiske muligheder frem til næste gang 😛

  God dag til dig og dine!

  1. Ha ha, ja noget MÅ der gøres – jeg holder ikke til at give SÅ god is væk i længden 🙂

 3. Sådan er det altid med børn ;-). Løsningen må være, at de altid får en is, man egentlig også selv godt gad at spise. For ligegyldig hvor lækker deres egen is/slik/bolle/smoothie/etc er, så vil de hellere have mors.

  1. Kæft en god idé!! Med guf, flødeskum, syltetøj og 4 flødeboller. Manner, jeg bliver helt lækkersulten!

 4. Når vi er på tur, er der penge at spare ved “stor-køb”, så vi køber en flamingobøtte is med fire smage hos Paradis og tager fem skeer. Der er ingen, der falder i staver over andet og isen når ikke at smelte. 😀
  Min mand og jeg gjorde det samme på vores par tur i dag. -Købte en lovebox med 750 ml is/seks smage. Vi er ellers meget glade for is, men vi kunne ikke spise mere efter den portion. 😀
  Det er nitten, når man gør et dårligt bytte og står tilbage med en halvsmeltet Isbjørn uden tyggegummi.

 5. jeg prøvede noget lignende den anden dag. Min søn er kun lige halvandet, så indtil nu har han ikke krævet min mad, så længe han selv havde noget godt. Her den anden dag købte jeg så en tebolle til ham og en chokoladebolle med sukker til mig selv – og tror du barnet ville have sin egen bolle? Nej han var ved at bryde ud af klapvognen for at få min. Så stod man der og følte sig lidt ond. Løsningen blev, at min bolle blev gemt væk (og senere fortæret i hemmelighed), og så delte vi tebollen, som pludselig var god nok. Men der kommer jo nok en dag, hvor vi skal smovse store is og chokoladeboller sammen, mig og min unge. Jeg glæder mig’

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven