mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kærlighed.

Da jeg i aftes lod mig nedsynke i den lille sprække imellem mine to drenge, der lå på hver sin side i dobbeltsengen og mit største problem var, hvem af dem jeg skulle kramme først, kom den snigende. Den dybe og hudløst ærlige lykkefølelse, som kun kommer i glimt, men varer hele livet.

image

De to her gør det ret let at være tilfreds. Med stort set alting.

– affiliate links –

Drengenes sko HER og øvrige nedsatte varer HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Kære Cana.
    Jeg så dig i dag på gaden med dine to drenge. Vi kom lige fra kønsskanning og jeg havde lyst til at skrige dig i hovedet at vi skal have en pige og at jeg har valgt at føde hende derhjemme, på grund af dig. Det besluttede jeg allerede for længe siden, da du skrev noget med I var jordemødre i et sommerhus. Min Jordemoder lavede også et glædeshyl, da jeg fortalte hende det.
    Anyway. Jeg blev så starstruck og selvom min mand prøvede at overtale mig, så turde jeg ikke. Det føltes også helt dumt at stoppe dig midt i dit privatliv. Anyway. TAK! Jeg glæder mig simpelthen så meget og jeg elsker dine fødselssvideoer og alt det, der hører med. Jeg glæder mig til at føde min lille pige på grund af dig. God solskinsdag til dig og dine.

    1. Ej, ej, ej STORT TILLYKKE! Hvis du støder ind i mig en anden gang, så sig endelig hej – det gør kun min dag bedre, når jeg møder nogen der læser med her på domænet 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven