mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg tænker på…

image

… at det er på en måde er ærgeligt, at jeg ikke selv er kommet på idéen om at remse vigtige ligegyldigheder op i punktform. På den anden side har jeg det helt fint med at adoptere andres idéer, når bare de er gode. Så tak til Ditte, Miriam, Cecilie og formentlig en hel masse flere, for at gå foran.

… hvorfor man egentlig kan købe skildpadder enkeltvis. Er der nogensinde nogen der spiser én, uden at få lyst til én mere?

… om jeg mon er den eneste i Danmark som synes idéen om Melodunte (altså, Melodi Grand Prix, selvfølgelig) er virkelig fin, uden at have nogen som helst intentioner om at se det? Justin eller ej.

… om mine børn overhovedet vil opdage det, hvis jeg ikke rydder op i aften.

… hvor ofte man egentlig børn vande sine grønne planter. Seriøst, jeg kan ikke få dem til at leve længere end højest et par måneder. Ofte kun få uger.

… om min blomsterpusher griner hver eneste gang jeg vender ryggen til.

… hvornår man bliver for gammel til røvkorte shorts.

… hvor lækkert det er, at det eneste jeg skal sende retur fra min seneste shoppingordre er en lyserød striktop. Som jeg jo for fa’en godt vidste på forhånd at jeg nok aldrig ville få brugt. Sart lyserød er bare ikke min farve.

… hvilke farver der egentlig så er mine farver. Udover sort, grå og hvid.

… at gå i seng. Måske med netflix. Klokken er trods alt over otte, jeg har spist min ene skildpadde og børnene opdager det alligevel ikke, hvis jeg ikke har ryddet op inden i morgen, vel?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven