mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb #9

Det har været en uge noget udover det sædvanlige, med min rejse til Lesbos som værende mit naturlige hovedfokus de fleste dage. Mange har spurgt ind, været undrende og et par stykker endda været forundrede over min rejse og jeg lover at skrive lidt mere om mine oplevelser snart, men for i dag, bliver det en sædvanlig omgang “kom-indenfor-i-mit-liv-og-min-hverdag” med små glimt og ikke så meget forklaring, som det i øvrigt altid er tilfældet “i ugens løb”. Det håber jeg I forstår og så håber jeg at I alligevel vil læse med 🙂

I ugens løb har jeg…

… Fået fixet øjenvipper og spraytan hos Line fra Flawless Copenhagen. Man kunne også kalde det virkelighedens photoshop, som for eksempel har gjort at jeg har tilbragt en hel del dage i denne uge helt uden makeup – uden at se småsyg ud 🙂

image

… Lokket min veninde til at spise chilikugler, som dem jeg spiser (på video) HER. Og holdt hendes hår bagefter, da hun kastede op. Undskyld, Cecilie!

WHG4RYB - Imgur

… Formået at pakke min kuffert klokken fem om morgenen, en time inden jeg skulle afsted med Spies på pressetur til Lesbos. Struktur og organisation bliver aldrig min stærkeste side. Clutch HER (affiliate link).

image

… Taget et selfie med en borgmester.

image

… Haft optur over, hvor gode mine nye sandaler har vist sig at være.

image

… Drukket kaffe i solskin, med den smukkeste udsigt.

image

… Tippet om virkeligt billigt tøj HER, hvor jeg i øvrigt glemte at vise den flotte buksedragt frem, som altså (resten af i dag, søndag) kun koster 111 kroner med rabatkoden 335463. Find den HER (affiliate link).

32-1021

… Kysset på min mand, for første gang i 12 dage. Og snuset mine børn til mig, som var det min sidste chance. Uhm, hvor har jeg savnet dem!

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven