mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb…

JAAAA! Nu er det ikke engang lidt for sjov eller med en “nej-nej, jeg fryser ikke spor, jeg er bare typen der ryster lidt, når jeg går uden jakke”-attitude. Foråret er officielt indtruffet og dét endda med trumf på varmegraderne i et par usædvanligt velplacerede helligdage – eller altså, én helligdag, men for mig tæller det som helligdag fra torsdag til søndag. Kæft, det er godt, man.

Derfor har min uge, mere end noget andet, været præget af masser af is og fri leg, både i vores fortrinlige gård, hos venner og på legepladser rundt om i byen. Formentlig ret meget lig de fleste andre danskeres seneste dage. Or so I hope. 

I ugens løb har jeg…

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.45.37… med mit dejbløde korpus indfundet mig i fitness – to gange endda. Første gang var det helt forfærdeligt, anden gang noget bedre, så jeg har store forventninger til den kommende uge, hvor jeg både har meldt mig til noget dansehalløj, noget styrkehalløj og yoga til at slutte ugen af med. Yikes!

 

image… Været fuld for første gang i ret lang tid. Og opført mig en lille smule upassende.

 

P5062412… Haft dejligt besøg af en veninde og hendes to søde børn fra sønderjylland. Jeg elsker at vi stadig, selvom vi bor lidt småt, har overnattende gæster ret ofte. Jeg synes det er en dejlig måde at være sammen på.

 

P5032342… Faktisk lavet mit allerførste modebloggerindlæg – ikke fordi jeg skal til at være fuldblods modeblogger og smide bloggens “identitet” over styr, men fordi jeg synes det er herresjovt og inspirerende! Det håber jeg selvfølgelig også at I synes.

 

IMG_0572… Genlæst den seks-siders artikel om min tur til Sierra Leone, som netop er udkommet med Alt For Damerne. I solen. Imens Peter sov og Jens tegnede. Efterfølgende skrev jeg i øvrigt et meget – synes jeg – vigtigt indlæg.

 

IMG_0540… Stået på hovedet hjemme i privaten. Som dem der følger mig på snapchat, hvor jeg går under navnet “cbuttenschon”, måske har set i en lille video. I andre får et billede, som en substitut. Og nej, det var ikke på noget tidspunkt et kønt syn.

 

image… Gjort som enhver anden dansker med bare fem minutter til afslapning – siddet i solen og nydt, at vi er sprunget direkte fra den efterårsagtige vinter til sommerligt forår.

 

image

… Spist mine børn af med koldskål til aftensmad. Flere gange. Og ja, jeg knuser mine kammerjunkere. Ikke til ukendelighed, men dog en smule.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Må altså vide hvilken T shirt du træner i? Synes det er sååååå svært at finde nogle gode der ikke er klæbet til min krop og kravler op over linningen – det føler jeg mig nemlig sindssygt dårlig tilpas i.

    1. Åh, den jeg har på, på billedet er såmænd bare en oversize t-shirt fra h&m 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven