mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

I ugens løb #6

Hvis nogen skulle være i tvivl, så har jeg næsten-sluttet denne uge af med at gæsteoptræde sammen med Thomas, til hans koncert her i København i går. Noget som har fyldt ret mig i hovedet på mig de seneste dage. Planen var oprindeligt, at jeg skulle have været med som gæstesangerinde til alle udsolgte koncerter, men efterhånden som der blev udsolgt på stribe og i takt med at vores børn gentagne gange blev lagt ned af sygdom, endte det med, at jeg “kun” skulle være med til den ene koncert, her i byen; således jeg kunne komme hurtigt hjem til drengene, hvis de nu pludselig skulle mangle mig. Hønemor, I know, men jeg er sikker på at flere af jer kan genkende følelsen. Gudskelov har børnene haft det som blommen i et æg imens Thomas og jeg både har optrådt og drukket øller. Yay!

Det har på alle måder – også udover koncerten i går – været en uge med fuld knald på.

I ugens løb har jeg…

IMG_0418… Set stand-up-comedy sammen med min nabolagsnabo, Cecilia. Og taget et toiletselfie. Selvfølgelig.

image… Spist den lækreste falafelsandwich jeg længe har smagt, på Hafnia Bar.

image… Drukket Aperol Spritz og fået god inspiration til nye hårprodukter hos Impression PR.

image… Kigget rundt i showroomet hos Starklint PR, hvor jeg faldt over den kjole fra Dea Kudibal, som jeg faktisk endte med at have på, på scenen i lørdags, som jeg lover at der kommer billeder fra, snart.

image… Fået fingrene i et par bukser fra Schulz by Crowd, som faktisk først kan købes fra i morgen, mandag. De er seriøst de blødeste bukser jeg nogensinde har ejet.

image… Været under lidt for kraftig mistanke for at være gravid.

image… Modtaget denne måneds Goodiebox. Jeg elsker konceptet, men er desværre også ved at indse, at jeg ikke en eneste måned endnu har haft alle produkterne i brug.

image… Besøgt en ældgammel, men virkelig hyggelig baggård. Et sted, som jeg mistænker at jeg vil komme til at opholde mig en del fremadrettet.

image… Fået ordnet mine vipper. Rigtigt mange har spurgt ind til dem og ja, jeg er stadig vildt glad for dem. Forleden havde jeg ikke sovet andet end et par timer om natten, inden jeg skulle ud af døren til et morgenevent, hvor jeg faktisk så nogenlunde præsentabel ud, til trods for at jeg havde skippet make-uppen til fordel for 10 minutter ekstra under dynen. Husk forøvrigt at I stadig kan nå at få lavet jeres vipper med 20% rabat, hvis I ikke allerede har været der. Det foregår HER med koden Cana20 i kommentarfeltet ved booking af “flawless blink”.

image…. Trippet over at Jens har tabt en tand. Som 4-årig.

Skærmbillede 2016-05-01 kl. 17.44.55… Tippet om 25% rabat på alt fra mærker som Bisgaard og Molo til børnene og Gestuz, Dagmar og Baum und Pherdgarten til de voksne. Læs mere – og shop løs – HER.

P4252136… Drukket en sund morgensmoothie 2/7 dage – ikke helt godt nok i forhold til mine forventninger om snart at blive sund(ere).

image… Set min mand optræde på den store scene i Fælledpark i anledning af 1.maj. Med en lille smule tømmermænd, forstås.

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 12.49.04… Meldt mig til et fitnesscenter.

image… Aflyst de to (eneste) hold jeg havde tilmeldt mig. Det ene, til fordel for kage fra Kagestuen 43 i selskab med min 4-årige. Slatten rygrad siger nogen – verdens bedste undskyldning, siger andre.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

    1. Taaaaaaak! Men jeg å nok skuffe dig og bekende at det er ethundrede procent naturel – med et lille stænk af gråt, så jeg kan desværre ikke give nogen tips.

  1. Min den mindste, tabte sin første tand som 4 1/2 årig………..han var den sejeste i bhv den uge 😉😊
    Tak for en helt kanon blog, du er bare total fab. 💕

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven