mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb #10

Fuldstændigt mæt over en dejlig weekend fuld af både sol, børnefødselsdag og en stor del af de mennesker jeg allerbedst kan lide, sidder jeg lige nu med et smørret smil om munden og overvejer, om jeg alligevel ikke har fortjent den der taske – jeg mener, den kan jo nærmest holde resten af livet, hvis jeg passer godt på den. Det frister i hvert fald!

I ugens løb har jeg…

… Været på eftermiddagstur ved Charlottenlund Fort sammen med mine drenge, hvor Peter udover at spise sine sæbebobler også spiste min is, som jeg skrev om HER.

P5232833

… Købt verdens sejeste sneakers!

P5232818

… Spist aftensmad i gården flere gange – her spiser vi hjemmelavede pizzaer på nogle tykke tortilla/pizzabunde. Det er én af mine favoritretter for tiden, fordi det er så overdrevet let.

image

… Haft besøg af en gruppe søde, søde børn fra Jens’ børnehave, i anledning af hans fødselsdag i fredags og serveret dem popcorn fra vores seje popcornmaskine, som et par stykker gjorde mig opmærksom på, ville være en fantastisk fars-dags-gave. Gadget, mad og blær i én gave – dét kan da noget! Læs mere om min oplevelse med den HER

image

… Spist lækker brunch på D’angleterre, imens jeg lærte om nyeste skud på den veganske hårproduktstamme fra Maria Nila – og samtidigt blevet mindet om hvor megafedt mit “job” er! Jeg kniber lige mig selv i armen, ik’?

P5262916

… Været i Build’a’Bear, hvor Jens var inviteret ind for at få en guided tur og en bamse med hjem. Jens elskede det – næsten ligeså højt som den Olaf-bamse i batman-tøj, som han helt selv var med til at lave. Det kan klart anbefales at give sine børn den oplevelse at “skabe deres egen” bamse – især hvis man som voksen ikke går alt for meget op i at legetøjet skal være “pænt”!

P5293108

… Spist veggieburgers på Cocks’n’Cows i selskab med SneglCille og EmiliBlog.

P5252901

… Overvejet om jeg skulle vise verden at Jens faktisk ikke bare har guldsandaler med blomster på – han har også sneakers med sølvglimmer ala Michael Jackson. Og et par med guldglimmer og vinger. Nu har jeg så sagt det. Og vist det. Og jeg véd nu, at I er så pissecool og med på at børn selvfølgelig skal gå i dét de helst vil (så længe det bare passer til vejret) efter alle jeres søde og opbakkende kommentarer på mit indlæg om Jens’ blomstrede sandaler. TAK!

P5252906

… Foræret Jens sit livs første tivoli-slush-ice, som han var meget stolt over!

P5272941

… Fejret Jens’ fødselsdag sammen med familiens venner

P5282984 P5282971 P5282995 P5282996

… Danset stopdans, som et par stykker af jer havde efterspurgt billeder af. Sammen med Jens og hans venner, selvfølgelig. I min nye kjole, som jeg allerede elsker!

stopdans

… Hoppet på kængurustylte. Og ja, jeg var muligvis liiidt fuld imens.
kanguru

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hahahahahaha åh hvor jeg griner over den GIF med dig på kængurustylte! Den kan jeg se på rigtig lang tid ad gangen 😀
    Ellers lyder det jo til at have været en skøn uge – og FED kjole forresten! 😉

  2. Jeg bliver nødt til at sige at jeg er fuldstændig nede med Oluf i Batmantøj. Børn er de skønneste og sjoveste! Og så bliver jeg simpelthen også nødt til at tilføje, at jeg ville ønske at jeg kunne blive barn igen og bo i Jeres familie. Med det indblik vi får I måde din og Thomas’ måde at være forældre og opdrage på, burde I simpelthen kåres som verdens skønneste og sejeste forældre ❤️ Da jeg læste Thomas’ interview til TV2 ang. Jens’ sko kiggede jeg på min kæreste og sagde “Hold kæft jeg håber, at vi kommer til at blive nogle lige så seje forældre som de er!”.

  3. Det kan være du har købt den, og/eller måske vil fristelsen blive for stor – men den der taske er sat ned til halv pris pt😉 og fedeste kjole, ved bare ikke om en storbarmet kvinde som jeg vil kunne bære den lige så flot…argh jeg er fristet

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven