mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hvis bare jeg havde lidt mere plads…

Selvom jeg flere gange har forsvoret at jeg aldrig nogensinde skal ha’ en have igen, så kriller det nu alligevel lidt i fingrene for mig, når solen skinner som den har gjort den seneste uge og jeg samtidig tager mig selv i at browse internettets mange kighuller af muligheder, for at skabe lidt hyggeligt “uderum” – både ude og inde. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vores køkken er noget værre hejs fra alt for længe siden; det er dårligt indrettet og grimt som bare pokker og jeg håber sådan, at vi en dag får mulighed (læs: prioriteringer) for at lave det om og at vi måske endda får åbnet op til en lille altan ud imod vores dejlige gårdmiljø. I et lille indhak i køkkenet, gemt bag en bærende væg, hvor står der lige nu en opvaskemaskine, som jeg sådan kunne tænke mg at bytte ud med en lille bænk og en pottehylde fyldt med krydderurter, som skiftevis kunne stå inde og ude.

Det bliver nok ikke lige med det første det kommer til at ske, men man kan jo ligeså godt drømme, ik’?

grønnesager ellos

– affiliate links –

skjuler HER / saks HER / serveringsbræt HER / lanterne udsolgt / planteophæng HER og HER

Der findes selvfølgelig masser af steder at shoppe lækkert interiør, men hos Ellos er der lige nu 20% på alt interiør og møbler – bortset fra nedsatte varer og varer mærket med “Design by”. Brug koden: 335723. Tilbuddet gælder kun én gang pr kunde og gælder til og med i morgen, d. 15.maj, så det er om at få det hele med i første bestilling. Der er massevis af varer at vælge imellem – både lamper, havehynder, tæpper, sengelinned, sofaborde, hylder, skænke, vaser, dimser og dut. Der er lidt af det hele og havde vi dog bare haft lidt mere plads, så skulle jeg som et minimum have et par nye stole og en serveringsvogn. I stedet ender jeg nok med at nøjes med en saks. Og måske et planteophæng. Og en ekstra af de fine skjulere, som jeg faktisk allerede har to af i forvejen. Til mit lille ikke-så-pæne køkken.

Nårh ja og så vil jeg granske vores gård efter et sted jeg eventuelt kan hænge denne pragtfulde hængestol op. Kæft, den er fin!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Eller få et sommerhus! Vi kan sagtens bruge nogle fine hyggelige ting. Selvom her dog er ALT. Inklusiv stel, bestik og glas til 36 personer (don’t ask ;-))….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven