mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Froosh – Frugt med en (god) Mission!

P4172026Annonce

Det føles af og til nærmest som en lille smule snyd, når jeg får lov til at teste alle mulige lækkerier indenfor virkelig mange forskellige kategorier. En af mine favoritter er dog, når vi bevæger os over i den spiselige afdeling – især selvfølgelig, når det er noget jeg allerede på forhånd véd smager virkelig godt. Chokolade, for eksempel. Eller smoothies, som er dét, det skal handle om i dag, hvor jeg har fået lov at prøvesmage hele linjen af lækre smoothies fra Froosh.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Froosh’ smoothies allerede i forvejen rangerede temmeligt højt på min favoritliste over lækre og sunde drikke – især den med gulerod, ingefær og appelsin og den med spinat og kokos. Den første på grund af dens fuldstændigt formidable og kraftige, lækre smag og den anden, fordi den på én eller anden måde, føles som et måltid – og smager godt, selvfølgelig. Mine børn til gengæld, er mere fan af den der er lavet af jordbær, banan og guava, og som er lidt sødere i smagen.

For mig er Froosh-drikkene en super nem måde at få lidt ekstra frugt og grønt ind i hverdagen på – nogle gange som et supplement til et måltid, men for mig faktisk oftest i stedet for en for- eller eftermiddagssnack, hvor jeg ellers ofte er tilbøjelig til at køre lidt ved rigeligt af usunde kalorier indenbords.

Med ovenstående in mente, blev jeg intet mindre end overmåde lykkelig, da det gik op for mig at Froosh faktisk kan endnu mere end at lave lækre smoothies. Det forholder sig nemlig sådan at Froosh rent faktisk, under sloganet “Fruit on a Mission” arbejder for at reducere fattigdommen i udviklingslandene ved at tilskynde handlen mellem udviklede lande og udviklingslande. Derfor stammer omtrent 50% af al frugt, som anvendes i de forfriskende smoothies – som forøvrigt ikke indeholder spor andet end frugt og grøntsager – fra Afrika, hvor Froosh arbejder tæt sammen med de lokale frugtplantager.

Nåmen, sagde du ikke forleden, fru Buttenschøn, at noget af dét der skulle til var, at vi skulle fokusere på kvindernes rettigheder i u-landende?

Jo, det kan I æde jeres gamle hat på at jeg sagde og gudskelov er de tilsyneladende svært begavede mennesker, som står bag Froosh, fuldstændigt enige. Derfor har de netop indgået samarbejde med Dansk Industri, som lige nu fokuserer  på problemstillingen omkring kvinders rettigheder til arbejde og til ressourcer og som selvfølgelig er en del af Women Deliver, som afholdes her i København i næste uge. Can I get an Amen? 

Arghmen altså, jeg kan slet ikke få armene ned over det. Velsmagende og sunde smoothies, på køl i det lokale supermarked, som gør en indsats for mennesker der har det lidt sværere end (de fleste af) os. Jeg er så pissemeget fan.

P4172021 P4172022

Ugly but loveable – min hverdagsfavorit!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven