mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Forår og et overraskende godt look

P5032345 P5032342 P5032343

Kææææft, hvor jeg dog bare knuselsker, at det langt om længe er blevet forår! Wu-fucking-hu, altså! Foråret kalder på is i solen, drinks i skyggen og en hel masse tøj, der ikke længere behøver blive gemt væk bag store vinterjakker og uldne halstørklæder og jeg er vild med det.

Det er første gang i årevis at jeg skal opleve foråret i København, sådan first hand, og jeg mistænker, at det bliver mindst ligeså skønt, som jeg det både sidste og forrige år var i vores store hus med havudsigt og stjernehimmel, i Sønderjylland. Kontrasterne er til at få øje på, men jeg tænker, at det ene kan være lige så godt som det andet. Især med solbriller på næsen.

Få looket

– affiliate links følger –

collageoutfitoffshoulderbillede1

Bukser Soft Rebel HER / Sko Puma HER / Top Asos HER / Ur Skagen HER / Solbriller Gucci – (lignende og meget billigere) HER / Jakke MDK – (lignende og billigere) HER

 

Faktisk gik jeg og troede at mine lange ben bedst blev vist frem i stramme jeans, men da jeg forleden fik mine nye wide jeans på, så mine ben, til min store overraskelse, faktisk (endnu) længere ud end de plejer – og fordi jeans’ne er så højtaljede, holdt de ovenikøbet “dunken” fint på plads og gav mig både – hvis jeg selv skal sige det – en pænt markeret talje og antydningen af en rund bagdel, som jeg ellers har ret svært ved at præstere. Bare et tip 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. DU SER FANTASTISK UD!!!! Jeg shopper gerne det look:-). Tror sgi ovenikøbet jeg har et par gamle NAF NAF Wide trousers, jeg skal have fundet frem fra gemmerne! De er nemlig også høtaljede. Og hurra for det og mormave! God forlænget smukke quinde!

    1. Arghmen du er da alt for sød! TAK! Også god miniferie/kald-det-hvad-vil til dig <3

  2. Du ser smuk ud…
    Har du bestilt body’en i str 6 eller 8?
    Tror jeg skal have samme størrelse som dig …

    Kh fra Vejle

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven