mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En helt almindelig samtale hos The Buttenschøns

P5032366

Arghmen helt ærligt, ik’? Der findes simpelthen ikke nogen i denne verden der er ligeså grineren som børn. De små, som Peter, fortæller en masse volapyk, fjoller med ordene og griner af de mest stenede ting, imens de lidt større, som Jens, gør sig nogle betragtninger, som er fuldstændigt åbenlyse og samtidigt komplet krøllede.

For eksempel havde vi i går denne samtale hjemme hos os:

Jens: Ved I godt at mit hår ligner en brun broccoli?

Thomas: Ha ha, hvad ligner mit hår så?

Jens: En sort candyfloss. 

Mig: Hvad så med mit? Og Peters?

Jens: Mor, dit ligner da en bøjet pandekage og Peters ligner jo bare en lille brun broccoli. 

Nårh ja, Jens. Det er da klart.

Ha ha, jeg er helt færdig over det og kan nu ikke rigtigt kigge på mine drenge uden at tænke en lille smule på broccoli hver gang. Jeg håber sør’me det er forbigående 😀

Siger jeres børn – hvis I har nogen – ikke også de mest grineren ting?

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Min datter sad og kiggede på hendes morfar der puttede fløde på fastelavnsboller, hvor hun så lige pludselig siger til ham; Er du ikke lidt feddet morfar 😂 Need I say, der kom mere fløde på og vi fik et billigt grin

 2. Børn er bare herlige og ligefremme i deres tilgang til verden. Jeg har to drenge på 7 år og 10 år og hvor har jeg bare nydt deres kvikke bemærkninger mange gange. En af de sjovere kom min mindste søn med under sidste valgkamp.
  Han sidder og synger “Lars Løkke, Lars Løkke, Lars Løkke”. Jeg spørger ham om han godt ved, hvem Lars Løkke er.
  Søn: Nej. Gør du?
  Mig: ja han er formand for venstre.
  Søn: Nå, hvem er så formand for højre
  😂😂😂😂😂

 3. Haha 😂 de siger de sjoveste ting.
  Min søn på 5 år undre sig meget over hvorfor det hedder en edderkop og spørger så “er det fordi det en kop der æder?”
  Og min datter på 2 år har dræn og HADER når ørelægen skal tjekke. I dag sad hun så “jeg ELKER når han lyser igen i ørene” hvor efter hun lukkede øjnene og krøllede sig totalt sammen 😂

 4. Min søn på 8: far har du mavemuskler? Min man kigger på sin Nutella-mad og svarer jaaa. Hvortil vores søn siger: hvor?
  Eller: far, det koster dyrt, altså pengeskabsagtigt.
  Min datter ved at ham der har fødselsdag juleaften hedder Jesus Christensen

 5. Jeg havde en fantastisk samtale med min 3-årige datter den anden dag:
  Datter: far du har en tissekone
  Mor: nej far har en tissemand. Piger har tissekoner og drenge har tissemænd.
  Datter: nej jeg har ikke nogen tissekone, jeg har kun en numse. Mor hvornår får jeg en tissekone?
  Far: den kommer med posten når du bliver 13
  😂😂😂

 6. Min søn og hans far mødte en politimand på en tankstation, betjenten var så sød at vise politibilen frem, tændte både lys, sirene og viste hvordan radioen virkede. Min kære 4-årige knægt spørger politimanden:”hvor er saksen henne?” Betjenten:”Saksen??” Sønnike:”Ja, den I klipper i kørekortet med”

 7. Hahaha nårh hvor er han skøn! 😊

  Min søn på 4 ville en dag gerne sidde i sofaen os spise aftensmad, og hans argument var dette : “jeg får simpelthen skoldkopper hvis jeg skal sidde på min egen stol og spise!” (Med dét argument fik han selvfølgelig lov til at spise i sofaen 😊)

 8. Ja børn er bare skønne 🙂
  Vil lige høre dig omkring den pavlova du laver.. jeg vil lave den til mine kollegaer i morgen men hvis jeg laver marengsen klar idag og sætter den i køleskabet til i morgen er den så stadig sprød udenpå? Eller er jeg nødt til at stå virkelig tidligt op for at lave den?? 🙁

 9. Min dengang 4 årige Jakob, var ret god til at komprimerer sætninger, som fx “kørt på galt cyklen” lego manden 😉

 10. Her i huset spørger min 3-årige jævnligt om han må få en af “de der din pille”. Altså en vitaMINpille. 😉

 11. Min datter på 2,5 siger de sjoveste ting. Og så er hun meget høflig:
  Mig: Du skal have hue på når du skal ud og lege.
  Datter: Nej, ellers tak – jeg har hår på

 12. Min storebror 3.5 år er rigtig begyndt at komme med gode bemærkninger.
  En morgen er hans far list tidspresset og løber rundt for at finde sine sko.
  Min søn konstaterer bare at “mor, tror du ikke det er bedre vi bare sælger ham?” 😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven