mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En dag på Dyrehavsbakken

P5092464Annonce

For et par dage siden – den eneste dag i mange dage, hvor Thomas havde en hel dag hjemme i København – besluttede vi at holde drengene hjemme og bytte børnehaven ud med en tur på Bakken – eller Dyrehavsbakken, som den også kaldes – hvor vi var blevet inviteret ud.

Bedst som vi kom derud, skal det ikke være nogen hemmelighed at jeg blev noget overrasket over at se den enorme mængde teenagere der rendte rundt, indtil det gik op for mig at det var mandag. I maj måned. Blå mandag, selvfølgelig.

Thomas og jeg havde egentlig forventet at “have det hele for os selv” sådan en hverdagsformiddag og heldigvis skulle det faktisk også vise sig, at vi som børnefamilie gik efter nogle lidt andre ting end konfirmanderne, så selvom der var mange mennesker og et hormonniveau ud over det sædvanlige, så følte vi faktisk lidt, at vi havde Bakken – eller i hvert fald de børnevenlige forlystelser – næsten for os selv. Vi stod ikke i kø mere end et par minutter ved én eneste forlystelse og dét giver altså store plusser på kontoen.

Imens Peter sov middagslur i klapvognen, prøvede Jens derfor en masse både vilde – og mindre vilde – karruseller, og hans favoritter, som han ville prøve igen og igen var Mine Train Ulven og Racingbanen, som i øvrigt både er herregrineren for både børn og voksne – eller i hvert fald for mig.

Da klokken slog 15.00 og vi havde prøvet hvad der føltes som 100 karruseller, indfandt vi os foran Pjerrots lille hus, hvor vi blev underholdt med både eventyr og ægte magi. Børnene var som tryllebundet og det var et virkelig dejligt afbræk.

P5092466

Det sejeste trick var helt klart da Pjerrot læste menuen op – ild-mad, som han senere spiste. Jens var dybt imponeret!

P5092467

Jens og Pjerrot fik sig også en god sludder efter showet.

P5092472

Egentlig havde jeg troet at min lille fartglade Peter ville elske at køre i karruseller sammen med Jens, men når alt kom til alt, turde han ikke uden Thomas eller mig – som desværre ikke måtte være med i børneforlystelserne. Heldigvis ville Jens gerne prøve alene – han syntes vist bare det var sejt!

P5092492

Til gengæld elskede Peter at vi i en lille snedigt indlagt pause, kunne slentre lige udenfor Bakken og være i et skønt naturområde, hvor han kunne få lov til at boltre sig, med den kæmpestore slikkepind jeg netop havde købt til ham.

P5092501

For mig at se, er det allerbedste ved Dyrehavsbakken helt klart beliggenheden. Det ligger jo – som navnet antyder – lige ved Dyrehaven, hvor man snildt kan tage ud og spise sin frokost eller bare hvile sanserne lidt, hvis man planlægger at bruge en hel dag i den naturskønne og uprætentiøse forlystelsespark.

Der er altid fri entre på Bakken og det er derfor også – synes jeg – oplagt at gøre omvendt; altså tage på skovtur i Dyrehaven og så slå et hurtigt smut ind forbi Bakken til en is og et par karrusselture. Dét ville i hvert fald være en sikker vinder hos mine børn og i virkeligheden ville det nok være min foretrukne måde at gøre det på en anden gang. En skovtur med verdens bedste bonus.

I kan læse og se meget mere om Bakken på deres hjemmeside HER, facebookside HER og instagram HER

P5092511

… Og ja, jeg gav selvfølgelig Thomas verdens mest kiksede kærlighedserklæring – på Bakken må man nemlig godt! Jeg er vild med det.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Lækkert – vi drager til “djævleøen” her i pinsen og Bakken var bestemt med i vores oplevelsespakke – især for vores 4 årige knægt 🙂 (nu håber vi blot på tørvejr)

  2. Jeg er vild med ballonen! Det lyder som en rigtig dejlig dag – allermest Pjerrot som jeg selv kan huske fra min barndom på Bakken. Det er super fedt at de holder fast på den tradition som han jo egentlig er 🙂

    1. Ha ha, den valgte Peter sirligt ud, blandt både flyvemaskine-r og hesteballoner. Anna og Elsa vinder altid!

  3. Du glemmer bare lige en ting i fik det betalt det gør vi ikke så er tur i dyrehaven med et smut på bakken er alså dyrt

    1. Der er jo fri entré for alle på Bakken, så den regning er nu til at overkomme 🙂
      Dertil kommer selvfølgelig eventuelt turbånd eller billetter til karrusellerne, men det er nu ikke spor dyrere end alle andre forlystelsesparker 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven