mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

5 ting der bliver nemmere når man har børn #2

Det skulle jo heldigvis vise sig, da jeg forleden postede forgængeren til nærværende indlæg på bloggen her, at I var ligeså pjattede med min idé om, at vende noget af alt det “hårde” i forældreskabet om til noget positivt. Derfor har jeg nu tænkt mig at malke idéen så meget som muligt, for ærligt talt, så tror jeg det er ret sundt at huske sig selv på, at der altid er flere perspektiver på en given sag. Sidst var jeg inde på noget med indkøbsvaner og skarpe evner i forhold til søvnunderskud, som flere nikkede genkendende til og jeg er overbevist om at ligeså mange, vil kunne genkende nedenstående

femting

  1. Det bliver simpelthen så let at spare på vandet. Især det første år efter man har født, er det en smal sag. Slet og ret fordi de få bade man rent faktisk får, aldrig varer mere end 3-4 minutter.
  2. Det bliver også på mange måder lettere at imponere sin partner; for eksempel er det en smal sag at hente lunt brød fra bageren en søndag morgen, når man står op før klokken fem.
  3. Man kan altid finde undskyldninger for at drikke vin. Ikke fordi man ikke kan det, inden man får børn, men efter man har fået børn, virker det alligevel bare mindre drukagtigt, hvis man tirsdag formiddag, kigger sin kæreste dybt i øjnene og skænker sig et lille glas. Det er jo vigtigt både at pleje sig selv og sit parforhold, ik’?
  4. Multitasking. Behøver jeg overhovedet uddybe den? Jeg mener, der er jo ingen forældre som bliver forpustede bare fordi de står midt i madlavning, facebook, nyheder og candy crush, imens det ene barn vil bæres og det andet kalder “jeg er fæææærdig” fra toilettet. Easy peasy.
  5. At slippe afsted med sine prutter!  Denne burde selvfølgelig havde stået som nummer ét på den forrige liste, fordi den er så åbenlys. Der er jo ingen i denne verden, som kigger skævt til lille Svend Jørgen, hvis “han” slår en lille én henne i supermarkedet. Og altså, børn synes jo alligevel ikke at det er pinligt, så det er vel ikke engang rigtigt synd for dem, at give dem skylden… Vel?

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Like, like, like. 😉
    Det bliver i øvrigt også lidt lettere at sige nej til arrangementer, eller i det mindste at tage tidligt hjem fra dem; barnet er jo træt. 😉
    Jeg er all for gode fester, familiearangementer og hyggeaftener med rødvin og venner, men jeg er ærlig talt endnu mere all for sofahygge og tidligt i seng med min mand og datter… og nu behøver jeg ikke længere at finde på alle mulige undskyldninger for bare at slaske rundt derhjemme. 😁 det er for barnets bedste, så hun ikke bliver overstimuleret. 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven