mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

5 år!

IMG_0865

I dag bliver Jens fem år. Min lille, store, dejlige, søde og seje dreng, som jeg elsker så højt som skyerne.

Fem år.

For jer der har større børn, er fem år selvfølgelig ikke meget, men for mig, er det eddermame vildt. Ligesom 4, 3, 2 og 1 år også var det.

Udover at det i sagens natur betyder at det er fem år siden min førstefødte kom til verden, betyder det også at Thomas og jeg efterhånden har været sammen temmeligt længe. Det er knap syv år siden vi mødtes og jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af.

Om et par timer henter Jens og jeg alle børnene (og de voksne) fra hans stue i børnehaven, hjem til vores gård, hvor Jens glæder sig til at vise alle sin seje ting frem til alle sine gode legekammerater. Det bliver pissehyggeligt. Også selvom jeg vitterligt ikke ved om jeg kan finde ud af at være bare nogenlunde fair dommer i stop-dans, som Jens har bestilt, overfor en flok 4-5 årige. Helt ærligt, der er jo ikke noget mere sødt end børn der danser entusiastisk og jeg synes bare det er skønt, når de ikke kan stoppe, selvom musikken gør det.

… Godt der er et par voksne fra børnehaven, som må træde i mit sted som dommer, hvis jeg ender med at fyre den af på fliserne, sammen med alle børnene i stedet for at agere streng dommer.

Fem år, man. Det er altså ret vildt.

P5032366

(OBS: Min helt egen Fødsel(sFredag) udkommer i dag omkring klokken 15, men fordi min dag er fyldt op med verdens vigtigste børneplaner, så kommer den formentlig ikke på facebook med det samme, så hold øje herinde eller følg bloggen via bloglovin’ HER, så I kan få besked når der er nyt under radaren – hvis I vil, selvfølgelig)

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

 1. Stort tillykke m skønne Jens! 🇩🇰☀️🍰
  Min datter, Celina, fylder 10 år i dag, så her kommer alle pigerne fra klassen til burgere på grill, bål i haven m skumfiduser og snobrød – og sleep-over i telt! 👍🏻☀️🇩🇰🍰
  Håber I får en dejlig dag!
  (PS. Blev opereret i foden i går så jeg er på morfin – det hjælper nok til at jeg er rimelig afslappet når/hvis diverse tøse-konflikter opstår – og ellers må manden jo træde til! 😂😂)

 2. Det holder aldrig op! Igår blev min yngste 15 år og i april blev hans bror 18 år, jeg sidder tilbage med følelsen af, at årene er gået mens jeg har sovet. Synes jo ikke det er længe siden de var nuttede babyer 💕 der ALDRIG satte spørgsmålstegn ved hvad mor sagde……….og så blev de teenagere, de kære små 😉
  Stort tillykke med Jens🇩🇰🎶, håber han får en skøn da med vennerne fra hhv 👍😃🎉 nyd den alder, sug det til dig 😊❤️

  1. Tak <3 Det glæder mig at forundringen over hvor store de bliver aldrig stopper – det må være tegn på kærlighed.

 3. Stort tillykke med Jens – 5 år er stort. Vores Jens runder de 5 til oktober 🙂 Og han elsker det politi playmobil min moster vandt hos dig.

 4. Tillykke med knægten kære Frk. Butterschøn! 🙂
  Og jeg er da RET sikker på, at jeg ikke er den eneste, der gerne vil se billeder af dig der danser rundt med børnene! 😀

  Ha’ en dejlig dag!

 5. Stort tillykke med din store lille dreng Jens 🇩🇰 Må solen altid skinne lige så intens som guldklumpens øjne 🍀🐣🌱⭐️

 6. Tillykke med Jens, en super lækker dreng I har jer der😍😍. Jeg har lige sendt men datter til SIDSTE skoledag😳😳. Synes lige hun er startet i børnehaveklasse🙄😝😜. Jamen for pokker tiden flyver afsted😊

 7. STORT tillykke til skønne Jens🎂 Dejlig dag han har fødselsdag – det er nemlig også min fødselsdag i dag – blev dog født MANGE år før ham😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven