mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vidundermiddel mod skoldkopper og andre hudproblemer

P3301547Annonce

Den nat, da intet tilsyneladende virkede, kom jeg pludselig i tanker om en mail jeg havde fået tidligere på dagen:

“… Vores cremer og særligt gels fra Kimovi er kløestillende p.g.a. indholdet af Kigelia Africana, så måske det kunne være en hjælp? Gelen er rigtig god at bruge efter at have stået i køleskabet. Det gør intet for holdbarheden, men føles bare skønt og kølende…” 

Well, der var ikke så meget at miste. Skoldkoppernes udbrud var pludselig blevet hårdt for min fire-årige og vi gav det et forsøg. Som virkede. Det virkede! Han syntes kløen aftog lynhurtigt og faldt i søvn og sov en god times tid, inden vi gentog processen – flere gange natten igennem.

Der var jo ingen der kunne have forudset at jeg ville få behov for Kimovis produkter i lige netop den forbindelse, da jeg for nogle uger siden sagde ja tak til at teste dem, men jeg skal da lige love for at jeg i dén nat, var yderst taknemmelig, fordi næste step i mine overvejelser til hvad jeg ellers kunne stille op, var noget med et havrebad, som et par af jer læsere havde foreslået – og som jeg slet, slet ikke kunne forestille mig særligt succesfuldt i nattens mulm og mørke. Jeg kan ikke råbe højt nok, hvor meget jeg anbefaler Kimovis orange gel til andre, der måtte lide under skoldkoppekløende børn. Det virker!

Det kløestillende og hudgenopbyggende Kigelia Africana, som findes i alle produkterne, stammer fra en afrikansk frugt af samme navn og har vist sig at have en dokumenteret gavnlig effekt på forskellige hudlidelser, herunder skadet og irriteret hud. Frugten er i flere århundreder blevet anvendt som naturlægemiddel i store dele af Afrika, men er – utroligt nok – forholdsvist ukendt i Europa.

P4031684

Udover åbenlyst at være glimrende mod kløende skoldkopper, udmærker Kimovis produkter sig også på flere andre områder og uden jeg skal gøre mig til noget særlig hudpleje- eller cremeekspert vil jeg forsøge at forklare mig lidt nærmere.

Kimovi findes i to forskellige serier, en orange og en blå, som henholdsvist er til almen hudpleje, ekstra sart hud og børn og til problemhud, som eksem, psoriasis, bumser, akne og lignende.

Umiddelbart er der ingen i familien Butbåt der lider af problemhud, men med et par enkelte irriterende nyopståede udbrud i ansigtet, besluttede jeg mig alligevel for, at forsøge mig med den blå “pimple gel” og “cream” – selvom jeg i virkeligheden var en lille smule nervøs over det, fordi jeg var blevet fortalt at den blå serie, på grund af det høje niveau af thermal salt, godt kan svie lidt at påføre – og hvis der er noget jeg har erfaret, så er det hvis nogen der skal sælge mig et produkt siger at det “svier lidt”, så plejer det at gøre herrenaller! Heldigvis havde den søde dame ikke bare fortalt sandheden, hun havde overdrevet totalt og jeg mærkede ikke andet et snert af en lidt prikkende fornemmelse de første minutter, hvorefter der ikke var spor at mærke.

Jeg brugte de to produkter i et par dage, hvorefter mine små røde plamager faktisk forsvandt!

Saltniveauet i den blå serie svarer til saltniveauet i Det Døde Hav, så om det er dét eller om det er den afrikanske superfrugt, Kigelia Africana, der har gjort forskellen skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige, men jeg synes det er ret sejt, hvis man med en creme – der ovenikøbet kan købes med fri fragt og 20% rabat (med koden velkommen20) lige HER – kan bringe det sagnsomspundne saltholdige hav hjem i sin egen dagligstue. I hvert fald på saltniveau- og velværekontoen.

Alle produkterne er uden parfumer, parabener og farvestoffer og jeg må erkende, at jeg er ret meget fan. Især tænker jeg, til sådan en type som mig, med lys og solforskrækket hud, at de kommer til at gøre mig godt, når jeg til sommer kommer til at få røde skuldre og fregner på næsen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

 1. Hej Cana! Jeg døjer lidt med bumser hist og pist i ansigtet, så jeg vil bare høre, hvilken af produkterne der havde effekten i dit ansigt, eller var det en kombination af gel og creme? 😊
  Mvh. Sisse

 2. Kunne da godt være jeg skulle prøve det, da jeg har lidt psoriasis, og kunne da være rart at kunne lindre på dén kløen, uden at skulle ud i hormon cremer..!
  Tak for at gøre opmærksom på det!

  Fortsat god dag!!

  1. Ja for pokker, jeg tror nærmest den blå serie er skabt til én som dig 🙂
   Også god dag til dig!

 3. Denne blog er efterhånden en stor samling af reklamer og annoncer. Hvor er det dog ærgeligt, kan det ikke begrænses så den bliver som i gamle dage 🙁
  Kærlig hilsen en ellers trofast læser gennem det sidste år.

  1. Jeg er ked af du har det sådan. For mig er der ikke så stor forskel på om et indlæg er sponsoreret eller ej – jeg bestemmer jo selv hvad jeg vil skrive, så det hele er direkte fra hjertet – uanset hvad 🙂
   Jeg håber fortsat at du vil læse med <3

 4. Kære Cana,
  Som et lille modsvar til Kødmulen:
  Jo der er mange annoncer, men jeg synes du skriver dem så man altid kan mærke dig igennem dine ord. Derfor er jeg faktisk ligeglad med om dine indlæg er sponsorerede eller ikke, for du er god lige meget hvad.
  Jeg elsker at læse med og har aldrig nogensinde tænkt mig at stoppe. Please fortsæt som du gør.
  Kærlig hilsen en stadig trofast læser

 5. Hej Cana. Tak for din fantastiske blog! Hvor kan produkterne købes? Er det mon bare mig, der ikke lige kan se, om du har skrevet det? Bh Miriam

 6. Hej igen. Undskyld jeg ser først linket nu;) kan den også købes i nogen fysiske butikker. Skoldkoppe-krisen opstår jo ofte lidt akut. Bh Miriam

 7. Hejsa, ved godt det er et gammelt indlæg, men jeg kunne huske det! Nu hvor det er et spørgsmål om tid før skoldkopperne bryderud på mine drenge (var i sommerhus med skoldkopperamt kusine for 14 dage siden), så derfor fandt jeg lige indlægget igen. Sørme om ikke man stadig får rabatten og den frie fragt! Så tusind tak, både for rådet, rabatten og generelt for din blog😊😊 Kh Katja

 8. Hvad vil du anbefale til kløende allergi knopper, der udvikler sig til store blæner.
  Alle hudlæger har været så geniale at holde ferie samtidig.
  Hun har ekstrem sart hud.

  Mvh

  Linda Hansen

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven