mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vi er nederen forældre

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 20.34.10

Det I ser her på billedet, ik’? Et kilo matadormix som skovles lige ned i løgnhalsen i smug for resten af familien – det er SÅ meget mig, ha ha ha! Er der flere som stemmer i?

Annonce

I langt de fleste tilfælde går jeg en stor bue udenom reklamer for sikkerhed – slet og ret fordi de plejer at give mig minimum en snert af dårlig samvittighed. Endda i de tilfælde hvor jeg lever op til alle de anbefalinger som opremses, oplever jeg at jeg alligevel får en skidt fornemmelse i maven over den slags reklamer. For hvad nu hvis…

Siden jeg er blevet mor kan jeg slet ikke klare den slags og jeg kan ikke klare at få udpenslet hvor slemt det kan gå hvis man ikke følger nogle bestemte anbefalinger eller køber nogle – i øvrigt ofte alt for dyre – produkter, som angiveligt kan redde verden eller i hvert fald os selv og vores børn.

Derfor var det med en vis skepsis at jeg trykkede play på videoen herunder, da jeg for noget tid siden blev spurgt om ikke jeg gerne ville dele den med jer. Men hør nu lige her: Jeg elskede den! Der er ingen løftede pegefingre og ingen dårlig samvittighed! Der er bare oprejsnin til alle de mange nederen situationer man som forældre kommer ud i, hvor dét vi (an)befaler vores børn at gøre ikke er dét de synes er sejt. Jeg grinede fra start til slut og kunne hundrede procent se mig selv, med lange patter og mor-hår, stå i præcis de samme situationer, når mine drenge bliver bare en lille smule ældre. Oh my! Se den og få jer et godt grin 🙂

Vi er nederen af kærlighed og jeg er pjattet med det!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Jeg synes, det her er annonce, der faktisk giver mening 🙂 Dog vil jeg blive glad, hvis du tydeligere vil formidle, hvem der står bag annoncen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven