mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Thomas og Cana spiser chili – på video

Skærmbillede 2016-04-25 kl. 14.48.48

Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg kan ikke lade en udfordring ligge. Hvis nogen udfordrer mig – eller måske endda ligefrem vover at påstå at jeg ikke tør noget, så skal der altså mere end syv vilde heste til at stoppe mig fra at give det et forsøg. Som for eksempel dengang jeg kom til at påstå overfor mig selv, at jeg var typen der ikke turde klippe mit hår af. Well, dagen efter var mit hår 3 millimeter i siderne.

Sådan var det også forleden aften, da Thomas spurgte om ikke vi skulle prøvesmage ChiliKlaus’ chokoladeovertrukne lakridser. I vindstyrke 15, som altså er de allerstærkeste man kan få.

Bagpå pakken, hvor de forskellige vindstyrker står beskrevet, står der sågar om vindstyrke 15, “husk, der er nogen, der elsker dig”.

P4252160P4252161

De er stærke! I hvert fald for mig. Thomas derimod, tog det helt anderledes køligt… Se med her – og undskyld på forhånd min temmeligt ucharmerende og vældigt un-lady-like facon!

… Fuck dig, ChiliKlaus, ha ha!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hahaha, hvor er I sjove! Min bedre halvdel og jeg gjorde det samme med chokoladerne af vindstyrke 12, og jeg så værre ud end du gør her, Cana! 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven