mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sund, lækker og mættende smoothie

Ovenpå tre uger præget af sløje børn og trætte forældre, skal det ikke være nogen hemmelighed, at der er blevet skruet godt og grundigt op for de hurtige kulhydrater – især i slikformen. Så meget, at jeg nu tænker, at jeg sgu nok ikke kan tage en kold tyrker på sukkeret, uden at få abstinenser af en anden verden, som jeg altså hverken har rygrad til eller interesse i.

Som den bedste løsning jeg overhovedet kunne komme i tanker om, har jeg derfor i dag startet min dag med en både sund og lækker smoothie, som både giver et frugtsukkerkick at starte dagen på og samtidig holder mig mæt – forhåbentlig helt indtil frokost, hvor jeg i dag skal mødes med én af de sejeste veninder jeg har – imens hun barsler den med sit andet barn, har hun også lige formået at designe en smykkekollektion, som jeg formoder svinger totalt baghjul til mange andre på markedet, fordi hun bare har så vanvittigt god – og kvalitetsbevidst – stil.

Anyways, min smoothie, som nu forlængst er fortæret smagte tilnærmelsesvist vanedannende og I skal selvfølgelig have opskriften. Min er lavet lidt på slump og målene er derfor vejledende.

P4252139

Sund og mættende bærsmoothie 

100 gram frosne bær – jeg har brugt jordbær og hindbær

1/2 banan

1 tsk chiafrø (de er så sunde for både hjernen og maven, men kan selvfølgelig udelades)

1 1/2 dl mandelmælk

1 knsp kanel

1 knsp vanillepulver

Hele moletjavsen blendes – eller køres i minihakkeren, til dem (som mig) der ikke ejer en blender – og voila! Hvis smoothien er for tyk, tilsættes blot mere mandelmælk.

P4252136

Velbekomme!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Lækkert!

    Jeg er netop hoppet på fri mig fra mit sukker 👹 kost…
    Spiser ud fra LCHF principperne, og glæder mig til at komme gennem de første svære uger… Hello sommer her kommer jeg og kan forhåbentlig føle mig smækker lækker smuk 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven