mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Så er det nuuuuuuu! Forårets vistnok vildeste udsalg – på ALT

SPAR 20– indeholder affiliate links –

Kan I huske at jeg i fredags lovede at der ganske snart skulle komme lidt kræs til alle, som både var tøj- og spareglade? Som ikke kun gjaldt de af jer med yngel? Det er NU. Og så lover jeg også at jeg snart klapper godt og grundigt kaje med alt det udsalg, ok? Altså, medmindre I er vilde med det – så skal jeg selvfølgelig gøre mit bedste for at finde flere udsalg jeg kan dele med jer.

For – så vidt jeg er orienteret første gang nogensinde – giver Boozt.com 20% rabat på HELE BIKSEN – inklusive i forvejen nedsatte varer! Ingen undtagelser og ingen dikkedarer andet end at man skal købe for minimum 899.- for at få glæde af besparelsen. Brug koden FLASH20 og shop løs!

Der er så vildt mange svedige ting og vildt lækre brands, at jeg på ingen måder, med et enkelt indlæg, kan give en komplet oversigt over alt det man kan få. Det er jo det hele indenfor kategorierne tøj, sko og accessories til hele familien. Kjoler, stiletter, jeans, taskerregntøj, flyverdragter, børnesko og alt derimellem.

Til damerne er der for eksempel: Ganni, Designers Remix, Filippa K, Tommy Hilfiger, Stine Goya, Gestuz og Samsøe&Samsøe, som ellers aldrig kommer på udsalg i de nyeste kollektioner. Det er nærmest som et lagersalg fra nuværende kollektioner og jeg er pjattet med det! Det er NU der skal shoppes.

Til børnene er der selvfølgelig også 20% på det hele – både tøj, overtøj og sko. Angulus, MarMar, Mini A Ture, Wheat, Popupshop, Bundgaard, Petit Bateau, Kavat, Hummel, Molo og vanvittigt mange flere.

Rigtig, rigtig god shoppelyst – tilbuddet gælder kun i dag, så det er om at rubbe neglene.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Haha for helvede!

    Det har lige kostet mig +2000 kr og tre timer væk fra specialet, men for hulen hvor har jeg fået mange fede ting og samlet har jeg sparet omkring 50% på hele købet, fordi der bare er den oprindelige rabat OG de 20%.

    Tusind tak for tippet fra en, der er i 14. uge og derfor ret desperat trænger til en ny garderobe, hvor maven kan være 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven