mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Så blev det Peters tur…

image

Så gik den ikke længere. Min lille kærlighedskriger er blevet lagt ned af skoldkoppperne, som hærgede hans storebror i forrige uge. Pis og papir, man.

Okay, jeg havde godt set den komme. Især da jeg i forrige uge lod Peter springe i badekarret hvor Jens sad med alle sine mange prikker, der bare ventede på at kunne springe på den næste barnehud. I virkeligheden er det også meget hyggeligt, at have sygt barn hjemme. Man kan for eksempel:

… Beholde sit nattøj på en hel dag. Og – selvfølgelig – undlade bh’en.

… Skide højt og flot på Lola Jensen og alle de andre, som kommer med anbefalinger for begrænset skærmtid. Vi giver den fuld hammer med Viaplay og ser det ene afsnit af Dora the Explorer efter det andet.

… Spise is hver dag, selvom det ikke engang er sommer. Eller ferie.

… Sove middagslur.

… Lege at man er på barsel. Det føles næsten ligesådan – bare uden gylp, ryg-render-bleer og amning, ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. God bedring til Peter. Vil dog lige korrigere, at det ikke er dét, at dine børn har delt fælles badevand, der er årsag til smitten. Han havde såmænd nok fået dem alligevel. Citat netdoktor.dk: En person smitter fra cirka tre dage før udslættet bryder ud, til der er dannet sår på alle blærerne. Der går cirka mellem 10 og 20 dage, fra man er smittet med skoldkopper, til sygdommen bryder ud. Hav en god koppe-uge 🙂

    1. Tak 🙂 Han er heldigvis en sej lille gut, så det skal nok gå fint.
      Jeg er godt klar over at det smitter allerede før udbrud og at det selvfølgelig sagtens kan smitte uden at man går i bad sammen 🙂

  2. Puha stakkels Peter – håber han er hurtigt ovre det. Nyd nu for hulan at du kan gå hjemme og passe på dine drenge når de er syge, nok de færreste arbejdsgivere nøder ville tillade det… Frygter selv når børnesygdommene står for døren!!

    1. Åh ja, du kan tro jeg er glad for at det kun er ris til egen røv og uden en frustreret arbejdsgiver, når jeg holder hjemmedage med syge børn 🙂

  3. God bedring med ham. Husk at hjemme-udbringeren bringer ud både fra brugs og bager (og iskiosk), hvis du pludselig er alene hjemme.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven