mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om efterdønninger af chili og en lækker konkurrence

P4252150Annonce

Som en kommentar til den lille video af en noget presset fru Buttenschøn jeg lagde ud i går, var der én der spurgte ind til en rapportering af, hvordan det mon så gik dagen efter, jf. Thomas’ tørre udtalelse om, at det ville blive “værre i morgen“. Well, lad mig bare lige slå fast at jeg er af den heldige støbning, at jeg primært mærker min chili i munden og ikke døjer med generende efterdønninger af den slags, som Thomas hentydede til.

Som noget ganske andet, har jeg, siden jeg skrev og fortalte om vidundercremerne fra Kimovi, fået den ære, at udlodde et helt sæt, bestående af alle syv produkter i serien, til en heldig læser.

Jeg har endnu ikke prøvet dem alle, men jeg har altså, med to skoldkoppebørn i bagagen haft stor gavn af den orange gel, som, efter at have stået i køleskabet, har lindret kløen på drengene de dage (og nætter!) det har været allerværst og den orange creme, som jeg dagligt bruger til både ansigt, hænder og fødder på mig selv.

Hele serien, som I kan læse meget mere om HER kan enten købes direkte på hjemmesiden eller i håndkøb rundt om på apotekerne i Danmark og så kan den altså, lige nu, vindes her hos mig.

Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive en kommentar herunder, hvor I fortæller hvilket af produkterne I glæder jer mest til at prøve. Vinderen udtrækkes allerede på torsdag og vil få direkte besked.

P4252146

Kimovi Creme

Mild, lindrende, fugtgivende og plejende creme til tør, sart og irriteret hud. Cremen trænger ind i huden, tilfører fugt og virker blødgørende. Ideel til tør, sart, irriteret, solskadet, rød og beskadiget hud. Velegnet til børn.

Kimovi Gel

KIMOVI Gel er en barriere gel til fedtet, uren, rødmende, solskadet, skællende og kløende hud. Gelen lægger sig som en tynd hinde på huden og beskytter mod påvirkninger udefra. Lindrer kløe, stabiliserer og understøtter hudens naturlige helingsproces.

Kimovi Creme med Salt

KIMOVI Creme med Sülbeck Thermal Salt er en lindrende og plejende specialcreme til tør, sart, irriteret, rød, kløende og beskadiget hud. Trænger ind, stabiliserer huden og understøtter den naturlige helingsproces. Virker forebyggende mod bakterier og infektioner.

Kimovi Gel med Salt

KIMOVI Gel med Thermal Salt er en lindrende og plejende barriere gel til fedtet og uren hud, bumser samt rød, beskadiget og skællende hud/ hovedbund. Lindrer kløe, stabiliserer huden og fremmer den naturlige helingsproces. Forebygger bakterier og infektioner. Ideel som supplement ved medicinsk behandling af hudproblemer, hvor gelen kan anvendes i hvileperioderne.

Kimovi Pimple Gel

KIMOVI Pimple Gel er KIMOVI’s middel mod bumser. Det er en gel med Salt, der renser og desinficerer huden. Desuden indeholder gelen den afrikanske frugt Kigelia Africana. Gelen virker ved at lægge en beskyttende overflade på huden, der forhindrer bakterieproduktion og betændelsesdannelse og dermed fjerner uren hud og bumser.

Kimovi Aktivt Plaster

KIMOVI Aktivt Plaster er et hydrocolloid plaster, der optager væske fra såret, så det holdes fugtigt. Det giver en væsentlig hurtigere heling og dæmper samtidig ubehag og kløe. Plasteret er tilsat Kigelia Africana og er velegnet til heling af sår. Samtidig er plasteret ideelt til behandling af psoriasis og eksem og til forebyggelse af akne.

Dækplasteret af silikone er yderst skånsomt og velegenet til sart hud. Det fjerner hverken hår eller hudceller og er smertefrit at tage af. Dermed undgår du at skade den allerede sårbare hud yderligere.

Kimovi Silikoneplaster

KIMOVI Silikone Plaster er en ny type plaster, der er udviklet til skadet og sårbar hud ved eksempelvis psoriasis og eksem. Plasteret benytter en helt ny klæbeteknologi, der betyder, at plasteret kan fjernes uden at tilføje huden gener. Ideelt som dækplaster ved brug af cremer.

Plasteret kan genplaceres ved forkert påsætning men ikke genanvendes.

P4252149

Pøj pøj til alle!

Skriv din kommentar

Kommentarer (127)

 1. Uhh jeg tror jeg glæder mig mest til at prøve Kimovi Creme med Salt – Mit ansigt er ret medtaget grundet min graviditet/hormorner. Det ville være en super lækker pakke at vinde og forkæle mig selv lidt med! Så ville ventetiden til barsel heller ikke føles så lang (5 uger endnu)

 2. Som indehaver af psoriasis og ekstrem sart hud, er jeg efterhånden stoppet med at prøve at købe lækre cremer; det er simpelthen for dyrt at prøve sig frem. Men Kimovi creme og gel både med og uden salt, lyder som noget min hud kan lide, så det kunne være en lækker prøve på selvforkælelse.

 3. Jeg glæder mig mest til at prøve Kimovi Creme da jeg elsker at smøre min hud ind i creme og især her under min graviditet (38+5) har smurt maven for at holde den dejlig blød til trods for at den har kløet lidt. Tak for en skøn blog❤️❤️

 4. Jeg glæder mig allermest til at prøve Kimovi pimple gel, da jeg altid har haft problemer med min hud. Har prøvet meget forskelligt, men uden det helt store held. Tænker at dette kunne være en god mulighed! Man ved det i hvert fald ikke, før man prøver det! ✌️
  Tak for din skønne blog, Cana! ❤️

 5. Serien med salt.. jeg har enten eksem eller psoriasis (det er hudlægen usikker på) og deler gerne med min svigerinde som har store hudproblemer..

 6. Jeg ville glæde mig mest til at prøve Kimovi creme, som jeg forestiller mig er super til de tørre plamager min ældste datter får hver sommer.
  Og gelen tænker jeg er rigtig fin til når min solcremeafskyende rødhårede kæreste er blevet solskoldet 😉

 7. Vil glæde mig mest til at prøve cremen til mine børn, min datter som har fået tørre plamager efter hendes vacciner (har prøvet en masse forskellige cremer uden held) og min søn som også har meget tør hud på benene. Der har vi også prøvet et hav af forskellige cremer (også lægeordineret) ville give min mand gelen, som døjer med eksem

 8. Jeg glæder mig allermest til at afprøve den der gel. Den lyder så lækker og at den kan bruges til alt, gør den bare endnu mere fantastisk. Yay 🙂

 9. Jeg ville glæde mig til at prøve det på min teenager datter der lider meget af eksem i ansigtet og da homon cram kan give skægvækst (læst som mulig bivirkning) nægter hun at bruge det der.

 10. Jeg glæder mig allermest til at prøve cremen med salt mod min psoriasis. Jeg har endnu ikke fundet mirakelkuren 🙁

 11. Synes generelt denne serie er fyldt med en masse lækre produkter, som jeg ville elske at eje! Vil nok se alleremest frem til at prøve det aktive plaster, som forhåbentlig vil kunne hjælpe mig med, at få hold på det eksem jeg har på armen, som jeg ikke rigtig har fundet “kuren” til at slippe af med endnu.
  Krydser fingre for at vinde 🙂

 12. Jeg døjer ofte med bumser på hage og hals! Så vil glæde mig til at prøve om pimple gel’en kan afhjælpe problemet😊

 13. Hvor ser cremerne bare lækre ud😄Jeg vil gerne prøve pimple cremen til mig selv, for selv om jeg er 41, så døjer jeg stadig af bumser😱Min datter på 6 år har eksem på sine hænder, så det ville jo være fantastisk, hvis der er en cremerne, som kunne hjælpe hende😘❤️Krydser fingre😍

 14. Lyder da som kys til en træt mor-hud. (Twins 6 mdr!).Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig at prøve salt-serien.

 15. Den gule creme til min datter da hun har ekstremt tør hud på næsten hele kroppen.
  Til mig selv er det gelen med salt. Det er efterhånden mit sidste håb for pæn hud i ansigtet 🙂

 16. Ville elske den der pimpelcreme – mens jeg ammer popper der konstant nye bumser op i huden. Ville også elske creme og gel til min post-gravide, nu ammende krop 👍

 17. Vil gerne prøve Kimovi creme, da min søn har store problemer med meget tør hud i ansigtet og på hænderne. Kunne være dejligt hvis denne creme virker bedre end de mange andre vi har prøvet.

 18. Den gule creme – mine hænder og fødder er tørret helt ud mens jeg har været gravid 😄 Plus til røde numser både hos min den store og vores lillebror der forhåbentlig kommer inden for de næste 3 uger ☺️

 19. Vil virkelig gerne prøve cremen til tør hud – mine hænder er helt umulige, når vejret skifter, som det gør i øjeblikket, så jeg smører hænder konstant.

  1. TILLYKKE Christina, du har vundet og jeg har sendt dig en e-mail til den emailadresse du har angivet 🙂

 20. Hej Cana! Da du fortalte om cremerne første gang tænkte jeg, at den med saltniveauet som det døde hav, var lige til min skønne mor – som desværre lider af psoriasis. Jeg nævnte cremen for min mor, og eftersom hun har prøvet minimum 20 forskellige cremer på 2-3 år. Så var hun interesseret, især fordi da mine forældre besøgte det døde hav, slappede sygdommen af.. Hun fortjener det!

  Den creme til solbrændt hud, vil jeg give til min kæreste. Som golfspiller og mand, så er solcreme åbenbart svært at huske. Og jeg synes også han fortjener lidt luksus. Som du siger “jeg er umanerlig godt gift” – jeg er bare ikke gift men han fortjener forkælelse.

  Cremen til fedtet hud vil jeg selv bruge. Jeg lidt lidt af det samt tør hud – underligt nok. Hele vinteren havde jeg et lille eksmen angreb i ansigtet. Dét vil jeg gerne undgå..

  Så hvis jeg vandt vil jeg dele det lidt ud og glæde mig over at se andre blive glade.

 21. Hvis jeg vandt, villr jeg glæde mig mest til at prøve Kimovi Creme eller Kimovi Creme med Salt og se om de kan få bugt med eksemen, jeg har bøvlet med på hænder og hals i to år. Hudlægen kan ikke, så måske dette er hvad der skal til. Jeg krydser og håber – både på at vinde og på at det ville hjælpe. 🙂

 22. Jeg ville elske at prøve den orange creme. Jeg har siden barnsben døjet med irriteret atopisk hud, og det er virkelig svært at finde cremer og produkter jeg kan tåle. Det ville jo være så fantastisk hvis dette virkede. Og med en 3 årig dreng i huset, er det super at noget af det også er velegnet til børn 🙂

 23. Min søn på 6 år kæmper stadig med atopisk hud (hudlægen mente at det kunne skyldes at han er overborn og ikke have noget fosterfedt da han endelig blev født, 14 dage over termin) og det er tider slemt. Og min hud er efter mange år med stress blevet tør og træls. Så jeg ville glæde mig til at bruge Kimovi creme og Kimovi creme med salt.
  Tak for god, spændene, humoristisk, og til tider sørgelig læsestof.

 24. Den orange creme. Min hud er stadig præget af den tørre vinterkulde. Den suger alt fugt til og virker stadig tør og sart – øv!
  Efter jeg har fået børn/blevet ældre er min hud blevet meget mere påvirket af vejret.
  Fingrene er krydsede 🙂

 25. Kimovi pimple gel – fordi jeg har lidt uren hud og i en alder af snart 30 virkelig gerne snart vil dét til livs!

 26. Min dreng på 3,5 år har siden han var helt lille haft atopisk eksem, vi har prøvet lidt af hvert og der er ikke noget der har virket helt overbevisende, så tænkte derfor at både Kimovi Gel og Cream ihvertfald skulle prøves😊

 27. Kimovi Creme med Salt, men jeg har kun hørt godt om alle produkterne uden endnu selv at have prøvet dem 🙂

 28. Jeg vil elske at prøve Kimovi pimple gel, men bare generelt afprøve hele serien på min acne ramte hud. Det vil være luksus med så mange lækre produkter, for SUen rækker sjældent til dyre hudprodukter 😔

 29. Kimovi Gel med Salt – har så meget brug for lidt boost til huden. Jeg ved ikkle helt hvorfor men jeg synes den er hårdt ramt for tiden.

 30. Jeg synes alle produkterne lyder fremragende, men lige nu er det nok mine hænder og fødder, der trænger mest til lidt kærlig pleje med Kimovi cremen. Har meget tør hud – og oveni det vand i kroppen pga graviditet…

 31. Jeg ville elske at prøve Pimple gel. Er gravid i uge 37 og har hele graviditeten døjet med bumser og uren hud. Er sikker på den kunne gøre noget godt for min hud nu og efter graviditeten 🙏🏼😊👍🏼

 32. Kimovi Creme – jeg mangler sådan en god creme til min hud der i dette skønne forårs vejr(! Læs: pisse-våde-blæsende-efterårsagtige vejr!) opfører sig helt vildt underligt! Sommer og en god creme, NU! 😀 <3

 33. Jeg er helt sikker på, at jeg vil gøre brug af den orange-gel, når solen engang kommer til Danmark i mere end et par minutter. Jeg bliver altid lidt rød inden jeg husker at bruge solcreme 🙈

 34. Jeg vil super gerne prøve Kimovi Gel. Den lyder helt fantastisk… Måske den lige er den jeg mangler 🍀 God Tirsdag, Cana.

 35. Begge Kimovi Cremerne ville jeg elske at prøve. Det er så svært for mig at finde produkter til min hud, da jeg netop lider af både sart, tør og rødmende hud. Eksemer og udslet er noget jeg dagligt kæmper med at holde nede, og måske er jeg heldig at de der Kimovi produkter er svaret på mine bønner 😀

 36. Tak for en rigtig fin blog! Dejlig som overspringshandling i en pakket hverdag.
  Da jeg fra naturens side har sart, problem-hud kan jeg ikke bestemme mig for hvilket produkt jeg glæder mig mest til at prøve; eksem som heler vildt dårligt og KLØR, bumser som også virkelig heler langsomt og giver nogle grimme, grimme ar og min kærestes ‘jeg-har-hænderne-oppe-af-lommen’-hænder som trænger til noget mildere vejr, og måske en plejende creme fra kimovi? 😊🙏
  Jeg synes du gør det vildt godt ift. Reklamer og affiliate – du skal jo også leve af noget! 😉 Jeg nyder i hvert fald at læse med 🌺❤️

 37. Kimovi Cream – min hud er vildt tør for tiden og efter en ordentlig omgang forkølelse er huden omkring min næse helt ødelagt, håber cremen kan hjælpe.

 38. Jeg glæder mig særligt til at prøve Kimovi Cremen med salt, til mine evigt tørre ben og plamager i ansigtet og til min søns tørre kinder.

 39. Helt klart saltcremen – mine hænder er helt ødelagte af vand – bleskift, opvridning af håndklude v spisning, sutteflaskevask osv. Oveni i håndeksem i forvejen…

 40. jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve alle kimovi cremerne da jeg døjer med Nikkelallergi der giver et ulideligt kløende eksem i ansigt og på kroppen og samtidigt lider af rosen og uren hud så det lyder godt med salt og beroligelse -har brugt formuer på cremer fra apotek og parfumeri og stadigt ikke fundet noget der lindrer og det går i den grad ud over mit liv at være så plaget af kløe og udslet !

 41. Kimovi gelen lyder spændende 🙂 jeg døjer med fedtet hud som jeg har svært ved at få bugt med, så det kunne være fedt at se om gelen kunne hjælpe mig af med det problem.

 42. Jeg glæder mig allermest til at prøve gelen med salt, da jeg har hørt at den skulle være vildt god til uren hud, som desværre er en trofast følgesvend under min graviditet.

 43. Jeg vil glæde mig til at bruge cremen med salt imod min psoriasis – det kunne være spændende at se hvad den kan gøre for det 🙂

 44. Cremen til tør/irriteret hud – eller pimple gel. Men de lyder nu lækre allesammen! Min datter på 2,5 har endnu ikke haft skoldkopper så det ville sikkert også være fint at have i backup på den konto – før eller siden bliver hun jo desværre nok ramt…

 45. Jeg gad godt prøve gel til min post-graviditetshud, der altså er lidt småskør ovenpå baby-bagning og efterfølgende amning.

 46. Den orange gel! Jeg har lige hørt ordet “skoldkopper” her til morgen i vuggestuen, og så det er med at være beredt 🙂

 47. Det vil være så perfekt til mine altid creme-krævende tørre hænder…det går jo ikke med små-sår når jeg arbejder som sygeplejerske 😆😉

 48. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Kimovi Creme med Salt! Da jeg døjer med en meget sart og irriteret hud, og har læst meget godt om den! 🙂

 49. Jeg glæder mig til at prøve den prange creme til min datters tørre hænder. Hun er meget udenfor og elsker at bruge sin hænder uden handsker 🙈 Og så den der pimpel creme til mig selv – har næsten lige født og min hud er helt crazy 😝

 50. Jeg glæder mig til at prøve Kimovi Gel. Da både min søn og jeg har problem hud, som jeg tænker den kan afhjælpe ☺

 51. Uhh, jeg kan jo slet ikke vælge! Jeg døjer selv med både tør/sart hud, men har også områder med fedtet/uren hud. Så jeg glæder mig bare til at have mulighed for at pleje min forskelligartede hud 😀

 52. Mine ben er så vanvittigt tørre for tiden, at det nærmest ligner at jeg har fiskeskæl. Jeg er nok den mindst elegante og mest landlevende havfrue ever. 😂 så noget fugtgivende til min tvedelte havfrueunderkrop ville være et hit. 😉

 53. Generelt tror jeg bare, at hele min krop trænger til noget lækkert creme. Har aldrig været særlig god til at bruge creme og det er da kun blevet “værre” efter jeg er blevet mor😊 Vi mangler stadig skoldkoppe helvedet her, så ville være rart med mirakel midlet liggende allerede 😊
  Ps. Sys du klarede chili spisningen ret sejt! Haha

 54. Jeg synes nu du var skide cool, jeg havde nok været nærmest panisk hvis det brændte så meget 😉 Og hvor er det skønt at se en helt naturlig film, hvor der både bliver snakket toilet snak 😉 og snappet på livet løs.

  Som mor til et barn med atopisk eksem har vi været igennem den store jungle af cremer, købt div cremer for at teste hvilken en der var bedst. Har aldrig selv set det produkt, men hvad jeg kan læse lyder det til at være noget der skal prøves. Om ikke andet kan mor her selv bruge det 🙂

 55. Jeg synes nu du var skide cool, jeg havde nok været nærmest panisk hvis det brændte så meget 😉 Og hvor er det skønt at se en helt naturlig film, hvor der både bliver snakket toilet snak 😉 og snappet på livet løs.

  Som mor til et barn med atopisk eksem har vi været igennem den store jungle af cremer, købt div cremer for at teste hvilken en der var bedst. Har aldrig selv set det produkt, men hvad jeg kan læse lyder det til at være noget der skal prøves. Om ikke andet kan mor her selv bruge det 🙂
  Kimovi gel skal da afprøves, nu hvor vi oplever mange sævnløse nætter pga kløe.

 56. Jeg ville blive så glad for at kunne lade min søster prøve Kimovi Pimple Gel. Hun døjer med uren hed – især efter sin anden fødsel. Det som om hendes krop ikke helt kan finde tilbage til sin normale hormon balance. Så hun fortjener at forsøge sig med noget andet og nyt – som måske(og forhåbentlig) kan blive den helt rigtige løsning for hende.

 57. Ville elske at bruge Kimovo-cremen til min hud, der aktuelt er i skrap medicinsk behandling mod acne, som betyder, at den er rød, skællende, sart og vanvittigt tør. Mit 30 årige jeg ville virkelig sætte pris på en hud, der ikke ligner en teenagers, men i stedet ser sund og fugtet ud. Jeg kommer nok aldrig til at se mig helt fri for bumser, så forestiller mig, at de andre cremer vil være glimrende, når jeg er færdig med den medicinske behandling.

 58. Kimovi creme med salt til pleje af de meget tørre hænder man får af utallige håndvaske med to blebørn.

 59. Kimovi creme, til min skønne datter som lider virkelig meget af børneeksem. Vi mangler virkelig et produkt som kan holde det nede, vi har snart været ALT igennem

 60. Lige siden jeg som lille havde eksem, har min hud på hænderne været virkelig tør og rynket (som barn undrede jeg mig faktisk over, hvorfor mine hænder lignede min farmors… Det gør de stadig. Ikke fedt). Jeg vil derfor virkelig gerne prøve “Kimovi Creme” for at se, om det kan hjælpe. Desuden ville jeg virkelig gerne give én, der står mig meget nær, “Kimovi Pimple Gel”!

 61. Kimovi creme er den jeg først vil prøve, lider ofte af eksem i hænderne, så jeg håber denne vil hjælpe. 🙂

 62. Åhhh ville elske at prøve pimpel gel – det er bare ikke fedt at være næsten 30 og ligne en teenager i fjæset😱

 63. Åh, det er svært at vælge. Men jeg ville især være spændt på at prøve Kimovi creme med salt på min søns psoriasis – pletter. Tænk hvis det kunne gøre en forskel?! Ellers Kimovi pimple gel til min egen hud med tendens fedtet pande (især mod slutningen af en nattevagt).

 64. Med skoldkopper i vente, så må det være den orange gel! Meget ambivalent at udsætte ens to-årige for smitte, men det skal jo overstås på et tidspunkt.

 65. Kimovi Pimpel Gel da jeg har to teenagepiger i huset og vi har prøvet stort set alt andet. Kunne være så fedt at prøve uden først at skulle punge ud👍😊

 66. Det ville ikke være værst at være den heldige!
  Jeg ville elske at prøve KIMOVI pimple gel, da jeg lider af acne, bruger nu KIMOVI gel med salt mellem behandlinger. Og er meget glad for den 🙂
  Pøj pøj til jer alle sammen! 🙂

 67. Jeg har tør, sart og rigtig TRÆLS hud – jeg savner at have en pæn gennemfugtet hud, så jeg vil rigtig gerne prøve om disse produkter er noget for mig og min kedelige hud. Cremen lyder lækker – men det gør resten bestemt også! Jeg krydser fingre 🍀🙏🏼

 68. Jeg har hørt og læst så meget godt om KIMOVI produkterne, bl.a fra dit tidligere blogindlæg. Cremen og gelen med salt lyder virkelig gode. Men det lyder jo til, at alle produkterne kan gøre gavn – Også til min 2 årig datter, som jo også skal igennem skoldkopperne på et tidspunkt 😁

 69. Jeg ville elske at prøve cremen med salt. Jeg har siden jeg var helt lille døjet med eksem på hænderne og har været igennem alle mulige former for behandling. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad eksemen skyldes, men holder den nu nede med gode cremer. Læste dit tidligere indlæg om serien og kunne rigtig godt tænke mig at prøve om den kan hjælpe mig.

 70. Jeg vilglæde mig allermest til at prøve cremen med salt, hvis jeg bliver så heldig. Jeg døjer med rigtig tør hud, og til tider noget irriteret, så det vil være spændende om denne kan gøre gavn 🙂

 71. Jeg vil glæde mig til at prøve gelen på min datters eksem, som ved skiftende årstid (kulde/varme) bliver vældig kløende – jeg vil håbe at den kan lindre lidt 🙂

 72. I forbindelse med min graviditet har jeg fået ret tør hud så håber at cremen ville kunne hjælpe mig.

 73. Jeg glæder mig mest til at prøve Kimovi cremen. Min søn på 5 mdr døjer med udslæt i ansigtet og på kroppen – og har hørt at denne creme kan skabe mirakler!

 74. Jeg har psoriasis hvilket vil sige ekstrem tør,skællende,kløende og rød hud. Har før prøvet Kimovi gel med salt med stor succes. Derfor kunne det være spændende at prøve cremen med salt for at se om den er lige så god

 75. Hvis jeg vandt ville jeg glæde mig mest til at prøve Kimovi Gel med Salt, da jeg har akne og tror at det vil hjælpe med at genopbygge min hud!

 76. Helt igennem skøn præmie. Jeg har læste om deres produkter den anden dag og om at gel også er god til hud der har været udsat for for meget sol. Så jeg tænkte jeg skulle have en med til Cypern når vi skal på ferie i slutningen af maj. Men det produkt jeg glæder mig mest til at prøve er deres pimple gel. Har store problemer med uren hud især på ryggen. Noget jeg aldrig har haft men efter jeg stoppede med p piller for et år siden så er det blevet så slemt. Jeg har prøvet så meget forskelligt men intet hjælper rigtigt. Så tænker jeg skal prøve deres pimple gel til det.
  Hilsen Christina

 77. Jeg har i flere år haft problemer med voldsomt kløende eksem på mine underben.
  Det hjælper for en kort periode at smøre steroid-creme på, men kommer igen. Hudlægen mener, det er psorerasis-agtigt eksem, hvorfor jeg med glæde vil afprøve dels jeres creme m/u salt samt gelen, som nok vil kunne dæmpe kløen.

 78. Jeg glæder mig til alle produkter.. Creme og gel med salt til min egen hud og så den almindelig creme til min lille baby 💕

 79. Kimovi cremen med salt til min mands ufattelig tørre hud på hænderne. Han er håndværker – Og alle de andre produkter ser ligeledes lækre ud 🙂

 80. Pimple gel, som jeg ville forære til min smukke teenage søn.. Han er lidt plaget af uren hud, men har også sart hud. Tror at Kimovo ville hjælpe.. Hele serien ser god ud. Salt cremen ville jeg forære min eks, som et plaget af ekstrem tørre hænder.. Han er en dejlig far for vores dreng, og fortjener bedre..

 81. Kimovi cremen, fordi jeg i øjeblikket har de mest tørre hænder jeg nogensinde har haft. Er i hvert fald ikke den mest behagelige at holde i hånden p.t. 😉

 82. Pimple gel. Fordi jeg har ekstrem øm hud pga urenheder. 🙂 det ville være skønt med ren hud til sommer

 83. Helt sikkert Kimovi Creme, da jeg har en meget sart hud, og stadig mangler at finde den hverdags creme min hud har det allerbedst med. Men alle produkter lyder virkelig lækre!:)

 84. Kimovi Gel med Salt – må prøves til min psoriasis som lige nu er i voldsomt udbrud pga forstyrret nattesøvn / amning

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven