mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når man får leveret (næsten) magi til hoveddøren

Skærmbillede 2016-04-29 kl. 21.40.13Annonce

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er pjattet med mit job, men med opgaver som den jeg i løbet af de sidste par dage har været på, så freakin’ elsker jeg det! Jeg har nemlig haft den ære – mod betaling, ovenikøbet – at kværne mig igennem et lille udvalg af lækre is, som, med den ikoniske blå isbil, er blevet leveret direkte til min hoveddør. Så er det sgu lige før det ikke bliver bedre; i hvert fald ikke hvis man ser bort fra, at jeg altså stadig ikke er kommet igang med den der træning, jeg ellers forleden befalede mig selv at påbegynde.

Jeg husker tydeligt den sommer det gik op for mig, at man rent faktisk kunne købe noget i den ringende blå bil, der sporadisk kørte rundt i den lille flække hvor jeg dengang boede. Det var en pige på min alder, som vist var på ferie hos sine bedsteforældre, der fortalte mig om det. De havde fryseren fuld af alle mulige forskellige slags is, som min nye veninde altså havde fået lov til at vælge direkte fra bilen.

Hjem-IS, selvfølgelig. Min favorit dengang var en form for chokoladeis med knas, uhm! I dag, tja, jeg kunne formentlig have mange favoritter, men fordi jeg så tydeligt husker hvordan jeg som barn altid drømte om at få lov til at bestille lige præcis de is jeg ville, lod jeg i torsdags Jens stå hundrede procent for udvælgelsen, da han for allerførste gang fik lov til at komme med ud og opleve den magi (okay, det er bare is, men det føles næsten som magi) den blå is-bil kunne levere – lige udenfor vores lejlighed.

P4282244

Det blev til noget med nogle smarties, nogle mælkedrenge, en mælkesnittelignende is-sandwich og en nyhed, vistnok, en taco-is, som i øvrigt smager fuldstændigt fantastisk! Og det endda uden at give fedtede fingre, som navnet ellers kunne indikere.

Hjem-IS ér og bliver en klassiker og det faktisk i en sådan grad, at den serviceorienterede isomdeler i år fylder hele 40 år! I dén forbindelse afholder Hjem-IS selvfølgelig en fødselsdagskonkurrence, som I kan komme direkte til lige HER, hvor man som et krav for deltagelse, skal uploade et billede eller en video med én eller anden form for lykønskning. Lykønskningen kan være en video, hvor der synges eller måske rappes en fødselsdagssang, et højt råb hurra, et billede af en fødselsdagstegning, et digt eller et billedkollage som den jeg har lavet ovenfor – det kan være alt muligt, så længe det ønsker Hjem-IS tillykke på en sjov og kreativ måde.

Hver uge indtil Kronprinsens fødselsdag (som jeg kun kender, fordi Jens har fødselsdag dagen efter og jeg, dengang jeg var højgravid, var lidt ærgelig over ikke at føde på kronprinsens fødselsdag, fordi så ville hele landet altid flage på mit barns fødselsdag. Godnok til ære for en anden, men det havde Jens jo ikke behøvet vide lige med det første, vel?) d.26.maj, bliver der udtrukket en vinder af et gavekort på 2000 kroner til Hjem-IS og i den sidste ende udtrækkes en hovedvinder, som vinder et gavekort på hele 25.000.- til Bone’s, hvor tanken er, at man kan smide sig en fest for sine venner og familie – eller hvem end man nu har lyst til at feste med, på én af Bone’s restauranter.

Jeg synes både det er en sjov konkurrence og nogle ret lækre præmier – måske især isgavekortene, fordi jeg forestiller mig, at de faktisk kan betyde gratis ugentlige is til hele familien, hen over hele sommeren.

Uhmmenum, og rigtig god weekend!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven