mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når man bliver photobombed af sit eget barn

Forleden da jeg var på vej ud for at spise med mine drenge, fik jeg den pludselige indskydelse at Thomas da lige kunne tage et billede af mig iført en ny top, som jeg er blevet svært begejstret for. Noget han – i øvrigt uden at fortrække en mine – selvfølgelig  gjorde, fordi han ved at det gør mig så glad, når han vil hjælpe. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen – jeg er umanerligt godt gift, altså.

Jens og Peter kiggede med fra sidelinjen, indtil Jens hurtigt besluttede at han så sandelig skulle være med på billederne sammen med mig, den lille søde purk i vinterjakke, glimmersko og strømpebukser.

IMG_0286 IMG_0282 (1) IMG_0283

IMG_0284

Kæft hvor var det hyggeligt – og i virkeligheden synes jeg faktisk at billederne med Jens blev meget bedre end dét uden <3

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. jeg elsker altså dine blogs! ærlighed og kærlighed <3 og så har du jo (hvad mit indtryk er) jordens dejligste drenge!

    tak for god, finurlig, underholdning her fra <3

  2. Er helt vild med din blog. Du skriver så sindssygt godt! Og elsker at følge med i dit liv 🙂 når man selv har født er jeg ret begejstret for dine jordemoder dage samt fødsels beretninger 😀
    Ps. Hvor er dine flotte bukser og sko fra på billederne? Mangler nemlig et par lyse bukser 🙂 igen tak for en dejlig blog!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven