mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Min store, tandløse største – i sit nye yndlingstøj

image

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 20.07.03

I dag er der præcis én måned til Jens bliver fem år og jeg havde egentlig besluttet, at jeg ville nyde den sidste måned med en fire-årig i huset – mest fordi der i hans egen bevidsthed er meget stor forskel på at være fire og fem år.

Og så tabte han fanderme en tand i går! Hvad skeeer der?!

Jovist, han har da haft en rokketand i en god rum tid, men jeg havde ingenlunde forventet at den skulle ryge ud før om lang, lang tid. Faktisk havde jeg nærmest glemt den, fordi den ligesom ikke rigtigt har fået noget opmærksomhed. Altså indtil i dag, da Thomas kom op til børnehaven, hvor pædagogen begejstret spurgte Jens om ikke han skulle vise sin far hvor meget tanden rokkede. Jens rokkede med den dinglende tand, og vupti – så trak han den ud, lige dér i garderoben udenfor indianerstuen på tredje sal.

Han er selvfølgelig pavestolt og jeg forstår ham hundrede!

image

Hele eftermiddagen gik med skiftevis at vise den manglende tand frem til familien og med – for Jens’ vedkommende, selvfølgelig – at lade tungen indfinde sig i det bløde hul, på alle tænkelige måder. Præcis som jeg husker jeg selv gjorde som barn. Den der helt særlige kildren, når tungen ramte det følsomme nyblottede tandkød, nærmest skreg på at blive undersøgt.

Udover at være stolt over at have tabt en tand, var Jens også umanerligt stolt over sit nye tøj. Han har selv valgt tøjet og jeg må indrømme, at jeg synes han har en fortræffelig smag! Især er jeg vild med at hans leggings er totalt unisex og cool til både drenge og piger – i øvrigt fuldstændigt ligesom t-shirten, som jeg dog måske mistænker for at være endnu sejere til et par jeans, så der ikke er hunde ud over det hele – men for Jens er sættet et perfekt match. Find de seje leggings HER og t-shirten HER.

I det hele taget synes jeg faktisk at Molo laver ret mange fede leggings – se dem alle HER – både til børn med og uden tænder i munden. For pokker, hvor jeg synes det er vildt at min Jens med sit nytabte tand, pludselig gik fra at være min stadigt-lille-4-årige til nu at være min meget-store-næsten-5-årige.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven