mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mandag. Suk. Tænk hvis man kunne (vinde en) rejse. Som man kan!

imageAnnonce

Selvom denne mandag er startet ud med at familien Butbåt igen er samlet på Østerbro og jeg om lidt triller med min cykel ind til byen, for at spise en ekstra morgenmad med en dejlig dame, så kan vi ikke komme udenom at det alligevel bare er en mandag.

Mandag er typisk den dag i ugen, hvor jeg tjekker flest afbudsrejser og billige feriesteder i håbet om, at familietiden, friheden og de gode stunder kan komme lidt tættere på.

Forleden fortalte en veninde om hvordan hun og hendes familie er igang med at planlægge en 2-måneders rejse til Asien og om hvordan hun nærmest ikke glæder sig. I hvert fald ikke på andre end hendes mands og børns vegne.

Jeg har bare slet ikke rejselysten og det har jeg sådan set aldrig haft. Jeg ville have det helt fint, hvis vi bare var derhjemme og så måske tog et smut til Jylland i ny og næ” fortalte hun, imens jeg tabte underkæben og drømte mig væk mod de palmetræer og hvide sandstrande jeg forestiller mig pryder store dele af dét Asien min veninde kommer til at besøge.

Som I formentlig allerede ved, er jeg skudt af en gal rejsehest og jeg kan derfor have svært ved at forstå, hvordan andre slet ikke kan have den samme lyst til at opleve verden. Jeg synes det er enormt interessant hvordan vi kan være så forskellige og hvad mon det er, der determinerer hvilke ting i livet vi vægter højt og hvilke vi ikke giver fem fedtede frikadeller for.

Det er ikke længe siden jeg både har været et smut i Los Angeles, Sierra Leone og Marielyst og om et par dage, tager jeg min familie med til Jylland. Fuldstændigt som min veninde – som jeg ellers er meget forskellig fra, når det kommer til at rejse – synes jeg nemlig også at en tur til Jylland – eller altså, et sted i Danmark, som ikke er dét sted man bor – kan være rigeligt eksotisk. Som teenager var det fantastisk at sejle rundt fra havn til havn og lade mine hængerøvsbukser og mavekorte, hvide stroptoppe indtage de lokale diskoteker (og drenge) i en tequilarus, imens jeg nu nærmere kigger på indersiden af caféerne, legepladserne og selvfølgelig forlystelsesparkerne, når jeg tager mine drenge med på Danmarkstur.

Der behøver ikke at skulle så meget til, andet end et afbræk i hverdagen og nogle aktiviteter som gør livet sjovere for børnene og lettere for de voksne. Et feriecenter, hvor man både kan lege i vandrutschebaner, bowle, drikke vin, spille fodbold, ride på heste og gå lange ture på stranden, ville for eksempel være umanerligt kærkomment som en lille get-away, tænker jeg.

Det vigtigste for mig, når jeg rejser sammen med min familie, er i virkeligheden ikke destinationen, men familietiden, friheden og de gode stunder som vil vare ved i hukommelsen til evig tid.

Hvis I er enige eller hvis I bare gerne vil vinde en rejse, så skynd jer fluks ind på linket HER og tilmeld jer nyhedsbrevet for DAYZ, så er I med i konkurrencen om 2 gavekort ‘a 3000.- til DAYZ resorts – svarende til helt op mod 4 nætter i en hyggelig feriehytte med fri adgang til vandland og timevis af leg for to voksne og to børn.

Det koster ikke en klink at deltage, men til gengæld ville det da være en dejlig præmie at vinde, så ind med jer – og pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Her er mandagen fyldt ud med hospitals besøg, hvor min mor er igennem en større omgang tjek up, så vil da fluks gå ind og melde mig til, i håbet om lidt held på rejsekontoen..

    Tak, og fortsat god dag 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven