mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lykkelige, vil jeg tro

image

Jeg sidder i et hotelværelse omgivet af flotte figurer i en fantasiverden så levende, at selv jeg bliver draget ind i den og får en ukuelig lyst til at hoppe hen over gulvtæppet, for ikke at falde igennem de knækkede brædder på broerne hen over floden der befinder sig på tæppet nedenunder os. Klokken er langt over drengenes sengetid og de er lige faldet i søvn.

Lykkelige, vil jeg tro.

Den følelse af – eller overbevisning om – at mine drenge er lykkelige, er noget nær det bedste i hele verden, når det indtræffer i glimt, som nu. På nogenlunde lige linje med når de grinende krammer hinanden på den måde, som jeg mistænker, at kun søskende kan.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Velkommen til Billund og til LEGOLAND 😊 Nyd jeres tid her! Får helt lyst til at gå i Legoland imorgen bare for at få et glimt af jeres skønne familie 👩‍👩‍👦‍👦

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven