mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JordemoderOnsdag – Det fedeste ved at være jordemoder

jdmons

For første gang er JordemoderOnsdag i dag en meget personlig én af slagsen, inspireret af mit indlæg i går, hvor jeg beskrev min allerførste fødselsoplevelse.

Resume

Mange spørger om ikke øjeblikket når et barn fødes, er det bedste ved at være jordemoder. Det mirakuløse øjeblik, hvor barn og mor adskilles efter en ofte lang og hård fødsel; det første møde med en ny verdensborger.

Det er et fantastisk øjeblik, men det mest fantastiske – synes jeg – er rummeligheden og muligheden for at hjælpe andre så intenst som man gør som jordemoder. At få lov til i så høj grad at være noget for et nærmest fremmed menneske, synes jeg er fantastisk. At få lov til og mulighed for, at hjælpe kvinder igennem deres vildeste oplevelser og akut opstående “kriser”, er den fornemmeste opgave for en jordemoder og dét der gør jordemoderfaget så ekstraordinært.

Jeg savner det gode menneskearbejde.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Cana du er for skøn, og er helt sikkert den skønneste Jordmoder med den indstilling. Lidt som beskriver vil jeg sige jeg virkelig fik brug for en jordmoder ved min fødsel da jeg skulle have “kørt strimler” og det var træls at skulle ligge helt stille og jeg kastede samtidig rigtig meget op. Men der satte jordmoderen sig ved min side, holdt min hånd og forsikrede mig konstant om at det var ovre lige om lidt og alt sammen nok skulle gå.

  2. Jeg synes altså at du skulle springe i kitlen igen BUM! så er det afgjort 🙂 bloggen må på pause, og du må ud på fødestuerne hvor du er (endnu mere) guld værd for de fødende kvinder! 🙂
    – ved godt at du ikke ønsker at vende tilbage meeeeen……….

    1. Dét tager jeg som et kompliment, meeeeeen det kommer nok desværre ikke til at ske 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven