mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg savner…

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 16.25.59

Det plejer ikke at være noget problem, når Thomas rejser land og rige rundt, imens jeg holder skansen herhjemme, men denne gang føles det alligevel anderledes. Han skal være væk indtil sent søndag eftermiddag, når han er færdig med at spille denne uges koncerter og selvom det kun er 10 timer siden jeg så ham sidst, så savner jeg ham allerede.

Jeg ved ikke rigtigt hvad det er og om det måske hænger sammen med Jens’ skoldkopper – og de potentielle skoldkopper jeg er konsekvent på vagt overfor, hos Peter – eller om det er noget helt andet, ved jeg ikke, men jeg ved, at jeg synes det er noget møg.

Godt møg, dog. For hvis der er noget savn kan, så er det at minde én om kærligheden og hvis der er noget jeg kan have brug for, når hverdagen pludselig bliver revet væk under fødderne på mig i et sygdomsindtog, så er det at mærke kærligheden. At huske på, hvorfor det nu er, at jeg er så vild med min mand.

Heldigvis, til at dulme savnet, har jeg stadig fire rækker af den marabou jeg købte i formiddags og en rabatkode til to af mine favorit-webshops, som denne gang rent faktisk virker, i modsætning til den jeg fik delt med jer i søndags. So sorry about that, i øvrigt!

Med koden BIRTHDAY25 får man 25% rabat på HELE shoppen, både hos Moodings, som forhandler virkelig lækkert interiør og møbler og hos Just Spotted, som forhandler plakater og smukke rammer. Jeg har allerede denne og denne plakat hængende, men tænker om ikke jeg skal gå på jagt i nogle af disse også – alt imens jeg vil drømme om en lejlighed der er stor nok til at kunne rumme denne stol, som man sammen med en masse andet lækkert, som for eksempel en pokkers masse forskellige størrelser af Lyngbyvaserne – der kan findes HER – kan købe hos Moodings til minus 25%. På alt.

Rabatkoden gælder til og med IDAG (onsdag) så beslutningerne skal træffes hurtigt – men jeg tænker også, at det trods alt er noget vi kvinder kan, når vi ikke har mulighed for (eller tid til) at rådføre os med vores mænd, ik’?

Jeg mistænker at en halv times tid i et sandt boligshoppemekka, en halv plade marabou og et efterfølgende afsnit af ét eller andet ligegyldigt på netflix, må gøre noget godt for mit savn til min mand.

– indeholder affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. Hej. Elsker dine fine, sjove og alvorlige små skriverier.
  Jeg sidder i samme situation her lige nu… mon fantastisk og stadig lidt nye kæreste arbejder 14 dage i udlandet og er 14 dage hjemme. Vi har nu gjort det nogle gange og selv om det g efterhånden har vendt mig til dig. Savner jeg ham så det før ondt!
  Ved ikke hvad der gør det så meget mere denne gang… Men det er et faktum!
  ☺ 😙

 2. Ååh, det savn!!!
  Min Dejlige mand (kæreste) er under uddannelse i søværnet, en rigtig sømand og gøgler i hjerte og sind. Når han er færdig om halvandet år vil han gerne have et par år som ansat i søværnet og så skal han formentlig arbejde 3 måneder som udsendt og efterfølgende 3 måneders fri.
  Han har allerede været afsted et par gange på noget praktik på danske fartøjer oppe ved Grønland og hver gang er savnet det sværeste at håndtere, men faktisk også noget som jeg ser lidt frem til. Min erfaring er, at mit savn hver gang har bekræftet mig i hvor rigtigt det er at netop vi to er sammen. For hver gang han vender hjem til mig, så mærker jeg stærkere og stærkere for hver gang, at jeg ikke vil være sammen med nogen som helst anden, og at jeg elsker ham for præcis den sømand han er og som jeg vidste han var inden vi fik et forhold.
  Jeg vælger at se det smukke i savnet og nyde gensynets glæde og den nyforelskelse, som bobler og flyder over i mig, når vi har været fra hinanden <3
  Men jeg ved også godt, at det ikke er et liv for alle, at leve med et sådant afsavn, og det kræver sin kvinde at skulle leve med en mand der er meget væk. Vi er sgu da ret så seje ikk 😉 <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven